napisał(a) Joanka23 » 14.08.2010 01:27
No tak ale zaraz po przyjeździe to mi się tak średnio uśmiecha latać i szukać gdzie mogę wymienić pieniądze... na bramki faktycznie sobie odpuszczę ale chyba wezmę sobie coś, żeby jak już dojedziemy to po zobaczeniu morza

iść na piwo, winko itp.

a nie zawracać sobie głowę wymianą...
No ale nie o tym chciałam...
chyba się spakowałam :lol: ... choć wcale nie jestem pewna, że mam wszystko co potrzeba

...
...
Weldon ponieważ Ty ranny ptaszek jesteś i zanim ja do kompa siądę to Ty już w drodze będziesz... to napiszę teraz -
udanego wypadu na Mazury!!! ładujcie akumulatory i zbierajcie siły na Kraków...
ostatnie wskazówki:
Pamiętaj! Zasil tam kwiaciarki krakowskie na Rynku i kup swoim dziewczynom kwiaty, w Hetmańskiej albumy Bujaka (przynajmniej dwa: Królewski Kraków i Kraków nocą - co byś mógł zobaczyć czego jeszcze nie widziałeś i z rozrzewnieniem

Kraków wspominać

) no i oczywiście Lajkonika w Sukiennicach
Do skarbonki na Rynku albo na Wawelu (może być tu i tu) proszę wrzucić pieniążki na ratowanie zabytków

... no i oczywiście zrób dziewczynom zdjęcie z Adasiem a sobie na życzenie Oli (tak przypominam!) jak całujesz Smoka

- hehehe tyle, że nie chce Cię zniechęcać ale tak na wysokości jego stopy będziesz
No a z pozostałymi to się pożegnam jutro...
PS Sorki Damian bo Ci chyba namieszałam, boś na pierwszej stronie od góry do dołu się wyświetlał

- a ja się tak przed szereg wepchałam