Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dubrownik 2010 Rano, w wieczór, we dnie, w nocy:)

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kapitan_statku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kapitan_statku » 25.05.2011 19:00

wujekspeed napisał(a):Zmusiłem żonkę, żeby odpuściła dwa dni plażowania i pojechała zobaczyć ten widok.

Obrazek

Obrazek

Krajobraz na tych zdjęciach bardzo przypomina zatokę Ha Long w Wietnamie. Jak widać nie trzeba daleko jechać, żeby zobaczyć cuda natury :)
janusz333g
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz333g » 29.05.2011 10:01

Pierwsze dwa, bardzo ładne.
Pozdrawiam
wroclave
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wroclave » 14.06.2011 14:57

W którym miejscu dokladnie zrobiłeś to pierwsze zdjęcie? Cudowny widok! W tym roku jadę pierwszy raz i chce mieć identyczną fotkę:-))))
agmma
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agmma » 14.06.2011 15:57

zdjęcia super ......zazdroszcze tych widoków, ale juz nie długo, za mniej wiecej miesiąc wybieramy sie ze znajomymi i mamy nadzieje to wszystko podziwiać :)
andrzej29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej29 » 14.06.2011 18:31

Piękne widoki, coś niesamowitego.
Jacek58
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek58 » 14.06.2011 20:56

Nie będę oryginalny gdy powiem, że świetnie rysujesz wujku speed.
Jeszcze mniej oryginalne będzie jak powiem, że dwa pierwsze zdjęcia mnie przewróciły ale wstałem żeby napisać to oświadczenie niezbyt oryginalne ale prawdziwe.

Dziękuję pozdrawiam i powodzenia
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 15.06.2011 13:48

WUJEK ZDJĘCIA PIERWSZA KLASA , MAM NADZIEJE ZE UDA MNIE SIĘ TAM DOTRZEĆ, A PÓKI CO CZEKAM NA LIPIEC...... :papa:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 15.06.2011 17:50

ARTUR_KOLNICA napisał(a):WUJEK ZDJĘCIA PIERWSZA KLASA , MAM NADZIEJE ZE UDA MNIE SIĘ TAM DOTRZEĆ, A PÓKI CO CZEKAM NA LIPIEC...... :papa:

Ty jakąś traumę w życiu przeszedłeś, że z uporem maniaka drzesz się tymi wielkimi literami???!!!!
Wyłącz to!
Poprzednia strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Dubrownik 2010 Rano, w wieczór, we dnie, w nocy:) - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone