Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 27.12.2012 21:58

mervik napisał(a):
malina1959 napisał(a):nie ma takiej opcji :oczko_usmiech:

JEST, weżmie sobie [inną] :lol:

Nie chcę się powtarzać, ale....., patrz j.w. :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.12.2012 22:17

Dzień Dobry Bardzo na wieczór.

Pojechałem reklamować audiobooka co to se go pod choinkę kupiłem i okazało się, że to mój odtwarzacz w samochodzie jest do doopy. I wyszedłem na głupka.
No może nie do końca bo na płycie nie ma napisane w jakim formacie została nagrana, a ja nie wiedziałem, że nie mam mp3 w starym aucie.

A co do embarga na Chorwację, to zawsze można jechać samemu. Przymusu nie ma.

Ale się teraz narażę
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 27.12.2012 22:29

Serce w pasy napisał(a): Ale się teraz narażę

Nie ma obawy :smo:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.12.2012 22:48

Serce w pasy napisał(a):Pojechałem reklamować audiobooka co to se go pod choinkę kupiłem ...

Po pierwsze, Mikołaj ci przyniósł, po drugie, ściągnij i sobie przekonwertuj na coś strawnego Format Factory (pewnie na WAV), po trzecie, ty słuchasz audiobooków w samochodzie w czasie jazdy?
Mi ni cholery nie szło. Nie potrafię skoncentrować się i na jeździe i na słuchaniu, a mam sporo rzeczy do słuchania :/
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 27.12.2012 22:48

Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo na wieczór.

Pojechałem reklamować audiobooka co to se go pod choinkę kupiłem i okazało się, że to mój odtwarzacz w samochodzie jest do doopy. I wyszedłem na głupka.
No może nie do końca bo na płycie nie ma napisane w jakim formacie została nagrana, a ja nie wiedziałem, że nie mam mp3 w starym aucie.

a masz przenośny odtwarzacz mp3, jak tak to ci powiem jak słuchać w radiu nawet starym :wink:albo możesz przegrać na pendriva i słuchać z niego:Dw netto od 2012013 jes transmiter FM samochodowy ,wkłada się do gniazda zapalniczki i działa na zasadzie fal radiowych,dostałem od syna bo z tymi płytami był kłopot,teraz z pendriva leci i jeszcze mogę piosenki wybierać :D
Ostatnio edytowano 27.12.2012 23:03 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.12.2012 22:57

malina1959 napisał(a):
Serce w pasy napisał(a): Ale się teraz narażę

Nie ma obawy :smo:

No nie wiem :)

weldon napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Pojechałem reklamować audiobooka co to se go pod choinkę kupiłem ...

Po pierwsze, Mikołaj ci przyniósł, po drugie, ściągnij i sobie przekonwertuj na coś strawnego Format Factory (pewnie na WAV), po trzecie, ty słuchasz audiobooków w samochodzie w czasie jazdy?
Mi ni cholery nie szło. Nie potrafię skoncentrować się i na jeździe i na słuchaniu, a mam sporo rzeczy do słuchania :/

Czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz, bo po Polsku mówisz ale jakoś Cię nie rozumiem.
Co do słuchania to jest jak z wiadomościami, jedziesz i słuchasz tyle, że w trasie.

mervik napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo na wieczór.

a masz przenośny odtwarzacz mp3, jak tak to ci powiem jak słuchać w radiu nawet starym :wink:albo możęsz przegrać na pendriva :D

Mam przenośny odtwarzacz więc słucham? :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.12.2012 22:58

Jak mu nie odtwarza mp3, to pewnie nie ma usb, a nawet, jak ma, to raczej nie rozpozna formatu, więc tak, czy siak, musi przekonwertować.
Ten zewnętrzny napęd byłby rozwiązaniem, ale to musiałby mieć wejście z zewnętrznego odtwarzacza.

Damian, masz aux in, albo coś takiego na panelu czołowym?

I dziurkę :D
kozulka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kozulka » 27.12.2012 23:00

weldon napisał(a):

:oops: :oops: :oops: :D :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.12.2012 23:02

weldon napisał(a):Jak mu nie odtwarza mp3, to pewnie nie ma usb, a nawet, jak ma, to raczej nie rozpozna formatu, więc tak, czy siak, musi przekonwertować.
Ten zewnętrzny napęd byłby rozwiązaniem, ale to musiałby mieć wejście z zewnętrznego odtwarzacza.

Radio fabryczne w Peugeocie 206.
Żadne USB ani aux in.

Dziurkę mam ale wara od niej :)
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 27.12.2012 23:05

Serce w pasy napisał(a):
weldon napisał(a):Jak mu nie odtwarza mp3, to pewnie nie ma usb, a nawet, jak ma, to raczej nie rozpozna formatu, więc tak, czy siak, musi przekonwertować. Ten zewnętrzny napęd byłby rozwiązaniem, ale to musiałby mieć wejście z zewnętrznego odtwarzacza. Damian, masz aux in, albo coś takiego na panelu czołowym? I dziurkę :D
Radio fabryczne w Peugeocie 206. Żadne USB ani aux in. Dziurkę mam ale wara od niej :)
masz przenośny odtwarzacz mp3, jak tak to ci powiem jak słuchać w radiu nawet starym albo możesz przegrać na pendriva i słuchać z niego:Dw netto od 2012013 jes transmiter FM samochodowy ,wkłada się do gniazda zapalniczki i działa na zasadzie fal radiowych,dostałem od syna bo z tymi płytami był kłopot,teraz z pendriva leci i jeszcze mogę piosenki wybierać :lol:
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 27.12.2012 23:11

Serce w pasy napisał(a):
weldon napisał(a):Jak mu nie odtwarza mp3, to pewnie nie ma usb, a nawet, jak ma, to raczej nie rozpozna formatu, więc tak, czy siak, musi przekonwertować.

Radio fabryczne w Peugeocie 206.
Żadne USB ani aux in.

Dziurkę mam ale wara od niej :)

oj chłopaki , ale cudujecie :)

Jak masz radio i stary odtwarzacz i nie ma gniazd do podłączenia dodatkowych pamięci to najprościej zakupić jakiś emiter mp3 to jest takie coś jak ? ... "eM Pe Trójka" tylko wysyła fale radiowe .
Nagrywa się za pomocą Usb jako pamięć masową podłączoną do kompa , czyli szybko , a potem wciska się wtyk tego emitera w zapalniczkę i włącza radio należy przeskanować ,aż złapie te fale i już w twoim samochodzie słuchasz nagranie z audiobooka ,a nawet ten za tobą co jedzie też może :)

Polecam się na przyszłość :papa:
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 27.12.2012 23:12

mervik napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):
weldon napisał(a):[color=#800000]Jak mu nie odtwarza mp3, to pewnie nie ma usb, a nawet, jak ma, to raczej nie rozpozna formatu, więc tak, czy siak, musi przekonwertować. Ten zewnętrzny napęd byłby rozwiązaniem, ale to musiałby mieć wejście z zewnętrznego o :lol:

Widzisz pisaliśmy w tym samym czasie :) he,he,
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.12.2012 23:12

mervik napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):
weldon napisał(a):Jak mu nie odtwarza mp3, to pewnie nie ma usb, a nawet, jak ma, to raczej nie rozpozna formatu, więc tak, czy siak, musi przekonwertować. Ten zewnętrzny napęd byłby rozwiązaniem, ale to musiałby mieć wejście z zewnętrznego odtwarzacza. Damian, masz aux in, albo coś takiego na panelu czołowym? I dziurkę :D
Radio fabryczne w Peugeocie 206. Żadne USB ani aux in. Dziurkę mam ale wara od niej :)
masz przenośny odtwarzacz mp3, jak tak to ci powiem jak słuchać w radiu nawet starym albo możesz przegrać na pendriva i słuchać z niego:Dw netto od 2012013 jes transmiter FM samochodowy ,wkłada się do gniazda zapalniczki i działa na zasadzie fal radiowych,dostałem od syna bo z tymi płytami był kłopot,teraz z pendriva leci i jeszcze mogę piosenki wybierać :lol:

Mam takie cudo ale to najpierw trzeba zgrać z płyty na kartę pamięci i dopiero wetknąć w te dziurę.
A to już trza się znać.
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 27.12.2012 23:15

Serce w pasy napisał(a):Mam takie cudo ale to najpierw trzeba zgrać z płyty na kartę pamięci i dopiero wetknąć w te dziurę.
A to już trza się znać.

niekoniecznie na kartę..... a na gwizdka wystarczy :wink:
kozulka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kozulka » 27.12.2012 23:16

Miecia napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Mam takie cudo ale to najpierw trzeba zgrać z płyty na kartę pamięci i dopiero wetknąć w te dziurę.
A to już trza się znać.

niekoniecznie na kartę..... a na gwizdka wystarczy :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko