.png)
Nie zauważyłem wcześniej, że telefon mi zrobił psikusa, i zmienił słowo. Miało być, że lubił sobie żartować
ale nie, nie chodzi o pytania
Habanero napisał(a):Czy zginął w wyniku: Wybuchu, pożaru, choroby, utonięcia, uduszenia, zatrucia, upadku z wysokości, wypadku samochodowego, porażenia prądem, piorunem, postrzału, samopodpalenia, uderzenia przez inny przedmiot, zadanych ran ciętych, kłutych, szarpanych, niskiej temperatury ?
Popieram.Katerina napisał(a):Konradzie, to nie fair zadać wszystkie pytania od razu
ELIMAR napisał(a):Musisz zadawać pytania w taki sposób, aby mistrz tajemnic mógł na nie odpowiedzieć tylko "Tak" lub "Nie"!

boboo napisał(a):Habanero napisał(a):Czy zginął w wyniku: Wybuchu, pożaru, choroby, utonięcia, uduszenia, zatrucia, upadku z wysokości, wypadku samochodowego, porażenia prądem, piorunem, postrzału, samopodpalenia, uderzenia przez inny przedmiot, zadanych ran ciętych, kłutych, szarpanych, niskiej temperatury ?Popieram.Katerina napisał(a):Konradzie, to nie fair zadać wszystkie pytania od razu
Cytat z pierwszej strony:ELIMAR napisał(a):Musisz zadawać pytania w taki sposób, aby mistrz tajemnic mógł na nie odpowiedzieć tylko "Tak" lub "Nie"!![]()
Chociaż przy "nie" sporo się wykluczy, a przy "tak" będzie można kilkanaście razy strzelać.
.png)
Katerina napisał(a):Czy miał depresję?
Habanero napisał(a):Czy zginął w wyniku wybuchu ?
Katerina napisał(a):Wracam więc do poprzedniego pytania, trochę zmodyfikowanego - czy żart był słowny, czy polegał na psikusie w postaci zastawionej pułapki?
Czy żartowniś był erudytą, czy brzydko się zabawiał, bo zwyrol?
Habanero napisał(a):Czy zginął w wyniku: Wybuchu, pożaru, choroby, utonięcia, uduszenia, zatrucia, upadku z wysokości, wypadku samochodowego, porażenia prądem, piorunem, postrzału, samopodpalenia, uderzenia przez inny przedmiot, zadanych ran ciętych, kłutych, szarpanych, niskiej temperatury ?
boboo napisał(a):Znalazłem na YT odcinki "Kapitan Sowa na tropie".
Trzeba będzie popatrzeć, może jego tok myślenia naprowadzi na ścieżkę do rozwiązania?
![]()