FUX napisał(a):jara napisał(a):hatchback, czyli takie krótkie kombi?
możesz przestać robić z siebie sprawnego inaczej?
Sprawdź, czy nie egzystujesz w innym stanie świadomości...
I tu mnie masz
.png)
FUX napisał(a):jara napisał(a):hatchback, czyli takie krótkie kombi?
możesz przestać robić z siebie sprawnego inaczej?
Sprawdź, czy nie egzystujesz w innym stanie świadomości...
.png)
Bocian napisał(a):Calapula napisał(a):Niedawno ten temat był poruszany więc używając wyszukiwarki da radę coś znaleźć. Z tego co pamiętam to nie wolno. Wyjątkiem jest sytuacja gdy jedziemy sami w samochodzie osobowym, to możemy rower przewozić w miejscu tylnej kanapy. Trochę dziwnie to wygląda ale taką informację gdzieś już spotkałem. Ja na szczęście jeździłem do tej pory Peugeotem Partnerem ciężaróweczką i rowerek jechał w budzie.
Wolno pod warunkiem, że jedzie tylko jedn pasażer.
Calapula napisał(a):Bocian napisał(a):Calapula napisał(a):Niedawno ten temat był poruszany więc używając wyszukiwarki da radę coś znaleźć. Z tego co pamiętam to nie wolno. Wyjątkiem jest sytuacja gdy jedziemy sami w samochodzie osobowym, to możemy rower przewozić w miejscu tylnej kanapy. Trochę dziwnie to wygląda ale taką informację gdzieś już spotkałem. Ja na szczęście jeździłem do tej pory Peugeotem Partnerem ciężaróweczką i rowerek jechał w budzie.
Wolno pod warunkiem, że jedzie tylko jedn pasażer.
Gdyby tak było, nie było by to takie dziwne. Wolno pod warunkiem, że nie jedzie żaden pasażer, jedzie tylko kierowca.
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):FUX napisał(a):W hb w dwie osoby, rowery dwa, ze zdemontowanymi kołami przednimi, da się przewieść.
Nie przemawia to do mnie, są jeszcze inne bagaże. Ale skoro się da, to mnie nic do tego
Woziłem tak rowery na wakacje nad polskie morze
.png)
Bocian napisał(a):...
Pasażer siedzi z prawej strony kierowcy, z przodu. Nie ma przeciwwskazań aby tam siedział jeśli tylna kanapa jest złożona.
Calapula napisał(a):Bocian napisał(a):...
Pasażer siedzi z prawej strony kierowcy, z przodu. Nie ma przeciwwskazań aby tam siedział jeśli tylna kanapa jest złożona.
Też nie mam na myśli tego, że pasażer siedzi na kolanach kierowcy w czasie jazdy. Przeciwwskazań to i może nie ma ale przepis zabraniający zabierania pasażera w takiej sytuacji gdy w miejscu złożonej kanapy wieziemy rower(y) istnieje i nie ważne gdzie siedzi ten pasażer.
.png)
Bocian napisał(a):Calapula napisał(a):Bocian napisał(a):...
Też nie mam na myśli tego, że pasażer siedzi na kolanach kierowcy w czasie jazdy. Przeciwwskazań to i może nie ma ale przepis zabraniający zabierania pasażera w takiej sytuacji gdy w miejscu złożonej kanapy wieziemy rower(y) istnieje i nie ważne gdzie siedzi ten pasażer.
Zacytuj ten przepis.
.png)

.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi