mervik napisał(a):Pochmurnie
Dzień dobry
.png)
mervik napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Szukam opon letnich 200/60r16 i dostałem wytrzeszczu oczu jak zobaczyłem ceny.
..zmień na 15 będą tańsze
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):auto_gt napisał(a):
Jeśli chodzi o Berkut, to dobry moment, żeby zastanowić się następnym razem pisząc, że mieszkamy w dzikim, czy chorym kraju.
[/quote]
Szukam opon letnich 200/60r16 i dostałem wytrzeszczu oczu jak zobaczyłem ceny.
"Nalewki" kupię
.png)
auto_gt napisał(a):rozmiar Szukam opon 200/60r16 jest dość nietypowy z reguły są to 195/60 r16 lub 205/60 r 16 , pierwszy raz widzę 200 ?
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):auto_gt napisał(a):rozmiar Szukam opon 200/60r16 jest dość nietypowy z reguły są to 195/60 r16 lub 205/60 r 16 , pierwszy raz widzę 200 ?
Dzisiaj podjadę do jakiegoś gumiarza i zobaczę co powie
.png)
.png)
Vjetar napisał(a):... jakiś łoś podobno znowu biega po Twoim mieście (radio)...wy to macie tam atrakcje...mam nadzieję, że go nie odstrzelą.

auto_gt napisał(a):O , nasi resortowi też się popisali podczas marszy wolności , gdzie ludzie mieli sobie tylko przejść i tyle . po co stali ? można powiedzieć że zadymiarze zaatakowali , ale gdyby nie było Kordonów Policji to by ich nie prowokowali do ataku i nie było by co atakować.
Rodzi się pytanie co Ci resortowi zrobiliby gdyby było tak ostro jak w Kijowie, sądzę że nie jeden by sobie postrzelał chętnie ,wszak nie zaciągają się tam święte krowy
.
.png)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko