Po powrocie z wakacji (CRO) spotkała mnie niemiła niespodzianka
Więc mam pytanie do Admina, co się stało i w czym problem, oraz dodatkowo co mam zrobić by ten i inne podobne wątki ponownie móc obserwować i ewentualnie wpisywać się na nich?
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Temat wylądował w śmietniku jak i kilka podobnych w których podawano linki. Nowa forma polecania lub odradzania apartamentów jest w opracowaniu.
censor napisał(a):Od dawna obserwowałem wątek „Czarna lista apartamentów” czarna-lista-apartamentow-t16759.html.
Po powrocie z wakacji (CRO) spotkała mnie niemiła niespodzianka, gdyż po wejściu na wątek otrzymałem taki komunikat: „Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.”
Więc mam pytanie do Admina, co się stało i w czym problem, oraz dodatkowo co mam zrobić by ten i inne podobne wątki ponownie móc obserwować i ewentualnie wpisywać się na nich?
Rysio napisał(a): Nowa forma polecania lub odradzania apartamentów jest w opracowaniu.
Ndrangheta napisał(a):Rysio napisał(a): Nowa forma polecania lub odradzania apartamentów jest w opracowaniu.
Czyli będzie można polecać apartamenty zgodnie z oceną właściciela forum? Czy będą linki do apartmanów linkowane przez cro.pl? Hmmm, wybaczcie, ale tak to odbieram. Nie ma w tym nic dziwnego, bo kasa musi się zgadzać przecież. Zaznaczam, jeżeli tak będzie, to nigdy nie skorzystam. Jelenie to w lasach mieszkają. Pozdro.
.png)
.png)
Bocian napisał(a):"Pisząc przestrzegaj zasad ortografii i gramatyki oraz wyrażaj się jasno i zrozumiale"
Z regulaminu schodzącego na psy forum
.png)
darek1 napisał(a):censor napisał(a):Od dawna obserwowałem wątek „Czarna lista apartamentów” czarna-lista-apartamentow-t16759.html.
Po powrocie z wakacji (CRO) spotkała mnie niemiła niespodzianka, gdyż po wejściu na wątek otrzymałem taki komunikat: „Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.”
No cóż. Jesteś niepewny politycznie. Posiadasz mało skrystalizowany kręgosłup ideologiczny - ot i odpowiedź.
walidom napisał(a):Bocian napisał(a):"Pisząc przestrzegaj zasad ortografii i gramatyki oraz wyrażaj się jasno i zrozumiale"
Piszę bo jestem zły ze tak dobre forum jakim było kiedyś , jest coraz bardziej kiepskie!!!!
najważniejsze to ortografia i gramatyka BRAWO!
.png)
Bocian napisał(a):walidom napisał(a):Bocian napisał(a):"Pisząc przestrzegaj zasad ortografii i gramatyki oraz wyrażaj się jasno i zrozumiale"
Piszę bo jestem zły ze tak dobre forum jakim było kiedyś , jest coraz bardziej kiepskie!!!!
najważniejsze to ortografia i gramatyka BRAWO!
Działaj, pisz, wzbogacaj![]()
Wklejaj zdjęcia, twórz relacje, pomagaj
walidom napisał(a):Sorry ale to chyba nie komunikator żebym polemizował z tobą w ten sposób. TO forum powinno pomagać całej braci cromaniaków -wróg? przyjaciel ? a to po co? Będziemy ze soba walczyć ? Zawsze jak tylko mogłem i posiadalem jakąkolwiek wiedze potrzebną forumowiczą zawsze się nią dzieliłem.
Bardzo dziękuje za miłą wymianę zdań i opini! Naprawdę super miło
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje