Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dla wjeżdżających do CRO w najbliższych dniach

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 07.08.2009 15:20

gesio napisał(a):
woka napisał(a):
admin1 napisał(a): Na handel winietami nie pozwalam i wszelka dyskusja na ten temat mija się z celem.
pozdrav K

Brawo. :!:
Porządek musi być. To forum jest dla prawdziwych turystów a nie ( za przeproszeniem ) szmaciarzy.

tym postem właśnie złożyłeś najlepsze świadectwo swojego (za przeproszeniem )buractwa ale cóż jak ktoś to już zdążył zauważyć talibów tu nie brakuje.

Gesio :!: zamiast ubliżać ludziom może lepiej byś nas oświecił czy jechałeś przez Maribor, czy byłeś zmuszony zmienić plany :?: Bo raz piszesz tak a raz tak i ja się już pogubiłem.
gesio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gesio » 07.08.2009 15:45

admin1 napisał(a):
gesio napisał(a):
woka napisał(a):
admin1 napisał(a): Na handel winietami nie pozwalam i wszelka dyskusja na ten temat mija się z celem.
pozdrav K

Brawo. :!:
Porządek musi być. To forum jest dla prawdziwych turystów a nie ( za przeproszeniem ) szmaciarzy.

tym postem właśnie złożyłeś najlepsze świadectwo swojego (za przeproszeniem )buractwa ale cóż jak ktoś to już zdążył zauważyć talibów tu nie brakuje.

Gesio :!: zamiast ubliżać ludziom może lepiej byś nas oświecił czy jechałeś przez Maribor, czy byłeś zmuszony zmienić plany :?: Bo raz piszesz tak a raz tak i ja się już pogubiłem.

ok ale mam prośbę admin, jak juz upominasz to nie rób wyjątków, forumowicz którego cytujesz wyzywa mnie od szmaciarzy to jest wedłu ciebie kultura??????
blubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blubaj » 07.08.2009 15:45

gesio napisał(a):tak sie nie gorączkuj bo ci jeszcze ciśnienie skoczy i będa kłopoty zdrowotne, a od mojego portfela to tobie wara i koniec,

gesio napisał(a):tym postem właśnie złożyłeś najlepsze świadectwo swojego (za przeproszeniem )buractwa ale cóż jak ktoś to już zdążył zauważyć talibów tu nie brakuje.

nie przesadzasz troszkę? panuj nad emocjami. odpocznij sobie i weź głęboki oddech, a po tym jeszcze raz przeczytaj swoje posty. nikt nie chce tu Twojej krzywdy więc nie pluj po innych bo tym z pewnością nic nie zmienisz.

zdrowia życzę po raz wtóry :D
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 07.08.2009 16:00

gesio napisał(a):ok ale mam prośbę admin, jak juz upominasz to nie rób wyjątków, forumowicz którego cytujesz wyzywa mnie od szmaciarzy to jest wedłu ciebie kultura??????

Najpierw odpowiedz na moje pytanie: jechałeś przez Maribor czy nie?
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

dla wjeżdżających do CRO w najbliższych dniach - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone