Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2011 21:13

A Dobry Wieczór Paniom i Panom.
Urobiłem się jak wół i jeszcze na dodatek się zdenerwowałem bo zajrzałem żonie pod ........... maskę i zobaczyłem, że olej powinien być wymieniony 5tyś kilometrów temu!!!!!!!! Jeszcze żeby było wcześniej a nie o 20tej to bym pojechał po oliwę i wymienił w garażu, a tak to lipa.

Aaaaaaaaahhhhhaaaaaa zapomniałbym powiedzieć. Niniejszym sezon grillowy uważam za otwarty :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 21:14

Jolanda napisał(a):
BeJur napisał(a):
Jolanda napisał(a):Myślisz ? że .... tylko dzisiaj
;)
powiedziałabym raczej ......... kiedy go nie nosi

:lool:
w sumie najważniejsze, że się nie czepia ;)
Nie no ...luzik :lol:
da się lubic :D

no troszkę się da:) :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 21:16

Serce w pasy napisał(a):A Dobry Wieczór Paniom i Panom.
Urobiłem się jak wół i jeszcze na dodatek się zdenerwowałem bo zajrzałem żonie pod ........... maskę i zobaczyłem, że olej powinien być wymieniony 5tyś kilometrów temu!!!!!!!! Jeszcze żeby było wcześniej a nie o 20tej to bym pojechał po oliwę i wymienił w garażu, a tak to lipa.

Aaaaaaaaahhhhhaaaaaa zapomniałbym powiedzieć. Niniejszym sezon grillowy uważam za otwarty :)

To po co grzebałeś o 20 -stej ihihihih
Taki to pożyje jedzonko dobre choć było?
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.04.2011 21:18

Muliness napisał(a):
Jolanda napisał(a):
BeJur napisał(a):
Jolanda napisał(a):Myślisz ? że .... tylko dzisiaj
;)
powiedziałabym raczej ......... kiedy go nie nosi

w sumie najważniejsze, że się nie czepia ;)
Nie no ...luzik :lol:
da się lubic :D

no troszkę się da:) :D
:D
eeeeeee , teraz to się chyba na mnie obraził
bo go nie widac :(

Piotrek ,nie wygłupiaj się ..........wracaj w końcu to Twoje " Dzień dobry" :D

Hej Damian :D
myślałam że żonie gdzie indziej spojrzałeś ;)
a ty pod maskę :(
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 21:20

Jolanda napisał(a):eeeeeee , teraz to się chyba na mnie obraził

Piotrek ,nie wygłupiaj się ..........wracaj w końcu to Twoje " Dzień dobry" :D(

To nie dokuczaj gospodarzowi bo nas wygoni:)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 30.04.2011 21:22

Muliness napisał(a):

nie zapominaj, że dzięki nam ma tyle postów nabitych ;)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.04.2011 21:24

Muliness napisał(a):

jak będę chciała to.........sama się wygonię ;)
....ale Ty Olka :) to już lepiej pozostań
:D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2011 21:25

Cześć dziewczynki gdzie się podziewałyście tyle czasu. Jolka to jeszcze raz za czas zaglądała, ale Ty Olka? Jacyś kosmici, co z autem mąż przeżył. opowiadaj.

Jolka, Żonie to zaglądam w różne miejsca :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 21:32

Serce w pasy napisał(a):, ale Ty Olka? Jacyś kosmici, co z autem mąż przeżył. opowiadaj.

musiałam sobie dać jak to mówia na wstrzymanie Najbardziej bałam się że ty mi łeb urwiesz ale no było cieżko;)
czekaj czekaj cofnijmy się w tamten czas.... Pojechał Adam po samochód zapłacił 3 tysiaki czy tam ciut mniej wrócił po 2 tygodniach okazało się , że silnik jest zwalony na amen wydmuchiwało uszczelkę pod głowicą cos tam jeszcze.. więc kolejna naprawa po kolejnym miesiącu silnik padł więc trzebabyło tym razem kupić prawie nowy nieśmigany . Pamiętasz , ze byłam po urlopie wiec mój budzet był juz troszkę naderwany Poza tym zaczynał sie zastój w pracy bo zblizał sie listopad ale jak widzisz odreagowałam :)
Dużo jest do opowiadania ale no musiałam ochłonąć bo Crolandia kosztowała mnie wiele stresu mimo całej swej urodzie :)

hahah nie myslałam , że mi tak szybko się napisze ale takiego urlopu nie życzę nikomu;)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.04.2011 21:33

Serce w pasy napisał(a):Cześć dziewczynki gdzie się podziewałyście tyle czasu. Jolka to jeszcze raz za czas zaglądała, ale Ty Olka? Jacyś kosmici, co z autem mąż przeżył. opowiadaj.

8O a jednak ......znaczy się że pod maskę również
nie no sorki Damianku :) (wesoło mi dzisiaj ...się domyślasz chyba .... dla czego :) ) aaaaaaa podobno Tyskiego już nie pijesz :(.... więc myślałam że i ze mną nie gadasz ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2011 21:39

Muliness napisał(a):hahah nie myslałam , że mi tak szybko się napisze ale takiego urlopu nie życzę nikomu;)

Ale jednak wracasz do Chorwacji czy nie? Trzeba zmienić auto na nie awaryjne i tyle.
Jolanda napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Cześć dziewczynki gdzie się podziewałyście tyle czasu. Jolka to jeszcze raz za czas zaglądała, ale Ty Olka? Jacyś kosmici, co z autem mąż przeżył. opowiadaj.

8O a jednak ......znaczy się że pod maskę również
nie no sorki Damianku :) (wesoło mi dzisiaj ...się domyślasz chyba .... dla czego :) ) aaaaaaa podobno Tyskiego już nie pijesz :(.... więc myślałam że i ze mną nie gadasz ;)

Przez baaaaaaaaaaaardddzzoooooooo długi okres piłem Lecha, ale od jakiegoś czasu, w ogóle nic nie mogę pić, a jak już piję to Kasztelana Niepasteryzowane.
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 21:40

Jolanda napisał(a):Tyskiego już nie pijesz :(.... więc myślałam że i ze mną nie gadasz ;)

No tylko mi nie mów ze Pasiasty jest teraz abstynentem;) :lol:

BeJur napisał(a):nie zapominaj, że dzięki nam ma tyle postów nabitych ;)

aż sprawdzę ile ten Piotruś już tych postów ma;)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.04.2011 21:45

Muliness napisał(a):
Jolanda napisał(a):Tyskiego już nie pijesz :(.... więc myślałam że i ze mną nie gadasz ;)

no coś Ty Olka :D
coś tam pije ;)
Hura !
nawet już odpowiedział na nurtujące Cię pytanie

:lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2011 21:48

Muliness napisał(a):

Nie no całkowitym to nieeeeeee, ale bardzo ograniczyłem.

W tygodniu nic :( Tylko w weekendy. Religia mi nie pozwala :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.04.2011 21:49

Serce w pasy napisał(a):
Muliness napisał(a):hahah nie myslałam , że mi tak szybko się napisze ale takiego urlopu nie życzę nikomu;)

Ale jednak wracasz do Chorwacji czy nie? Trzeba zmienić auto na nie awaryjne i tyle. .

Hmm czy wracam nie wiem sama Chorwacja jest piękna nawet w tamtym okresie byłam w stanie cos miłego o niej powiedzieć ale mam zal bo istnieje duże prawdopodobieństwo że to koło pasowe ktoś nam odkręcił
Juz nie będę sie zagłębiac ale żal mam do mechaników zdzierusów i tutaj jestem bezlitosna do tego stopnia ,że buchneli mi płytę Oliviera hahahha Naprawa była zrobiona tak że słów brak . Ogólnie wiesz po takiej akcji jesteś nastawiony dość negatywnie szczury na peronie w Austrii dwojka dzieci zero jedzenia przy sobie wszystko pozamykane czad:)

Ogólnie rzecz biorąc ja tym samochodem byłam w Bułgarii w Londynie i nie chodzi o jego awaryjność
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko