Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dzień dobry 0 stopni chmurki ze słońcem Kaszubskiexpress byłeś na tej wystawie makiety kolejowej ,przypomniało mi się że w piwnicy leży cały karton , ze sporą kolekcją lokomotyw i wagonów TT
Rzeszów zasypany i zakorkowany , a będzie gorzej .
Jak ja do kina dojadę ? łańcuchy wszystkie sprzedałem ...
Najlepszy był rano pies - "Boczek" wyskoczył po schodach jak zawsze zadowolony że go wypuściłem i rozpędem wpadł w śnieg , łapki krótkie więc na brzuchu zawisł , oczu mu się powiększyły i się wygrzebywał wykonując powolne ruchy coś na wzór jak my pływamy kraulem raz jedna łapka ,raz drug łapka , tylko w zwolnionym tempie ha,ha,
kaszubskiexpress napisał(a):Współczuję. U nas słońce i czarne jezdnie.
Dzięki , Ciągle sypie i wieje- po mieście się jeździ 2 -ką , a w boczne 1-ynką ,żeby nie stanąc bo potem można już nie ruszyć , jak na złość nie zostawiłem sobie ani 1 kpl. łańcucha przed wczoraj ostatnim urlopowiczom wysłałęm pojechali w alpy a teraz bym je wypróbował .
Gls dzwonił że nie przyjedzie , w Łańcucie 2 tiry blokują drogę , do Rzeszowa Policja nie wpuszcza Tiry bez łańcuchów ,bo sparaliżują miasto !
A ja właśnie skończyłem odśnieżać. Kocham ten sprzęt. W pół godziny opędzlowałem do gołego betonu podwórko, dojście do domu oraz drogę dojazdową i to bez żadnego zmęczenia, bólu pleców czy też rąk oraz bez ani jednej kropli potu