Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dla wjeżdżających do CRO w najbliższych dniach

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
grzegorz_k
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzegorz_k » 05.08.2009 08:23

zlybanan napisał(a):
grzegorz_k napisał(a):Nie muszę się nad niczym zastanawiać,bo byłem i sobie poradziłem.I nie mam problemów z interpretacją.
O tym czy coś jest legalne czy nie,na pewno nie decyduje administracja tego forum,a już na pewno nie nadgorliwi użytkownicy.

Zatem wychodzi na to, że wszyscy wiedzą o co chodzi, a Twoja postawa wynika z...nadgorliwości (?) Wnioskując dalej, z pewnością poradzisz sobie z zakupem winietek z drugiej ręki (oczywiście nieużywanych), a administracja forum i sami użytkownicy spędzą więcej czasu na dzieleniu się czy moderowaniu cenniejszych informacji, z których pewnie jeszcze nie raz chętnie skorzystasz. Zawsze możesz też założyć jakiś związek bojowników o wolność winietek i jak wielu innych zejść z tym do podziemia ;)

Zapewne ma Pan rację.We wszystkim co Pan napisał.Nawet nie śmiem zripostować.
blubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blubaj » 05.08.2009 08:29

.............. zdrowia życzę :!:
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 05.08.2009 16:34

grzegorz_k napisał(a):"UWAGA! Przypominam, że odsprzedawanie winietek na autostrady jest nielegalne."
To cytat ze strony głównej forum.Zawiera kompletnie nieprawdziwą informację.
Jeśli regulamin tego forum nie zezwala na handel winietkami,proszę powołać się na ów regulamin a nie wprowadzać ludzi w błąd.Nielegalne może być POWTÓRNE użycie winietki a nie jej odsprzedanie.

Specjalnie dla Ciebie dopisałem tam słowo "używanych", a skoro jesteś taki drobiazgowy to zapewne zauważysz, że zakaz umieszczanie ogłoszeń na forum dotyczy nadal wszystkich winietek bez względu na to czy ktoś ją nakleił przy pomocy śliny i tak przejechał bo miał szczęście, czy kupił ją wyłącznie po to, żeby komuś zrobić prezent odsprzedając ją ze stratą.

Zakaz oferowania winietek nie jest spowodowany legalnością czy nielegalnością takich operacji. Chodzi o zaśmiecanie forum dziesiątkami takich postów. Jak ktoś chce handlować winietami to jego sprawa, ale od tego są portale ogłoszeniowe i aukcyjne.

Na tym forum każda reklama i ogłoszenie wymaga zgody administratora i często takiej zgody udzielam jeśli ktoś poprosi. Na handel winietami nie pozwalam i wszelka dyskusja na ten temat mija się z celem.

pozdrav K
gesio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gesio » 06.08.2009 20:41

zlybanan napisał(a):
grzegorz_k napisał(a):Nie muszę się nad niczym zastanawiać,bo byłem i sobie poradziłem.I nie mam problemów z interpretacją.
O tym czy coś jest legalne czy nie,na pewno nie decyduje administracja tego forum,a już na pewno nie nadgorliwi użytkownicy.

Zatem wychodzi na to, że wszyscy wiedzą o co chodzi, a Twoja postawa wynika z...nadgorliwości (?) Wnioskując dalej, z pewnością poradzisz sobie z zakupem winietek z drugiej ręki (oczywiście nieużywanych), a administracja forum i sami użytkownicy spędzą więcej czasu na dzieleniu się czy moderowaniu cenniejszych informacji, z których pewnie jeszcze nie raz chętnie skorzystasz. Zawsze możesz też założyć jakiś związek bojowników o wolność winietek i jak wielu innych zejść z tym do podziemia ;)

wzruszające są twoje wywody, ale niestety równie ograniczone co problem powstały przy niemałym udziale adminów tego portalu,

spodobało mi się stwierdzenie jednego z gości tego portalu że "mało miejsca się tu robi oraz że robi sie tu nieprzyjemnie" niestety podzielam to zdanie i będę chyba unikał tego forum bo coraz więcej tu smutasów i głupiomądrych filozofów którym nie mieści sie w głowie że ktoś musiał nagle zmienić plany dlatego był raczej zmuszony oddać winietę ze stratą, niż że chciał ją przebiegle spieniężyć naiwnemu.
cóż są i tacy którzy wolą stracić wszystko i nie dać drugiemu nic, niż zrobić komuś przysługę; jak widać dla wielu jest to zagadnienie nie do przeskoczenia.
pozdrawiam mimo wszystko wszystkich
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2009 20:45

Po polsku umiesz czytać :?: :?: :?:

www.allegro.pl
www.ebay.pl
www.swistak.pl

i handluj czym chcesz nawet możesz sprzedać klucz do spasa cnoty Ciccioliny albo patyczki do uszu używane przez Antoniego Wybździucha.

EOT.
Ostatnio edytowano 06.08.2009 20:48 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2009 20:46

:D 8O
gesio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gesio » 06.08.2009 20:53

zebik napisał(a)::D 8O

i zebika też :lol:
robert29
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert29 » 06.08.2009 20:55

witam
wiedzialem ze cormaniaki cie zjedza te forum jest tylko dlanich
gesio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gesio » 06.08.2009 21:13

robert29 napisał(a):witam
wiedzialem ze cormaniaki cie zjedza te forum jest tylko dlanich

musze przyznać że nie spodziewałem się takiego poziomu fanatyzmu u wielu z nich, ale dzięki za twój głos, to dla mnie o tyle ważne że już zacząłem wątpić czy ja gdzieś nie zrobiłem błędu,
jednak gdy czytam głosy takie jak twój czy np. grzegorza_k to upewniam się że są jeszcze ludzie którym myślenie nie sprawia kłopotu

pozdro
krynio72
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) krynio72 » 06.08.2009 21:57

Winietkę wystaw na Allegro :) Poza tym jest to KRADZIEŻ. Jak nie stać Ciebie na jazdę po autostradach to nie jezdzij!!! Rozumiem gdybys handlowal SLOWENSKIMI - bo to co oni wyrabiaja to takie samo ZLODZIEJSTWO. Mimo drobnej ostatnio korekty.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 07.08.2009 07:31

admin1 napisał(a): Na handel winietami nie pozwalam i wszelka dyskusja na ten temat mija się z celem.
pozdrav K

Brawo. :!:
Porządek musi być. To forum jest dla prawdziwych turystów a nie ( za przeproszeniem ) szmaciarzy.
blubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blubaj » 07.08.2009 08:12

gesio napisał(a):wzruszające są twoje wywody, ale niestety równie ograniczone co problem powstały przy niemałym udziale adminów tego portalu,

słowa admina wskazują, że nie jest to tylko mój wymysł i są jeszcze osoby patrzące troszkę dalej niż kilka złotych w portfelu. masz problem to załóż sobie forum.winietki.pl i handluj, a zrozumiesz na czym polega administracja takim zasobem informacji. targowiska tu robił nie będziesz i tyle :D
gesio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gesio » 07.08.2009 15:06

krynio72 napisał(a):Winietkę wystaw na Allegro :) Poza tym jest to KRADZIEŻ. Jak nie stać Ciebie na jazdę po autostradach to nie jezdzij!!! Rozumiem gdybys handlowal SLOWENSKIMI - bo to co oni wyrabiaja to takie samo ZLODZIEJSTWO. Mimo drobnej ostatnio korekty.

widzisz krynio, tak sie składa że cała ta hucpa i bardzo powazne słowa dotyczą właśnie winiety słoweńskiej, więc nie wiem do czego pasuje ten twój post,

może najpierw zorientuj się w temacie a potem zabieraj głos 8)
gesio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gesio » 07.08.2009 15:09

zlybanan napisał(a):
gesio napisał(a):wzruszające są twoje wywody, ale niestety równie ograniczone co problem powstały przy niemałym udziale adminów tego portalu,

słowa admina wskazują, że nie jest to tylko mój wymysł i są jeszcze osoby patrzące troszkę dalej niż kilka złotych w portfelu. masz problem to załóż sobie forum.winietki.pl i handluj, a zrozumiesz na czym polega administracja takim zasobem informacji. targowiska tu robił nie będziesz i tyle :D

tak sie nie gorączkuj bo ci jeszcze ciśnienie skoczy i będa kłopoty zdrowotne, a od mojego portfela to tobie wara i koniec,
gesio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gesio » 07.08.2009 15:13

woka napisał(a):
admin1 napisał(a): Na handel winietami nie pozwalam i wszelka dyskusja na ten temat mija się z celem.
pozdrav K

Brawo. :!:
Porządek musi być. To forum jest dla prawdziwych turystów a nie ( za przeproszeniem ) szmaciarzy.

tym postem właśnie złożyłeś najlepsze świadectwo swojego (za przeproszeniem )buractwa ale cóż jak ktoś to już zdążył zauważyć talibów tu nie brakuje.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

dla wjeżdżających do CRO w najbliższych dniach - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone