Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 19.05.2011 14:56

smoki3 napisał(a):
BeJur napisał(a):,.... tak łosie parkują :evil:

...tak łosie parkują :evil:

tak to chyba hamują hyhy
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 19.05.2011 15:01

weldon napisał(a):
smoki3 napisał(a):
BeJur napisał(a):,.... tak łosie parkują :evil:

...tak łosie parkują :evil:

Mój przynajmniej kulturalnie, po pasach przeszedł :D

Olka, fajne masz atrakcje ... 8O

No to jest melina jedna wielka i pomyśleć ,że to koło tej wielkiej słynnej łódzkiej Manufaktury . Dziecka na dwór nie puszczam jak idzie do szkoły to ja siwieję Jedna wielka malaria i takie jest właśnie centrum co z tego , że wszędzie blisko jak po wode mineralna chodze z obstawą po 21;)
I jeszcze ten łoś śpiewak pode mną heheheale on to choć jest nieszkodliwy tylko maniacko uzdolniony;)
ja Wam kiedys zrobię reportaz z mojej okolicy hyhy Fasady kamienic to nie wiem kiedy malowali chyba jak je budowali 100 lat temu.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.05.2011 16:11

twister07 napisał(a):hahahahahahahaha i słusznie :D jestem za takimi nalepkami :D

hahahahahaha...patrząc na tą nalepkę, zastanawiam się, czy jest również karna nalepka dla kobiet i jak ona może wyglądać ... hihihihihihihi

Coraz więcej Pań widzi się za kierownicą, czasem trafi się blondynka
:wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.05.2011 16:37

Janusz Bajcer napisał(a):Coraz więcej Pań widzi się za kierownicą, czasem trafi się blondynka

ale .... czasami okazuje się, że ta blondynka jest facetem ;)
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 19.05.2011 17:22

dzień ku końcowi a słoneczko dalej świeci :D
wróciłam właśnie z miasta z moim pierworodnym. Miały byc tylko buty do biegania, a skończyło się na butach do biegania, butach do chodzenia, jakieś koszulki, spodnie,spodenki itp. i mamusia wyszła z centrum lżejsza o parę stówek :twisted: Już chyba nie chcę żeby to moje dziecię rosło :twisted: :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.05.2011 17:27

BeJur napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Coraz więcej Pań widzi się za kierownicą, czasem trafi się blondynka

Była nawet taka piosenka Elektrycznych Gitar ,bodajże..."Ona jest...." :wink:
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 19.05.2011 17:29

BeJur napisał(a):

bardzo często się tak okazuje :) wczoraj wjeżdzam w uliczkę obstawioną z 2 stron, koleś chciał zrobić parkowanie tyłem to się zatrzymałam i czekam, nagle słyszę, że po lewej ktoś odpalił samochód i zaczyna cofać, ja na klakson to się zatrzymał i po chwili buch mi w przednie drzwi 8O

Wysiadł zdziwiony i mówi do mnie- jedzie pani do przodu 8O na co ja, ż eon raczy żartować i że to on ma podjechać do przodu. Faceta odpowiedź mnie powaliła: ale ja stoję z górki (podjazd do bramy przez chodnik :twisted: ) i nie mam jak :twisted: znalazł sie jakiś chłopak na rowerze i mówi, że ja mam rację... wreszcie odjechał, zgniótł mi listwę i bezczelniepowiedział, że szukam dziury w całym i że to już było! miał szczęście, że się spieszyłam, bo bym mu nie odpuściła i wezwała policję, chociażby po to żeby zapłacił mandat.

Ale przecież to kobiety źle jeżdża, przecież po co się zatrzymałam? w lewym mnie nie widział a prawego lusterka facet nie uznje :lol: aa i żeby było śmieszniej, to ten co próbował zaparkować tyłem jak zobacył co się dzieje to pojechał szukać innego miejsca, bo po 3 próbach mu nie wyszło :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 19.05.2011 17:31

BeJur napisał(a):u mnie naklejek by zabrakło .... :evil:

Proszę bardzo : 200szt. :D
Ostatnio edytowano 19.05.2011 17:49 przez wojan, łącznie edytowano 1 raz
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.05.2011 17:44

anakin napisał(a):
BeJur napisał(a):

Była nawet taka piosenka Elektrycznych Gitar ,bodajże..."Ona jest...." :wink:

Zawsze to lepsze, bo mogło się trafić, że: "Ona jest ..." jak śpiewa Skowyt 8)
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 19.05.2011 17:49

Jest ciemność, leje niemiłosiernie :evil:
fotograf123
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fotograf123 » 19.05.2011 17:54

Dzień dobry ... :D
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.05.2011 18:00

renatalato napisał(a):Jest ciemność, leje niemiłosiernie :evil:

jaka ciemność? jakie leje?????????????
;)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 19.05.2011 18:15

renatalato napisał(a):Jest ciemność, leje niemiłosiernie :evil:

Oby nie przyszło do nas, jutro rano robię "Delfinalia" w Akademii Morskiej w Gdyni. :evil:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 19.05.2011 18:21

Światło musiałam zapalić, grzmoty, pioruny przez pół godziny i właśnie w tej chwili zaczyna się przejaśniać 8O , a woda płynie sobie ulicami..........
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.05.2011 18:21

kaszubskiexpress napisał(a):Oby nie przyszło do nas, jutro rano robię "Delfinalia" w Akademii Morskiej w Gdyni. :evil:

ale przeciez delfiny lubią wodę ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko