Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 22.09.2013 20:12

weldon napisał(a):E, bo to mała mieścina te Łomianki, to kto by się tam interesował tym w wielkim świecie ;)

Prometeusz leci. Nie pamiętam, czy po prostu nie pamiętam, że go oglądałem, czy nie pamiętam, bo ... zasnąłem :oops:

Mnie po prostu w domu nie było......dlatego nic nie wiedziałam :wink:
A, Prometeusz, zapomniałam.......
Nie wiem czy zasnę :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2013 20:17

Dzień Dobry Bardzo na wiczór.
Łomianki może i małe ale papieża chcą :)
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 22.09.2013 20:24

ASIULA HK napisał(a):Mnie po prostu w domu nie było......

W sumie to też dziś mało co bywałem :D
Serce w pasy napisał(a):Łomianki może i małe ale papieża chcą :)

No właśnie się zgubiłem, czy chcą, czy nie chcą ... :?

Ostatnia wersja z jaką miałem do czynienia to taka, że nie będą chcieć, bo może się okazać, że są niejednomyślni w tym chciejstwie i może byc obciach ;)

Z drugiej strony ile miejscowości w Polsce może się poszczycić tym, że był u nich Prezydent Stanów Zjednoczonych?
Może i z tym papieżem by co wyszło :D
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 22.09.2013 20:41

weldon napisał(a):Ostatnia wersja z jaką miałem do czynienia to taka, że nie będą chcieć, bo może się okazać, że są niejednomyślni w tym chciejstwie i może byc obciach ;)

A ja myślałam, że już się rozmyślili :roll: :wink:
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 22.09.2013 20:56

Toż mówię, że albo się rozmyślili, albo pokłócili, czy jakoś tak :D
Nie wiem, nie obserwuję tych posiedzeń. Jedyne, co zauważyłem, to to, że tefąłenowi samochód się u nas popsuł ;)

Natomiast, tak do końca, to nie rozumiem tej całej burzy wokół Franciszka.
Fakt, że to trochę irracjonalne, ale z drugiej strony, był u nas Bush, był Gore, omal nie przyjechał Barack, więc czemu nie Franciszek? Myślisz, że by mu tu było źle? :lol:
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 22.09.2013 20:59

weldon napisał(a): Myślisz, że by mu tu było źle? :lol:

Jemu pewnie nie :wink: , ale Wam, mieszkańcom, pewnie tak :wink: :lol:
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 22.09.2013 21:06

Nie gorzej niż w piątek po południu, albo w niedzielę wieczorem, jak Warszawa wyjeżdża i wraca do domu :D

A ja bym miał fajne fotki ;)
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 22.09.2013 21:09

weldon napisał(a):Nie gorzej niż w piątek po południu, albo w niedzielę wieczorem, jak Warszawa wyjeżdża i wraca do domu :D

A ja bym miał fajne fotki ;)

Oj....no nie wiem :wink:
Fakt....tylko fotek żal :roll: :wink:
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 22.09.2013 21:17

W razie czego to posiadam coś w stylu ... tonsury i zawsze mogę przy pomocy lustra coś fajnego zmajstrować a la piuska ;)
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 22.09.2013 21:21

weldon napisał(a):W razie czego to posiadam coś w stylu ... tonsury i zawsze mogę przy pomocy lustra coś fajnego zmajstrować a la piuska ;)

Już lepiej nic nie....majstruj :wink: :lol:
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 22.09.2013 21:30

Może i tak ... :?

Swoją drogą, tak a propos Franciszka, to akurat jak go wybrali, to byłem na Bielanach, u Kamedułów i byłem mimowolnym sprawcą pewnej afery, jaka tam miała miejsce.

Mianowicie tam od dawna jest osiołek imieniem ... Franciszek.

No i jak go zawołałem po imieniu, to się strasznie jedna pani oburzyła i nijak nie szło jej przekonać, zresztą bardzo nie próbowałem, że sobie nie robię z nikogo jaj :D

Coś mi nie idzie ten Prometeusz :/
Trochę wygląda tak, jakby wariatkowo wysłali w kosmos i teraz czekają na efekty, a efekty, jak się można było spodziewać z góry, są ... takie sobie :)
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 22.09.2013 21:34

weldon napisał(a):

Coś mi nie idzie ten Prometeusz :/
Trochę wygląda tak, jakby wariatkowo wysłali w kosmos i teraz czekają na efekty, a efekty, jak się można było spodziewać z góry, są ... takie sobie :)

To witaj w klubie :wink: :lol:

weldon napisał(a):
Swoją drogą, tak a propos Franciszka, to akurat jak go wybrali, to byłem na Bielanach, u Kamedułów i byłem mimowolnym sprawcą pewnej afery, jaka tam miała miejsce.

Mianowicie tam od dawna jest osiołek imieniem ... Franciszek.

No i jak go zawołałem po imieniu, to się strasznie jedna pani oburzyła i nijak nie szło jej przekonać, zresztą bardzo nie próbowałem, że sobie nie robię z nikogo jaj :D

Pamiętam tego osiołka :wink: Pisałeś o nim :wink:
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 23.09.2013 05:01

Halo :D
Zaczynamy nowy tydzień :D

Dzień dobry :D
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 23.09.2013 06:39

weldon napisał(a):Mnie zawsze ujmuje, tym bardziej, że wczoraj, czy przedwczoraj chodziłem tam pod spodem i właśnie się zastanawiałem, co robi chłopak z czymś, co przypomina ten ornitopter, czy jak on się tam nazywa :D

Pewnie właśnie dlatego.

Dron?

Dzień dobry.
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 23.09.2013 06:43

Jesienne dzień dobry
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko