Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.04.2011 21:53

Serce w pasy napisał(a):
Muliness napisał(a):
Jolanda napisał(a):Tyskiego już nie pijesz :(.... więc myślałam że i ze mną nie gadasz ;)

No tylko mi nie mów ze Pasiasty jest teraz abstynentem;) :lol:

Nie no całkowitym to nieeeeeee, ale bardzo ograniczyłem.

W tygodniu nic :( Tylko w weekendy. Religia mi nie pozwala :)

qrcze Damian
a ja myślałam że żona a to religia powiadasz Ci zabrania.... hmm
ale może i dobrze że ograniczyłeś ..jak myślisz ? chyba na zdrowie Ci to wychodzi ...prawda ?

:D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 21:54

Jola trzeba było mi napisać ,że z Pasiastym tak źle przyleciałabym go ratować jak juz biedaczysko ograniczył heheheheheh
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2011 21:55

Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):
Muliness napisał(a):hahah nie myslałam , że mi tak szybko się napisze ale takiego urlopu nie życzę nikomu;)

Ale jednak wracasz do Chorwacji czy nie? Trzeba zmienić auto na nie awaryjne i tyle. .

Hmm czy wracam nie wiem sama Chorwacja jest piękna nawet w tamtym okresie byłam w stanie cos miłego o niej powiedzieć ale mam zal bo istnieje duże prawdopodobieństwo że to koło pasowe ktoś nam odkręcił
Juz nie będę sie zagłębiac ale żal mam do mechaników zdzierusów i tutaj jestem bezlitosna do tego stopnia ,że buchneli mi płytę Oliviera hahahha Naprawa była zrobiona tak że słów brak . Ogólnie wiesz po takiej akcji jesteś nastawiony dość negatywnie szczury na peronie w Austrii dwojka dzieci zero jedzenia przy sobie wszystko pozamykane czad:)

Ogólnie rzecz biorąc ja tym samochodem byłam w Bułgarii w Londynie i nie chodzi o jego awaryjność

Moje subiektywne zdanie:

Jeśli nie mam auta na gwarancji bądź nie naprawiam w autoryzowanym serwisie, a mam tak poważną awarie jak Wy, to za wszelką cenę ściągam samochód do kraju by naprawić go w warsztacie, który znam, który wiem gdzie jest i mogę do niego wrócić chociażby po to żeby właścicielowi nawrzucać, bądź zniszczyć inne auta, które ma na placu za źle wykonaną pracę. :)

Ale co było a nie jest nie pisze się w rejestr :) albo
Co nasz nie zabiło to nas wzmocni :)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.04.2011 21:58

Muliness napisał(a):Jola trzeba było mi napisać ,że z Pasiastym tak źle przyleciałabym go ratować jak juz biedaczysko ograniczył heheheheheh
Przecież Ci pisałam :) noooo ładnie ,ładnie ....
teraz się dowiedziałam jak Ty mnie czytałaś......... :devil:
:lool:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 22:01

Serce w pasy napisał(a):Moje subiektywne zdanie:

Jeśli nie mam auta na gwarancji bądź nie naprawiam w autoryzowanym .....

Masz całkowitą rację tylko wiesz na podjęcie decyzji czy go tam zostawiam i ma naprawiać miałam jakieś 5 minut wraz z zabraniem jakichkolwiek rzeczy bo pociąg z Zagrzebia odchodził za godzinę a ja byłam w szczerym polu z dwójką dzieci a za 2 dni szłam do pracy... Mechanik uwazał ze wymieni pach pach zaniesie głowicę i po problemie. No i wobraź sobie ze jej nie zaniósł co sie okazało po 2 tygodniach....
Teraz to już człowiek uczy się na błędach ale był to powód zeby sie wkurzyć maksymalnie;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2011 22:02

Jolanda napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):
Muliness napisał(a):
Jolanda napisał(a):Tyskiego już nie pijesz :(.... więc myślałam że i ze mną nie gadasz ;)

No tylko mi nie mów ze Pasiasty jest teraz abstynentem;) :lol:

Nie no całkowitym to nieeeeeee, ale bardzo ograniczyłem.

W tygodniu nic :( Tylko w weekendy. Religia mi nie pozwala :)

qrcze Damian
a ja myślałam że żona a to religia powiadasz Ci zabrania.... hmm
ale może i dobrze że ograniczyłeś ..jak myślisz ? chyba na zdrowie Ci to wychodzi ...prawda ?

Na jakie zdrowie?
Dietę jakąś mam i podobno nic nie wolno przy niej pić. A żona cwaniara najpierw przeszła na tą dietę, schudła 15kg i zaproponowała, żebym i ja przeszedł, ale nic skubana nie powiedziała, że nie można pić.
Po trzech tygodniach dopiero powiedziała, że mam marne rezultaty, ponieważ nie odstawiłem całkowicie alkoholu!!!!!!!!

Więc szkoda mi było tych trzech tygodni i musiałem odstawić :(

Teraz po 6tygodniach mam już 7kg mniej i mam satysfakcję :)
Ostatnio edytowano 30.04.2011 22:05 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 22:03

Jolanda napisał(a): Przecież Ci pisałam :) noooo ładnie ,ładnie ....

Nie zdawałam sobe sprawy....;) Ja tu wracam a Pasiasty przeszedł metamorfoze hehe Pietruchę gdzieś wcięło cmokasów nie mogę wysłac Adze Renatce Wioli , Joasi gdzie jest Mariusz Janusz ludzie co tu się porobiło?
Ostatnio edytowano 30.04.2011 22:07 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.04.2011 22:05

Serce w pasy napisał(a):
Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):
Muliness napisał(a):hahah nie myslałam , że mi tak szybko się napisze ale takiego urlopu nie życzę nikomu;)

Ale jednak wracasz do Chorwacji czy nie? Trzeba zmienić auto na nie awaryjne i tyle. .

Hmm czy wracam nie wiem sama Chorwacja jest piękna nawet w tamtym okresie byłam w stanie cos miłego o niej powiedzieć ale mam zal bo istnieje duże prawdopodobieństwo że to koło pasowe ktoś nam odkręcił
Juz nie będę sie zagłębiac ale żal mam do mechaników zdzierusów i tutaj jestem bezlitosna do tego stopnia ,że buchneli mi płytę Oliviera hahahha Naprawa była zrobiona tak że słów brak . Ogólnie wiesz po takiej akcji jesteś nastawiony dość negatywnie szczury na peronie w Austrii dwojka dzieci zero jedzenia przy sobie wszystko pozamykane czad:)

Ogólnie rzecz biorąc ja tym samochodem byłam w Bułgarii w Londynie i nie chodzi o jego awaryjność

Moje subiektywne zdanie:

Jeśli nie mam auta na gwarancji bądź nie naprawiam w autoryzowanym serwisie, a mam tak poważną awarie jak Wy, to za wszelką cenę ściągam samochód do kraju by naprawić go w warsztacie, który znam, który wiem gdzie jest i mogę do niego wrócić chociażby po to żeby właścicielowi nawrzucać, bądź zniszczyć inne auta, które ma na placu za źle wykonaną pracę. :)

Powiem tylko tyle po fakcie to i dobrze się komu doradza ...........zasada co by było gdyby ;) ale już sam napisałeś ....
było minęło ...
grunt że jest już z nami
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2011 22:06

Ale ja już pisałem To wcześniej
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2011 22:08

Muliness napisał(a):
Jolanda napisał(a): Przecież Ci pisałam :) noooo ładnie ,ładnie ....

Nie zdawałam sobe sprawy....;) Ja tu wracam a Pasiasty przeszedł metamorfoze hehe Pietruchę gdzieś wcięło cmokasów nie mogę wysłac Adze Renatce gdzie jest Mariusz Janusz ludzie co tu się porobiło?

Jaka metamorfoza? Ja bez alkoholu żyć nie mogę, jak większość facetów :)

Wszyscy inni pojechali do Rzymu :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 22:09

Serce w pasy napisał(a):Ale ja już pisałem To wcześniej

zapomniałam jeszcze dodać ze wrzuciłam do morza mój aparat Nkodema d 300 na którym zrobiły sie po powrocie solne wykwity ale to juz taki detal hhehehheh bo akurat w tym przypadku udało się aparat naprawić hehehe
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 30.04.2011 22:09

Jakiś fajny film leciał, a ja mam trzy czwarte tysiące zdjęć do ogarnięcia ...
Musz eprzerwy robic.

Damian poszedł w Dunkana ... 8O Alkohol to pryszcz.
Pij dużo wody, bo to ma straszne skutki uboczne.
Poczytaj, zanim cię z nóg zwali.

U małżonki w robocie to tak działała pół na pół.

To znaczy połowa ma kłopoty zdrowotne, druga coś tam schudła, ale wróciło jej, a trzecia połowa śladu nie miała po tym.

Starsza rzecz.

Rower i ruszać się, to jedyna rada.
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 22:10

Serce w pasy napisał(a):

Jaka metamorfoza? Ja bez alkoholu żyć nie mogę, jak większość facetów :)

Wszyscy inni pojechali do Rzymu :)

No teraz gadasz jak prawdziwy Pasiasty hyhy
o to dobrze ominie ich moja godzina szczerości hehehheh
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 30.04.2011 22:12

Lepiej do Rzymu, niż do Rygi ...

To tu operujesz trzechsetką? To ty prawie fujiasta jesteś :lol:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 22:13

weldon napisał(a):Jakiś fajny film leciał, a ja mam trzy czwarte tysiące zdjęć do ogarnięcia ...
Musz eprzerwy robic.

Damian poszedł w Dunkana ... 8O Alkohol to pryszcz.
Pij dużo wody, bo to ma straszne skutki uboczne.
Poczytaj, zanim cię z nóg zwali.

U małżonki w robocie to tak działała pół na pół.

To znaczy połowa ma kłopoty zdrowotne, druga coś tam schudła, ale wróciło jej, a trzecia połowa śladu nie miała po tym.

Starsza rzecz.

Rower i ruszać się, to jedyna rada.

O mój Boze mój Adam też na tym jedzie hahahahha
14 kg zwalił myslałam , ze tu odpoczne a tu taka sama jazda jak w domu hahahah
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko