napisał(a) santosz » 17.03.2011 23:37
wujekspeed napisał(a):tutaj właśnie bym się nie zgodził z Tobą. Objechałem port dookoła i tak naprawdę trzeba mieć dużo samozaparcia, żeby uznać że dzielnice mieszkalne są ładne:) Twierdza i najbliższe okolice są naprawdę ciekawe ale im dalej tym gorzej.
Ponad Dubrownikiem, na górze jest też dość fajne miejsce widokowe. Jest tam chyba również jakaś knajpa i można wjechać samochodem. Niestety nie starczyło czasu ale widoki stamtąd muszą być pyszne.
No i sam wjazd do Dubrownika przez most robi fajne wrażenie:)
santosz napisał(a):Jeszcze nie byłem ale widzę, że jest piękny i poza głownymi zabytkami jest wiele do ogladania ciekawych rzeczy

Pytanie co dla Ciebie jest ładne?
zasadnicze bo ....zmienia postać rzeczy jesli chodzi o mnie
uwielbiam małe waskie uliczki, stare okiennice, wyślizgane kamyki, nawet w pewnych okolicznościach pranie wiszące przy oknie moze byc ciekawa perspektywą, stare drzwi, male kafejki, piaskowiec i nie wazne jaki - zółty czy pomarańczowy, i stoliki kameralnych lokali wystawione przy bramach ale....bez ludzi to nie było by takie fajne, nie mówię tu o turystach lecz o chorwatach - przejrzyj kolego inne tematy w fotocrolubie a znajdziesz tam niezłe perełki - a jak dla Ciebie piekna jest tylko Twierdza i mury obronne - to oczywiscie Twoja sprawa, Twoje zdanie a ja swojego nie zmienię...
A zdjecia rzeczywiscie robisz przednie i mimo woli chwytasz właśnie to co mi sie podoba - nie ma tu wielkich tłumów - i to jest git
pzdr