mervik napisał(a):malina1959 napisał(a):nie ma takiej opcji
JEST, weżmie sobie [inną]
Nie chcę się powtarzać, ale....., patrz j.w.
.png)
mervik napisał(a):malina1959 napisał(a):nie ma takiej opcji
JEST, weżmie sobie [inną]
.png)
Serce w pasy napisał(a): Ale się teraz narażę

.png)
Serce w pasy napisał(a):Pojechałem reklamować audiobooka co to se go pod choinkę kupiłem ...
.png)
Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo na wieczór.
Pojechałem reklamować audiobooka co to se go pod choinkę kupiłem i okazało się, że to mój odtwarzacz w samochodzie jest do doopy. I wyszedłem na głupka.
No może nie do końca bo na płycie nie ma napisane w jakim formacie została nagrana, a ja nie wiedziałem, że nie mam mp3 w starym aucie.
malina1959 napisał(a):Serce w pasy napisał(a): Ale się teraz narażę
Nie ma obawy
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Pojechałem reklamować audiobooka co to se go pod choinkę kupiłem ...
Po pierwsze, Mikołaj ci przyniósł, po drugie, ściągnij i sobie przekonwertuj na coś strawnego Format Factory (pewnie na WAV), po trzecie, ty słuchasz audiobooków w samochodzie w czasie jazdy?
Mi ni cholery nie szło. Nie potrafię skoncentrować się i na jeździe i na słuchaniu, a mam sporo rzeczy do słuchania :/
mervik napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo na wieczór.
Pojechałem reklamować audiobooka co to se go pod choinkę kupiłem i okazało się, że to mój odtwarzacz w samochodzie jest do doopy. I wyszedłem na głupka.
No może nie do końca bo na płycie nie ma napisane w jakim formacie została nagrana, a ja nie wiedziałem, że nie mam mp3 w starym aucie.
a masz przenośny odtwarzacz mp3, jak tak to ci powiem jak słuchać w radiu nawet starymalbo możęsz przegrać na pendriva
.png)
weldon napisał(a):Jak mu nie odtwarza mp3, to pewnie nie ma usb, a nawet, jak ma, to raczej nie rozpozna formatu, więc tak, czy siak, musi przekonwertować.
Ten zewnętrzny napęd byłby rozwiązaniem, ale to musiałby mieć wejście z zewnętrznego odtwarzacza.
Damian, masz aux in, albo coś takiego na panelu czołowym?
I dziurkę
.png)
masz przenośny odtwarzacz mp3, jak tak to ci powiem jak słuchać w radiu nawet starym albo możesz przegrać na pendriva i słuchać z niego:Dw netto od 2012013 jes transmiter FM samochodowy ,wkłada się do gniazda zapalniczki i działa na zasadzie fal radiowych,dostałem od syna bo z tymi płytami był kłopot,teraz z pendriva leci i jeszcze mogę piosenki wybieraćSerce w pasy napisał(a):Radio fabryczne w Peugeocie 206. Żadne USB ani aux in. Dziurkę mam ale wara od niejweldon napisał(a):Jak mu nie odtwarza mp3, to pewnie nie ma usb, a nawet, jak ma, to raczej nie rozpozna formatu, więc tak, czy siak, musi przekonwertować. Ten zewnętrzny napęd byłby rozwiązaniem, ale to musiałby mieć wejście z zewnętrznego odtwarzacza. Damian, masz aux in, albo coś takiego na panelu czołowym? I dziurkę
.png)
Serce w pasy napisał(a):weldon napisał(a):Jak mu nie odtwarza mp3, to pewnie nie ma usb, a nawet, jak ma, to raczej nie rozpozna formatu, więc tak, czy siak, musi przekonwertować.
Ten zewnętrzny napęd byłby rozwiązaniem, ale to musiałby mieć wejście z zewnętrznego odtwarzacza.
Damian, masz aux in, albo coś takiego na panelu czołowym?
I dziurkę
Radio fabryczne w Peugeocie 206.
Żadne USB ani aux in.
Dziurkę mam ale wara od niej

.png)
mervik napisał(a):Serce w pasy napisał(a):weldon napisał(a):[color=#800000]Jak mu nie odtwarza mp3, to pewnie nie ma usb, a nawet, jak ma, to raczej nie rozpozna formatu, więc tak, czy siak, musi przekonwertować. Ten zewnętrzny napęd byłby rozwiązaniem, ale to musiałby mieć wejście z zewnętrznego o
mervik napisał(a):masz przenośny odtwarzacz mp3, jak tak to ci powiem jak słuchać w radiu nawet starym albo możesz przegrać na pendriva i słuchać z niego:Dw netto od 2012013 jes transmiter FM samochodowy ,wkłada się do gniazda zapalniczki i działa na zasadzie fal radiowych,dostałem od syna bo z tymi płytami był kłopot,teraz z pendriva leci i jeszcze mogę piosenki wybieraćSerce w pasy napisał(a):Radio fabryczne w Peugeocie 206. Żadne USB ani aux in. Dziurkę mam ale wara od niejweldon napisał(a):Jak mu nie odtwarza mp3, to pewnie nie ma usb, a nawet, jak ma, to raczej nie rozpozna formatu, więc tak, czy siak, musi przekonwertować. Ten zewnętrzny napęd byłby rozwiązaniem, ale to musiałby mieć wejście z zewnętrznego odtwarzacza. Damian, masz aux in, albo coś takiego na panelu czołowym? I dziurkę
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko