Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ktoś był w Sukosan u BLAŽEVIĆ RUŽICA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
szantymen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szantymen » 06.02.2008 16:55

Mam kontak na kwaterki której opis i zdjęcia są całkiem ładne 85E za 8 osób w połowie lipca, też całkiem przystempnie. Może ktoś miał przyjemność tam gościć. [img]
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link[/img]
arkadiusz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkadiusz » 07.06.2008 10:02

byłem w tym apartamencie w zeszłym roku oto dowód,
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
jesli jedziesz z dziecmi tak ja ja bylem (4-ka dorosłych i 4-ka dzieci) to mysle ze jest to dobry wybór w dobrej cenie

w ofercie sa pomieszane stare zdjecia z 2 apartamentow, wiecej moge przeslac na maila
szantymen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szantymen » 18.01.2009 19:55

Potwierdzam opinie „arkadiusza”, kwaterka bez wodotrysków ale bardzo fajna polecam. Jest wszystko co potrzeba, plus duży teren przed domem do zabawy. Plaża kamienista lub murek, ale niespodzianka po dwudziestu metrach głębokość wody 30 centymetrów i zaczyna się piach i jest już do 3 - 4 m zabawa w wodzie super. Właściciele sympatyczni i mili.

Polecam
nike1972
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nike1972 » 21.02.2009 20:49

:D Witam, bardzo proszę o przesłanie na mojego emaila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl kilku zdjęć z tego właśnie apartamentu, ponieważ mam zamiar wybrać się tam na urlop z rodziną. Proszę również o napisanie czy plaże są bardzo zatłoczone w okolicach tego apartamentu, a może są gdzieś w pobliżu takie mniej zaludnione plaże.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone