Tylko nie wiem, czy to dobrze rokuje tym krzykaczom, strzelającym zza pleców powstańców
.png)
.png)
.png)
weldon napisał(a):zwróciło się 10, mimo, że prognozowane było tylko 5, a więc de facto wygląda to optymistycznie, bo państwo zamiast 15 dołożyło tylko 10 milionów.
.png)
kleeberg napisał(a):weldon napisał(a):zwróciło się 10, mimo, że prognozowane było tylko 5, a więc de facto wygląda to optymistycznie, bo państwo zamiast 15 dołożyłotylko 10 milionów.
![]()
![]()
Już ktoś tu wcześniej stwierdził,
że jesteś największym specem na forum...od zawracania kota ogonem.
weldon napisał(a): trochę chmurek...
.png)
kleeberg napisał(a):Już ktoś tu wcześniej stwierdził,
.png)
weldon napisał(a):kleeberg napisał(a):Już ktoś tu wcześniej stwierdził,
Z tym kotem to ja bym nie szalał tak bardzo, bo to zależy od punktu widzenia, kto i co odwraca
Jeżeli cię boli wydanie tych 10 milionów, to wyobraź teraz sobie, jak bardzo musi boleć mnie zabranie ośmiuset moich, (nie licząc 600 z Mazowsza) oraz odsetek od kredytów, jakie muszę spłacać przez tę kontrybucję.
Ja jestem otwarty na wszelkie propozycje i mogę przejąć na siebie zarówno obciążenia wynikające z utrzymania stadionu, jak i nawet zwrócić koszty jego budowy, pod warunkiem, że państwo zwróci zagrabione pieniądze i zaprzestanie poboru z Warszawy i Mazowsza tych niczym nie uzasadnionych obciążeń i tu nie pomoże żadne mydlenie oczu Stadionem, czy jakimiś głupimi 10 bańkami
Graba? Pasuje moja propozycja?
W życiu już byście nie usłyszeli, że państwo dokłada do Stadionu, a przecież o to chodzi?

.png)