Ogólnie poza sezonem pusto.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
dids76 napisał(a):Też planuję w tym roku wyjazd w piątek pod koniec czerwca, a dokładnie w dzień rozdania świadectw![]()
Dlatego planuję wyruszyć ok 11-12 w południe, żeby na granicy Slo/Cro wieczorem czyli ok 19, wtedy nie powinno być jeszcze żadnych korków. Najbardziej obawiam się Wiednia, bo wychodzi że w jego okolicach będę ok 15 -16, wiec w czasie popołudniowego i do tego jeszcze piątkowego szczytu
.png)
yzedef napisał(a):Odnośnie ciebie, tak się zastanawia o której będziesz w Wiedniu, bo jak jakaś 15-17 to już może być ciasnawo ? Jak wracałem w niedzielę z Cro to naprawdę samochodów była masa i trzeba było się pilnować w takim ciągu aby nie wjechać komuś w tyłek, było to męczące.
.png)
slawekkg napisał(a):Witam.
Ja startuje 27,06 (sobota) rano przez Niemcy, Austia (nocleg Graz), pózniej Slowenia objazd i do Cro. Mysle, ze pierwszy wyjazd nie zaskoczy mnie za duzymi korkami. Pozdrawiam
dids76 napisał(a):
Właśnie tego Wiednia najbardziej się boję![]()
.png)
dids76 napisał(a):yzedef napisał(a):Odnośnie ciebie, tak się zastanawia o której będziesz w Wiedniu, bo jak jakaś 15-17 to już może być ciasnawo ? Jak wracałem w niedzielę z Cro to naprawdę samochodów była masa i trzeba było się pilnować w takim ciągu aby nie wjechać komuś w tyłek, było to męczące.
Właśnie tego Wiednia najbardziej się bojęZ domu do Wiednia mam jakieś 3,5 godziny więc będę się starał jak najszybciej tam być. Piątek mam wolny, więc tylko młody przyniesie świadectwo i zaraz ruszamy (ewentualny wpie...ol może być już w aucie)
![]()
dids76 napisał(a):Fakt, najbardziej mi się też "ciągnie" odcinek Wiedeń - Graz.
.png)
dids76 napisał(a):Fakt, najbardziej mi się też "ciągnie" odcinek Wiedeń - Graz.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi