Serce w pasy napisał(a):Mam takie cudo ale to najpierw trzeba zgrać z płyty na kartę pamięci i dopiero wetknąć w te dziurę.
A to już trza się znać.
te nowe są na kartę i na pendriva,ja mam taki
.png)
Serce w pasy napisał(a):Mam takie cudo ale to najpierw trzeba zgrać z płyty na kartę pamięci i dopiero wetknąć w te dziurę.
A to już trza się znać.
.png)
A to już trza się znać.
auto_gt napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Mam takie cudo ale to najpierw trzeba zgrać z płyty na kartę pamięci i dopiero wetknąć w te dziurę.
A to już trza się znać.
Jeezzzu !
włóż płytę i poczekaj aż system zapyta się : wybierz - otwórz folder w celu przeglądania / nie odtwarzanie /
Połącz kablem transmitter z kompem i jak się połączą - kliknij "mój komputer" pojawi się dysk F: lub G: - pamięć masowa , wystarczy ze oba otwarte okna z płyty i urządzenia będą na połowę ekranu - teraz myszka możesz złapać plik i przesunąć do okna transmitera - system sam skopiuje ...
.png)
.png)
Serce w pasy napisał(a):auto_gt napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Mam takie cudo ale to najpierw trzeba zgrać z płyty na kartę pamięci i dopiero wetknąć w te dziurę.
A to już trza się znać.
Jeezzzu !
Co to ku.wa jest transmitter?

.png)
auto_gt napisał(a):
odtwarzacz mp3 lub mp4 podłączone pod zapalniczkę a wysyła to co odtwarza w eter i radio to łapie .
:lol:wujek googl ci powie jak- wpisz-transmiterSerce w pasy napisał(a):Co to ku.wa jest transmitter?
.png)
mervik napisał(a):auto_gt napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Nie no, teraz łapię, tylko szukam jakiegoś nośnika co mi to wszystko pomieści.
transmiter ma wbudowana pamięć , lub wkładana kartę pamięci SD .
nie widziałm z wbudowaną pamięcią ,tylko pendrv...lub karta
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko