(2007)
(2007)
(2007)
(2007)
(2007)
(2007)
(2007)
(2014)
(2014)
.png)
.png)
.png)

..png)
) , potem zakupiłem "3" z tropikiem i mini przedsionkiem , a więc drugi - to był już luksus
Osiołek jest wygodniejszą ( i większą ) wersją samochodu - sypialni dla naszej dwójki , jednak "apetyt rośnie w miarę jedzenia" i zaczynamy myśleć ( czytaj : Agnieszka sugeruje coraz częściej , żebym myślał
) o większym , wyższym . .png)
piotrf napisał(a): "apetyt rośnie w miarę jedzenia" i zaczynamy myśleć ( czytaj : Agnieszka sugeruje coraz częściej , żebym myślał) o większym , wyższym .
.png)
dangol napisał(a):Życzę, żeby nie skończyło się na myśleniu![]()
![]()
, ale nie do końca jestem przekonany do tego pomysłu
, bo to oznacza wiele zmian w naszym podróżowaniu - odpada parkowanie w miastach i na wielopoziomowych parkingach ( do wielu miast kamperem wjechać się nie da - zakaz ) , a także wspinaczki po górskich drogach szutrowych oraz leśnych . . . dangol napisał(a):My takich marzeń nie mamy, za wyjątkiem zamiany przyczepy na większą, ona jednak nie będzie mobilna, znajdzie swoje stałe miejsce nad jeziorem. A co do podróżowania... jakoś ostatnio słabo z tym, różne okoliczności nie sprzyjają wyjazdom. Byłam co prawda w ubiegły długi weekend na dorocznym BBW (stosowna relacja będzie), jednakże Grzesiek musiał zrezygnować ze swojego wypadu z kumplami.
, potem 26 - 27 kwietnia - Jawor , potem Park Mużakowski , dalej miało być pięknie , bo w planach była Szwajcaria Saksońska i Czeska Szwajcaria , potem objazd po Czechach , ale na Bastei Agnieszka złamała rękę - szpital w Děčínie i powrót , kilka dni później operacja . . . teraz rehabilitacja . . .
póki co czekamy na jesień , o planach ani słowa , żeby nie zapeszyć
..png)

.png)
ziemniak napisał(a): W kwietniu kupiliśmy stare ducato i mozolnie z coraz większym opóźnieniem tworzymy nasz trzeci dom, pierwszy na kółkach. Wczoraj zakończyliśmy remont silnika.
piotrf napisał(a): na Bastei Agnieszka złamała rękę
… A kiedy to się stało? Bo nasz tegoroczny BBW też zahaczył o Bastei .png)
dangol napisał(a):ziemniak napisał(a): W kwietniu kupiliśmy stare ducato i mozolnie z coraz większym opóźnieniem tworzymy nasz trzeci dom, pierwszy na kółkach. Wczoraj zakończyliśmy remont silnika.
Wielka przygoda coraz bliżej!
masz we mnie wielkiego kibica dangol napisał(a):piotrf napisał(a): na Bastei Agnieszka złamała rękę
Ale pech… A kiedy to się stało? Bo nasz tegoroczny BBW też zahaczył o Bastei
, na szczęście bez uszczerbków na zdrowiu.