Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mam kontak na kwaterki której opis i zdjęcia są całkiem ładne 85E za 8 osób w połowie lipca, też całkiem przystempnie. Może ktoś miał przyjemność tam gościć. [img]
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link[/img]
byłem w tym apartamencie w zeszłym roku oto dowód,
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link jesli jedziesz z dziecmi tak ja ja bylem (4-ka dorosłych i 4-ka dzieci) to mysle ze jest to dobry wybór w dobrej cenie
w ofercie sa pomieszane stare zdjecia z 2 apartamentow, wiecej moge przeslac na maila
Potwierdzam opinie „arkadiusza”, kwaterka bez wodotrysków ale bardzo fajna polecam. Jest wszystko co potrzeba, plus duży teren przed domem do zabawy. Plaża kamienista lub murek, ale niespodzianka po dwudziestu metrach głębokość wody 30 centymetrów i zaczyna się piach i jest już do 3 - 4 m zabawa w wodzie super. Właściciele sympatyczni i mili.
Witam, bardzo proszę o przesłanie na mojego emaila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl kilku zdjęć z tego właśnie apartamentu, ponieważ mam zamiar wybrać się tam na urlop z rodziną. Proszę również o napisanie czy plaże są bardzo zatłoczone w okolicach tego apartamentu, a może są gdzieś w pobliżu takie mniej zaludnione plaże.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.