Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zmusiłem żonkę, żeby odpuściła dwa dni plażowania i pojechała zobaczyć ten widok.
W Chorwacji byłem raz i pewnie kiedyś powrócę tam bo kraj piękny. Wstępnie już opracowałem kilka miejsc do zobaczenia. Jeżeli podobają się zdjęcia z chęcią pokaże więcej z mojej radosnej twórczości:)
R.
Jutro jeszcze coś dorzucę, miłego oglądania i dobrej nocy.
Swoją droga Dubrownik warty jest odwiedzenia. Widok na miasto z góry robi wrażenie o każdej porze dnia i nocy. Ale dwa dni to trochę za mało, mi brakowało jeszcze dwóch żeby się nasycić:)
Bardzo ładne zdjęcia!
fajnie się ogląda, dawaj jeszcze.
PS
Zmuszania żony jest wbrew współczesnym trendom i może być potraktowane w UE jako przestępstwo!
więc lepiej byś zrobił, używając określenia "namówiłem" lub "skłoniłem" (choć to drugie też może być potraktowane jako "dręczenie"..