.png)
Miecia napisał(a):mervik nalewkę zrób
.png)
mervik napisał(a):Miecia napisał(a):mervik nalewkę zrób
....wszyscy wolą wino ,
mówią że takiego nigdzie się nie kupi![]()
...za 4 dni zlewanie soku [przepis babci ]....
...a nie wymyślili jakieś sokowniki ,które smak psują
....resztę do baniaka i dodanie żywych bakterii w płynie![]()
...a co niech pracują
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):mervik napisał(a):Miecia napisał(a):mervik nalewkę zrób
....wszyscy wolą wino ,
mówią że takiego nigdzie się nie kupi![]()
...za 4 dni zlewanie soku [przepis babci ]....
...a nie wymyślili jakieś sokowniki ,które smak psują
....resztę do baniaka i dodanie żywych bakterii w płynie![]()
...a co niech pracują
Kup sobie w alledrogo taki sprzedaje drożdże gorzelnicze , a nie piekarskie , wino chodzi krócej i ma więcej procent .
.png)
Miecia napisał(a):
Mój wytwórcawino z porzeczko-agrestu robi.......mniam
![]()
Z wiśni....tylko naleweczka![]()
A winko nasze dość długo pracuje......i moc swoją ma

.png)
auto_gt napisał(a):Kup sobie w alledrogo taki sprzedaje drożdże gorzelnicze , a nie piekarskie , wino chodzi krócej i ma więcej procent .
.png)
mervik napisał(a):..moje wino pracuje 5 miesięcy ,potem leżakuje od 2 do 7 lat i ma od 17 do 19 procent
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko
