Muliness napisał(a):... będzie naprawiał![]()
![]()
Hej. Przecież to normalne.
Ja też często bym coś w domu naprawił ...
.png)
sroczka66 napisał(a):Muliness napisał(a):Dzień Dobry
Cześć Ola!
Dawno Cię tu nie widziałam..
weldon napisał(a):Muliness napisał(a):... będzie naprawiał![]()
![]()
Hej. Przecież to normalne.
.png)
ANITA:) napisał(a):Odespałam wczorajsze wydarzenia i trochę lepszy choć zimny dzisiaj dzionek.
"Atrakcje" zaczęły nam sie wczoraj o 5 nad ranem
.png)
weldon napisał(a):Kobieta małej wiary ... Jak wszystkie ...
Pewnie nie dajesz mu krzyczeć i pokląć trochę, a, wiadomo, to podstawa każdej, udanej, naprawy
weldon napisał(a):
.png)
smoki3 napisał(a):weldon napisał(a):
Mogę pożyczyć wiertarkę z wiertłem. Będziesz mógł do woli dziurkować rurki w ścianie, a następnie je naprawiać.![]()
Ps. Zgrzewarkę i gwintownicę też pożyczę.
.png)
smoki3 napisał(a):Mogę pożyczyć wiertarkę z wiertłem. Będziesz mógł do woli dziurkować rurki w ścianie
.png)
twister07 napisał(a):oj chyba Piotrek zrezygnował.... a może postanowił pobawić się młotkiem.... tak czy inaczej muszę zapamiętach, któ jest chętny do pożyczania a kto do pomocy
przyda się
.png)
ANITA:) napisał(a):Dzień dobry
Od rana próbuję pranie w ogrodzie rozwiesić i jak nie deszcz to właśnie grad padazwariować idzie z ta pogodą
Kwiatki posadziłam jakiś czas temu (jak było ciepło) no i szlak je trafił przez te przymrozki brrrrr
.png)
ANITA:) napisał(a):Dzień dobry
Od rana próbuję pranie w ogrodzie rozwiesić i jak nie deszcz to właśnie grad padazwariować idzie z ta pogodą
Kwiatki posadziłam jakiś czas temu (jak było ciepło) no i szlak je trafił przez te przymrozki brrrrr
.png)
Arek napisał(a):Muliness napisał(a): Czesć Arek;)
Cześć Ola, zaniedbałaś ostatnio cro.plę
twister07 napisał(a):Arek zamiast robić wyrzuty trzeba naszą zgubę przyjąć z otwartymi rękamizorganizowałbyś coś
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko