Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cyfra +

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Andrzej M
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej M » 28.06.2009 10:32

hepik napisał(a):
Andrzej M napisał(a): Polsat w pre pajdzie 9,90-zł .Abonament płacisz kiedy chcesz i za to co pragniesz oglądać , bez żadnej umowy .
pzdr

Ale dekoder też musi byc polsatowski,tak?
Chętnie bym zobaczył Radwańską w IV rundzie ale akurat Wimbledon ma właśnie Polsat.
W zasadzie trzeba by mieć trzy dekodery-jedni maja ligę polska i angielską,drudzy LM inni siatkarzy itp itd

Dekoder Polsatowski , NIE . Ja mam Fergusona 8900 z HD ( tańszy Ferdek bez HD ) Każdy dekoder , byle miał wejście na moduł ... Bierzesz z Polsatu moduł z kartą za 199,00 zł ... Przez pół roku oglądasz wszystko , jest to pre pajd . Po tym okresie sam decydujesz ca i za ile chcesz oglądać .
pzdr
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 24.11.2009 18:59

No i nie wiem...
Jest teraz promocja w cyfrze +, że dostaniesz telewizor.
W sumie, to nie był mój pomysł, żeby się nad tym zastanawiać.
Mam w domu cyfrowy polsat, z którego oglądam może 6-7 programów (bbc, discovery, E! itp), a w cyfrze ich nie ma(albo ja ich nie widzę....?).
Niebawem będę się przeprowadzała i został mi poddany pomysł właśnie cyfry plus tv LG za złotówke, przy podpisaniu umowy na 2 lata.
Czy ktoś miał polsat i cyfrę i może mi to porównać?
Jakoś nie jestem przekonana i ten tv mnie za bardzo nie kusi (wiadomo, że go sobie i tak odbiją), ale nie wdrażałam się jeszcze tak bardzo dokładnie w tematykę i sama nie wiem... :roll:
tu trochę o tej promocji... :?
Jakby sie szybko zestawy skończyły, to mam po problemie :P
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 24.11.2009 19:09

Miałem cyfrę...
Never again. polsat wystarcza zwlaszcza z BBC...
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 24.11.2009 19:34

Ale ten tv ma 23 cale to chyba do WC albo na biurko ;) :lol:
Co do dylematu Cyfra vs polsat czy co tam inne ja mam cyfre od 9 lat, ale tylko dlatego że interesuje mnie c+sport i c+film teraz w wersji HD (jakość taka że meczu czy filmu zwłaszcza na tvp nie jestem w stanie już oglądać) . Na żadnej z platform poza cyfrą tego nie ma więc dylematu brak ;)
Przedlużam umowę co rok podobnie jak z komórkami dostaje zawsze dobre warunki więc i na stronę finansową nie narzekam.
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 24.11.2009 20:25

A ja miałem C+ teraz ma Polsat Cyfrowy i N ta ostatnia z Turborecoderem co do meczy Maciej odsyłam do N (liga mistrzów) i moja ocena jest taka że stawiam na N :wink: ten tv w cyfrze wygląda mi na monitor z tunerem tv, tu poczytasz na temat tej promocji z tv.
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 24.11.2009 21:04

Powiem tak, właśnie mi zależy na tych BBC.
A że ten gratis ma 23cale, to mi nie przeszkadza, bo mam mini pokoik i raczej dużo większego tam nic nie wsadzę :/
I tak muszę zmienić niebawem kompa na laptopa, bo się z gratami nie pomieszczę ;)
Ale to, że może to być przerobiony monitor, jest dobrym "chłytem" i tego będę się trzymać, bo średnio ta cyfra mi jednak podchodzi.
Dzięki wielkie Wam :)
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 25.11.2009 14:00

-Yaro- napisał(a):A ja miałem C+ teraz ma Polsat Cyfrowy i N ta ostatnia z Turborecoderem co do meczy Maciej odsyłam do N (liga mistrzów) i moja ocena jest taka że stawiam na N :wink: ten tv w cyfrze wygląda mi na monitor z tunerem tv, tu poczytasz na temat tej promocji z tv.

Yaro, może nieprecyzyjnie się wyraziłem, ale mam c+ tylko i wyłącznie ze wględu na ligę polską i Lecha. Wiem że HD mają też inne platformy ale nikt inny nie ma canalu plus. Ligi hiszpańskie, angielskie, włoskie i jakie tam jeszcze są dls mnie tylko dodatkiem. A N-ki nie kupię z powodu awersji do właściciela tej platformy ;)
PozdraV
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2009 14:14

Ja musze mieć cyfrę ale tylko ze względu na kanały sportowe...wszystkie ligi piłkarskie a tylko to mnie interesuje...
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 26.11.2009 07:58

Maciej napisał(a):
Yaro, może nieprecyzyjnie się wyraziłem, ale mam c+ tylko i wyłącznie ze wględu na ligę polską i Lecha. Wiem że HD mają też inne platformy ale nikt inny nie ma canalu plus. Ligi hiszpańskie, angielskie, włoskie i jakie tam jeszcze są dls mnie tylko dodatkiem. A N-ki nie kupię z powodu awersji do właściciela tej platformy ;)
PozdraV

Ja tam nie mam awersji do właściciela żadnej z platform chyba że do tv publicznej :wink:
Pozdav
surfing
Croentuzjasta
Polsat Cyfrowy kretynizm

Nieprzeczytany postnapisał(a) surfing » 02.09.2011 15:30

Podpisałem umowę z CP w listopadzie 2010r. Później jednak nadarzyła się okazja na rozwiązanie umowy (kanały BBC) z czego skorzystałem. Umowa została rozwiązana w lutym 2011 a dekoder odesłany.

Otrzymałem w sierpniu 2011 wezwanie do zapłaty o treści:

Należność w kwocie 4,80 wynika z niedotrzymania warunków umowy zawartej z Polsatem Cyfrowym zgodnie z którą zobowiązał się Pan do wnoszenia opłaty abonamentowej.

Kwota do zapłaty 4,80zł wysłane poleconym z ZPO za 6zł
Obrazek

Wysłałem pismo do BOK i z niecierpliwością czekam na odpowiedz.
Dotyczy pisma z 05.08.2011

Na początku pragnę pogratulować wysłania pisma z zadaniem zapłaty 4,30zł listem poleconym z ZPO za 6zł.
To jest tylko bezmyślność czy już kretynizm?

Czy w tytule płatności mam podać [wezwanie do zapłaty]. Na pewno znajdziecie?
Z tego pisma w żadnej mierze nie wynika ze dotyczy abonamentu za tv cyfrowego polsatu ,
a możne to za telefon, myślę ze jednak za internet, tylko który, bo tak się składa ze dekoderów tv polsat miałem dwie sztuki.
I jeszcze
Brak numeru wezwania
Brak numeru umowy
Brak numeru dekodera
Brak okresu zaległości 6 razy 30 groszy
wysłane na adres zameldowania zamiast korespondencyjny
Nieczytelny podpis osoby wystawiającej

Proponuję zatrudniać ludzi którzy mają ukończoną co najmniej szkołę podstawową

Proszę o podanie tytułu płatności oraz precyzyjnego określenia za co.
Proszę o dane osoby wystawiającej pismo.
Po zapłacie żądam wysłania faktury vat na mój adres korespondencyjny listem poleconym.
Z poważaniem
---------------------------------------------------------
Polsat choćby dopłacił do interesu ale pokaże kto tu rządzi :)
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone