twister07 napisał(a):Arek zamiast robić wyrzuty trzeba naszą zgubę przyjąć z otwartymi rękamizorganizowałbyś coś
Oczywiście, że przyjmuję.
Tylko nie wiem, czy nie jest za wcześnie do Baru
.png)
Muliness napisał(a):... gdzie ten Piotrek ?
.png)
weldon napisał(a):Będziecie się śmiać, ale rozwiązywałem jedną ze znalezionych przeze mnie tajemnic sprzed ... 60 lat ...![]()
Zresztą z powodzeniem.
Ostatnio trochę tropię takie rzeczy i, jak to zwykle bywa,
coraz bardziej to wciąga, a jedne rzeczy rodzą kolejne rzeczy ...
.png)
Muliness napisał(a):ANITA:) napisał(a):Dzień dobry
Od rana próbuję pranie w ogrodzie rozwiesić i jak nie deszcz to właśnie grad padazwariować idzie z ta pogodą
Kwiatki posadziłam jakiś czas temu (jak było ciepło) no i szlak je trafił przez te przymrozki brrrrr
Kwiatki to chyba po 15 po tej zimnej Zośce czy czymś takim:(
najgorsze to to , ze zapowiadają kolejne zimnice
.png)
weldon napisał(a):Muliness napisał(a):... gdzie ten Piotrek ?
Będziecie się śmiać, ale rozwiązywałem jedną ze znalezionych przeze mnie tajemnic sprzed ... 60 lat ...![]()
Zresztą z powodzeniem.
Ostatnio trochę tropię takie rzeczy i, jak to zwykle bywa,
coraz bardziej to wciąga, a jedne rzeczy rodzą kolejne rzeczy ...
.png)
ANITA:) napisał(a):nie strasz kochana nie strasz z tymi zimnicami, no bo kiedy w końcu to lato będzie?
sroczka66 napisał(a):weldon napisał(a):Będziecie się śmiać.....
Wcale się nie śmiejemy.....raczej gratulujemy (no, przynajmniej ja)
.png)
Muliness napisał(a):ANITA:) napisał(a):nie strasz kochana nie strasz z tymi zimnicami, no bo kiedy w końcu to lato będzie?
Może ich radykalnie szlag nie trafi... odbiją może ...No taki właśnie Maj i to juz drugi z rzędu
.png)
ANITA:) napisał(a):mój synio ma dzisiaj zagwarantowaną wojnę domowąjak tylko wróci do domu o swoją jaszczurę. Przed chwilą goniłam po salonie jej jedzenie
Dorwałam świństwo i siedzi przykryte pudełkiem i mam nadzieję że szybko zdechnie
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko