Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam ! Czy ktoś zna może ten apartament i może mi coś więcej o nim powiedzieć?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Będę wdzięczna za jakieś informacje:)
Byłem w tamtym roku w tym domu na pietrze WŁAŚCICIEL przemiły człowiek choć nie wygląda na takiego żadnych problemów nie było, mam do niego email i telefon mogę posłać my byliśmy na górze taras super zamykany jak są dzieci my byliśmy w 9 osób możesz pisać śmiało odpisze
My jedziemy w 8 osób do apartamentu bez tv .Nie wiem czy to dół czy góra .Ale ważne ,że jest ok ,i to ,ze okolica śliczna to najważniejsze .Byłąm dwa razy w Okrug Gornji,teraz czas na odmianę .Mam jeszcze pytanie co do samej miejscowości : czy są w niej jakies knajpki,kawiarnie ,sklepy? A o namiary do właściciela też bardzo proszę i z góry dziękuję
Witam.Mam pytanie do Madzi1981.Droga Madziu czytałam twoje relacje z pobytu na Ciovo a ponieważ wybieramy się na sam koniec zatoki Movarstica tam gdzie Ty wypoczywałaś z rodziną mam w związku z tym parę pytań.Czy mogę dostać do Ciebie e-maila i pomęczyć Cię ?
Z knajpkami lipa jeden fast na plaży i 2 w chaupie wieczorem nie ma co robić my jezdzilismy do Trogiru tam jest wszystko duży sklep duży targ na którym mój kompan kupował alkohole owoce, fajny fisch picnik na wyspe Solta Polecam