Dzięki Tobie, Aldona, znowu mogę tam być
.png)
andeo napisał(a):Gdybym była tam jeszcze raz,to może zeszła bym na dół ,tak jak to zrobił Kaszubskiexpres

.png)
.png)
andeo napisał(a):Potem ,widząc przy drodze starą Zastavę przypominają mi się wskazówki Maslinki,że w domu obok tego samochodu można kupić dobre i tanie winko.I nie tylko,jak się okazuje .Zatrzymujemy się.Wychodzi do nas pan i zaprasza do piwnicya tam cuda i dziwy...buteleczki przygotowane ,kieliszki do degustacji też
![]()
Mąż nie może ,bo prowadzi,za to ja podegustuję, czemu nieWszystko mi smakowało..wzięliśmy winko białe ,czerwone i travaricę ...nie chciałam prošku,bo rok wcześniej kupiliśmy w Neum i za słodkie to było..ale potem żałowaliśmy,może prošek tego pana byłby lepszy..no trudno, na razie się nie dowiemy
.png)

.png)
andeo napisał(a):Zostały nam jeszcze dwa dni na Vrili .Jedziemy na plażę Divną.Podoba nam się tam ,tylko jest wietrznie ,musimy pilnować swojego parasola ,w końcu go składamy,ale wtedy nie ma cienia![]()
Plaża jak to plaża..lenistwo,więc nie ma co się rozpisywać
andeo napisał(a):Wychodzi do nas pan i zaprasza do piwnicya tam cuda i dziwy...buteleczki przygotowane ,kieliszki do degustacji też
![]()
Mąż nie może ,bo prowadzi,za to ja podegustuję, czemu nieWszystko mi smakowało..wzięliśmy winko białe ,czerwone i travaricę ...nie chciałam prošku,bo rok wcześniej kupiliśmy w Neum i za słodkie to było..ale potem żałowaliśmy,może prošek tego pana byłby lepszy..no trudno, na razie się nie dowiemy
.png)