Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cyfra +

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maniekjg
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniekjg » 07.10.2008 20:51

Pozwole sobie uścislić informacje:
1-C+ po wymianie kart /jeszcze tylko pare dni/ nie bedzie juz darmowa ani podbijana ze 2 lata-tylko sharing
2-Polsat po wymianie tez zgaśnie.
Weszła jeszcze TV na karte /mały pakiet ITI/49zł +dodatkowe kanały 120 rok.Ale koniecznosć decodera na Conax.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.10.2008 07:34

maciek1956 napisał(a):A ja nadal czekam na pomoc w rozwiązaniu mojego problemu "obrazowego'.
Pozdrawiam

Spróbuj poczytać tutaj...niezbyt widoczne to forum ale może coś znajdziesz...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.10.2008 07:38

maniekjg napisał(a):Pozwole sobie uścislić informacje:
1-C+ po wymianie kart /jeszcze tylko pare dni/ nie bedzie juz darmowa ani podbijana ze 2 lata-tylko sharing
2-Polsat po wymianie tez zgaśnie.
Weszła jeszcze TV na karte /mały pakiet ITI/49zł +dodatkowe kanały 120 rok.Ale koniecznosć decodera na Conax.

Niebawem po wymianie kart wszystko wróci do normy bo odpowiedni ludzie już nad tym pracują...tak więc znowu za 19 zł ( pakiet powitalny ) będzie można po złamaniu zabezpieczeń mieć pakiet za który normalnie musiałbyś płacić 250 zł... :lol: :lol: :lol: ...za 2 lata znowu będą musieli wymieniać... :?
maniekjg
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniekjg » 08.10.2008 08:16

Gwarancji na system maja 2 lata wiec nikt tego nie ruszy.Wymiana kart ostatnia była o ile wiem z 5 lat temu.
Niestety teraz dla darmochy najgorsze czasy bo przy ostatniej wymianie Polsat chodził na wszystkim i sie nie odczuło braku C+.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.10.2008 08:47

maniekjg napisał(a):Gwarancji na system maja 2 lata wiec nikt tego nie ruszy.Wymiana kart ostatnia była o ile wiem z 5 lat temu.
Niestety teraz dla darmochy najgorsze czasy bo przy ostatniej wymianie Polsat chodził na wszystkim i sie nie odczuło braku C+.

Czego nie ruszy ??? Zabezpieczeń...dobre :lol: :lol: :lol: ...najpóźniej za 2 miesiące będą rozszyfrowane w całości...zależy od ludzi, którzy tym się zajmują...Polsat nie dla wszystkich jest atrakcyjny...tylko cyfra pozwoli oglądać wszystkie ligi piłkarskie...tak na marginesie...jeden z kolesi, który już zaczyna łamać kody z dobrym skutkiem jest z Jeleniej Góry...
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 08.10.2008 09:20

alessandro1977 napisał(a):
maciek1956 napisał(a):A ja nadal czekam na pomoc w rozwiązaniu mojego problemu "obrazowego'.
Pozdrawiam

Spróbuj poczytać tutaj...niezbyt widoczne to forum ale może coś znajdziesz...

Dzięki, czytam i staram się to wszystko zrozumieć :D
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 08.10.2008 09:27

Wystarczy kupic sobie TNK i pakiet powitalny C+lub mulitpakiet i nie trzeba nic kombinowac z kartami.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.10.2008 09:39

aga2 napisał(a):
Maciej napisał(a):Ale nie ma Canal plus, dla niektórych to dyskwalifikujące ;)

u nas cyfra + jest dokładnie z tego samego powodu :) no i jeszcze orange sport ;)

A ja nie będę finansował ustawionych meczów. :lol: Obrazek:!:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 08.10.2008 10:12

smoki3 napisał(a):
aga2 napisał(a):

u nas cyfra + jest dokładnie z tego samego powodu :) no i jeszcze orange sport ;)

Oglądac nie musisz ale bez przesady I liga (teraz extraklasa) od kiedy canal plus transmituje wszystkie mecze ustawiana raczej nie jest. Te wszystkie walki i afery o których w ostatnich latach głośno dotyczą meczów rozegranych w II albo niższych ligach (również przez niektorych obecnych pierwszoligowców).
maniekjg
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniekjg » 08.10.2008 10:38

Czego nie ruszy ??? Zabezpieczeń...dobre ...najpóźniej za 2 miesiące będą rozszyfrowane w całości...zależy od ludzi, którzy tym się zajmują...Polsat nie dla wszystkich jest atrakcyjny...tylko cyfra pozwoli oglądać wszystkie ligi piłkarskie...tak na marginesie...jeden z kolesi, który już zaczyna łamać kody z dobrym skutkiem jest z Jeleniej Góry...

Tu nie ma czarodziejów z Jasnej ... .Poczekamy do wakacji i zobaczymy kto ma racje.
Co do ogladania wszystkiego to N-ka zrobila spory ruch w temacie .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.10.2008 10:55

maniekjg napisał(a):Czego nie ruszy ??? Zabezpieczeń...dobre ...najpóźniej za 2 miesiące będą rozszyfrowane w całości...zależy od ludzi, którzy tym się zajmują...Polsat nie dla wszystkich jest atrakcyjny...tylko cyfra pozwoli oglądać wszystkie ligi piłkarskie...tak na marginesie...jeden z kolesi, który już zaczyna łamać kody z dobrym skutkiem jest z Jeleniej Góry...

Tu nie ma czarodziejów z Jasnej ... .Poczekamy do wakacji i zobaczymy kto ma racje.
Co do ogladania wszystkiego to N-ka zrobila spory ruch w temacie .

Jasne...dam Ci znać już do końca roku... :oczko_usmiech:
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 08.10.2008 11:01

A ja nie kupie Polsatu, bo nie bede popieral takich "Patriotow" jak Solorz!

Zygmunt Solorz - Żak, prezes telewizji Polsat i jeden z najbogatszych Polaków podarował 100 mln euro Uniwersytetowi Ludwika Maksymiliana w Monachium. - poinformował tygodnik "Polityka". Imponująca kwota ma być przeznaczona na budowę i wyposażenie Instytutu Badawczego Udarów Mózgu i Demencji [b][/b]

Trzepie was z kasiory, a dba o dobra, godna starosc sasiadow zza Odry.Jakos nie wpadl na pomysl aby pomoc swoim starym, chorym abonentom, ktorzy z duma ogladaja "Kiepskich" wyrezyserowanych przez czlowieka, ktory w trosce o swoje dzieci, wyemigrowal do Egiptu, bo...Polacy, to narod pijakow i nagorszego zla.

Mam dość Polski według Kiepskich, emigruję do Egiptu - mówi współautor scenariusza do ''Świata według Kiepskich'' Piotr Kalwas. I dodaje: - Polska jest agresywna, prostacka, nietolerancyjna, goni za pieniądzem, pije i bierze narkotyki oraz zanikła w niej duchowość. Czytelnicy irytują się - obraz Polski zbyt czarny, zbyt różowy - Egiptu... Inni popierają decyzję o wyjeździe, sami siedząc na walizkach

Czy tak widzicie siebie i swoich bliskich?[color=red][/color]
Ostatnio edytowano 08.10.2008 11:37 przez Lubuszanin, łącznie edytowano 9 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.10.2008 11:04

Lubuszanin napisał(a):A ja nie kupie Polsatu, bo nie bede popieral takich "Patriotow" jak Solorz!

Zygmunt Solorz - Żak, prezes telewizji Polsat i jeden z najbogatszych Polaków podarował 100 mln euro Uniwersytetowi Ludwika Maksymiliana w Monachium. - poinformował tygodnik "Polityka". Imponująca kwota ma być przeznaczona na budowę i wyposażenie Instytutu Badawczego Udarów Mózgu i Demencji

Tu się z Tobą zgadzam...Solorz zresztą nie jest w stanie jakimikolwiek sposobami zyskać mojej sympatii...zawsze czułem antypatię do tego Pana...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.10.2008 11:07

Maciej napisał(a):
smoki3 napisał(a):
aga2 napisał(a):

Oglądac nie musisz ale bez przesady I liga (teraz extraklasa) od kiedy canal plus transmituje wszystkie mecze ustawiana raczej nie jest. Te wszystkie walki i afery o których w ostatnich latach głośno dotyczą meczów rozegranych w II albo niższych ligach (również przez niektorych obecnych pierwszoligowców).

Właśnie najnowsze informacje... :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.10.2008 11:56

Maciej napisał(a):
smoki3 napisał(a):
aga2 napisał(a):

A dacie głowę :?: :lol: Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone