hajduczek napisał(a):wywalam GG,bo mnie po raz kolejny wkurzyło....
hajduczek napisał(a):...to ni mam skypa
Coś się plączesz w zeznaniach ...
Może ty lepiej juz sie zajmij remontami, a tego lapka oddaj do jakiegoś serwisu po prostu?
.png)
weldon napisał(a):hajduczek napisał(a):wywalam GG,bo mnie po raz kolejny wkurzyło....hajduczek napisał(a):...to ni mam skypa
Coś się plączesz w zeznaniach ...![]()
Może ty lepiej juz sie zajmij remontami, a tego lapka oddaj do jakiegoś serwisu po prostu?
.png)
weldon napisał(a):Po trzydziestu latach badań nad duszą kobiety nie potrafię odpowiedzieć na pytanie, czego pragnie kobieta.
- Zygmunt Freud
.png)
renatalato napisał(a):Cześć Viola, to takie gładsze co masz chyba w przedpokoju jak myślę, to szybko się kładzie ?
.png)
zakryje.....tylko nie byle gó...no ale jakaś dobrze kryjąca.....ja kiedyś turkus pokrywałam w kuchni i Dulux do zmywania (o konsystencji galaretki) dał radęSerce w pasy napisał(a): ma gwaiazdki jak na niebie i nie wiem czy kiedykolwiek biała farba zakryje błękit?

hajduczek napisał(a): Dulux do zmywania (o konsystencji galaretki) dał radę![]()
.png)
Jacek S napisał(a):Piotrek - mam nadzieję, że działasz wielowątkowo bo ja w tym roku nie byłem w HR...
.png)
Serce w pasy napisał(a):hajduczek napisał(a): Dulux do zmywania (o konsystencji galaretki) dał radę![]()
Mam taką w kuchni na piętrze, kładzie i zakrywa fantastycznie, tylko nie wiem jak się ją będzie kiedyś zdzierało, bo kiedyś trzeba będzie
.png)
hajduczek napisał(a):Serce w pasy napisał(a):hajduczek napisał(a): Dulux do zmywania (o konsystencji galaretki) dał radę![]()
Mam taką w kuchni na piętrze, kładzie i zakrywa fantastycznie, tylko nie wiem jak się ją będzie kiedyś zdzierało, bo kiedyś trzeba będzie
eeetam....potraktowac odpowiednim środkiem i sama się złuszczy![]()
.png)
hajduczek napisał(a):fajnym pomyśle dla dzieciaków (oprócz farby tablicowej).......ściana na biało...na ścianie kontury np.kwiatków...zwierząt i powstaje rewelacyjna kolorowanka......dla mnie pomysł bomba tyle ,że Marta juz za duża
weldon napisał(a):Naprawdę dobra jesteś w te klocki. Musze żonie to pokazać,
niech się uczy i bierze do roboty ...![]()
weldon napisał(a):obra, żeby nie było, to na malowaniu i tynkowaniu się nie znam,
ale właśnie naprawiam deskę od sedesu, a wczoraj zainstalowałem
uchwyty do papieru i do szczotki oraz zlikwidowałem wyciek z umywalki.:
weldon napisał(a):Remont niedawno mi robili, więc dlatego teraz poprawiam.
.png)
Aldonka napisał(a):hajduczek napisał(a):fajnym pomyśle dla dzieciaków (oprócz farby tablicowej).......ściana na biało...na ścianie kontury np.kwiatków...zwierząt i powstaje rewelacyjna kolorowanka......dla mnie pomysł bomba tyle ,że Marta juz za duża
Oooo, mnie by się coś takiego dla Julii podobało, ale można takie wzory kupić? Bo jak ja bym kontury namalowała bo by dziecko miało koszmary senne w nocy
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko