A dziś byłem na zygmuntówkach i świąteczne groby sobie obejrzeć.
U św. Jana było niesamowicie ...
.png)
.png)
Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo
Właśnie zaraz wyjeżdżam na Sylwka!
Aha udało mi się wczoraj znaleźć odpowiednią kartę pamięci zgrałem i muzykę i audiobooka i wszystko się zmieściło i transmiter będzie używany w smochodzie.
.png)
Miecia napisał(a):mervik napisał(a):Miecia napisał(a):Janusz tylko o całowaniu myśli![]()
myśli jak prawdziwy mężczyzna![]()
![]()
taaa.......![]()
![]()
ja już przestałam nadążać za tym, ile razy w roku jest Dzień Pocałunku
.png)
weldon napisał(a):
Tata z 6-letnim synkiem robi zakupy w supermarkecie. Kiedy przechodzą obok półki z prezerwatywami, synek pyta:
- Tato, a co to jest?
- To są prezerwatywy synu - odrzekl ojciec.
- A po co one są? - kontynuuje malec.
- Prezerwatywy są po to, żeby mężczyzna miał bezpieczny seks z kobietą - odpowiada ojciec.
- Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu są 3 sztuki? - nie daje za wygrana chłopczyk.
- Widzisz synu, bo to jest zestaw dla młodzieży uczącej się: raz w piątek, raz w sobotę, raz w niedziele.
- Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu jest 6? - pyta synek
- Widzisz synu, to jest zestaw dla studentow: dwa razy w piatek, dwa razy w sobote, dwa razy w niedziele - odpowiedział ojciec.
- Tata, tato, a dlaczego w tym opakowaniu jest 12? - kontynuuje malec
- Hmmm... widzisz synu, bo to jest zestaw dla dojrzałych, żonatych mężczyzn: raz w styczniu, raz w lutym, raz w marcu.....
.png)
.png)
Miecia napisał(a):weldon napisał(a):A masz tu jakiś wątek dla dojrzałych mężczyzn?
hmmmm......wydawało mi się, że większość na tym forum, to.......dojrzali mężczyźni![]()
![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko