Svećenikova djeca, po polsku: Ojciec Szpiler
Ciekawa produkcja, jednak bardziej dramat niż komedia.
A delfiny - nuuuda
, ale jaka przyjemna .png)
, ale jaka przyjemna .png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):W tamtym roku chyba ludzie wybierali takie mniej popularne regiony. A może to tylko tu na forum jest rzadko spotykane? W każdym razie całkiem fajne miasteczko na tej wyspie.
.png)
mchrob napisał(a):A sklepik znaleźliście?
.png)
"maslinka"]Kiedyś byłam w kinie na chorwacko-serbsko-czarnogórskim filmie, który został nakręcony właśnie na wyspie Prvić.
Svećenikova djeca, po polsku: Ojciec Szpiler
Ciekawa produkcja, jednak bardziej dramat niż komedia.
A delfiny - nuuuda, ale jaka przyjemna
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):
Gościli na swoim pokładzie jakichś Polaków i wszyscy wrzeszczeli, słuchali głośnej muzyki – zero szacunku dla innych którzy próbują spać.
.png)
majkik75 napisał(a):Ilekroć mieliśmy takie zdarzenie, co prawda nie na wodzie, ale z apartmanu czy pokoju obok, to zawsze źródłem byli właśnie Polacy ... Zdarzyło Ci się kiedyś doświadczyć takich sytuacji ze strony innych nacji ?
pozdrawiam, Michał
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Ciekawe czy też ma tak skrzypiące koła sterowe ja miał nasz amerykański kapitan.
.png)
piotrf napisał(a):Było , nie było Kapitan Ameryka ( 1941 r. ) jest 22 lata starszy od Iron Mana ( 1963 r. )![]()
Poczekajmy te 22 lata i wtedy sprawdzimy![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)
ELIMAR napisał(a):Witajcie
W końcu udało mi się do Waszej relacji dołączyć
Płynę dalej z wami

.png)
.png)
majkik75 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):
Gościli na swoim pokładzie jakichś Polaków i wszyscy wrzeszczeli, słuchali głośnej muzyki – zero szacunku dla innych którzy próbują spać.Ilekroć mieliśmy takie zdarzenie, co prawda nie na wodzie, ale z apartmanu czy pokoju obok, to zawsze źródłem byli właśnie Polacy ... Zdarzyło Ci się kiedyś doświadczyć takich sytuacji ze strony innych nacji ?
pozdrawiam, Michał
Powrót do Nasze relacje z podróży