kichamy...
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Vjetar napisał(a):Mamy kolejną imprezę.
Śmigłowcowe Mistrzostwa Świata 2015 odbędą się na lotnisku Gdynia-Kosakowo
Obrodziło.![]()
Dzisiaj w nocy jadę baną do Katowic a potem do Gliwic, zobaczę czy jest tak źle jak mówią, czy tylko mówią, że jest źle.![]()
We wtorek w południe muszę być w Raszynie. Czy po otwarciu jakichś nowych odcinków dróg w Warszawie mogę jakoś ominąć centrum, żeby tam dojechać, czy muszę gnać przez całe miasto ?
Dzień dobry.
.png)
dario7 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Vjetar napisał(a):Mamy kolejną imprezę.
Śmigłowcowe Mistrzostwa Świata 2015 odbędą się na lotnisku Gdynia-Kosakowo
Obrodziło.![]()
Dzisiaj w nocy jadę baną do Katowic a potem do Gliwic, zobaczę czy jest tak źle jak mówią, czy tylko mówią, że jest źle.![]()
We wtorek w południe muszę być w Raszynie. Czy po otwarciu jakichś nowych odcinków dróg w Warszawie mogę jakoś ominąć centrum, żeby tam dojechać, czy muszę gnać przez całe miasto ?
Dzień dobry.
Rozumiem, że bedziesz jechał z północnej Polski.
Po minięciu Łomianek będziesz jechał ul Wybrzeże Gdyńskie i tu musisz wjechać na Trasę - ul Armii Krajowej (w prawo). Trasa ta przechodzi w obwodnicę W-wy - S8. Później kierujesz się na S2 (np Ursynów). Następnie będzie zjazd na ul Aleja Krakowska. Tu zjeżdżasz i jedziesz w prawo, jeszcze kawałek prosto i jesteś u celu, w Raszynie.
Szerokości.
auto_gt napisał(a):Dzień dobry
Wstyd i hańba !
.png)
Serce w pasy napisał(a):auto_gt napisał(a):Dzień dobry
Wstyd i hańba !
Heniu co Cię tak zbulwersowało?
.png)
auto_gt napisał(a):Frekwencja na referendum ...

.png)
auto_gt napisał(a):Frekwencja na referendum ...
.png)
weldon napisał(a):auto_gt napisał(a):Frekwencja na referendum ...
Jakim referendum?
Aaaaa, tym nieważnym?
Skoro było nieważne, to po co było je organizować i d... zawracać ludziom?
Było sondę uliczną zrobić i mieliby to samo, tylko za swoje.
weldon napisał(a):Kraków w 2014 roku na ścieżki rowerowe wyda dwa miliony złotych, [/color]
auto_gt napisał(a):Frekwencja na referendum...
.png)
Kiepura napisał(a):Mistrz, zawsze mówiłem, że mistrz.![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko