napisał(a) twister07 » 19.05.2011 17:29
BeJur napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Coraz więcej Pań widzi się za kierownicą, czasem trafi się
blondynka 
ale .... czasami okazuje się, że ta blondynka jest facetem

bardzo często się tak okazuje

wczoraj wjeżdzam w uliczkę obstawioną z 2 stron, koleś chciał zrobić parkowanie tyłem to się zatrzymałam i czekam, nagle słyszę, że po lewej ktoś odpalił samochód i zaczyna cofać, ja na klakson to się zatrzymał i po chwili buch mi w przednie drzwi
Wysiadł zdziwiony i mówi do mnie- jedzie pani do przodu

na co ja, ż eon raczy żartować i że to on ma podjechać do przodu. Faceta odpowiedź mnie powaliła: ale ja stoję z górki (podjazd do bramy przez chodnik

) i nie mam jak

znalazł sie jakiś chłopak na rowerze i mówi, że ja mam rację... wreszcie odjechał, zgniótł mi listwę i bezczelniepowiedział, że szukam dziury w całym i że to już było! miał szczęście, że się spieszyłam, bo bym mu nie odpuściła i wezwała policję, chociażby po to żeby zapłacił mandat.
Ale przecież to kobiety źle jeżdża, przecież po co się zatrzymałam? w lewym mnie nie widział a prawego lusterka facet nie uznje

aa i żeby było śmieszniej, to ten co próbował zaparkować tyłem jak zobacył co się dzieje to pojechał szukać innego miejsca, bo po 3 próbach mu nie wyszło