Bocian napisał(a):
Tyle, że to nie ten.
No to mnie zaskoczyłeś , bo innego ociemniałego od dziecka Jose Feliciano nie znam
.png)
Bocian napisał(a):
Tyle, że to nie ten.
.png)
Bocian napisał(a):Chodzi ci o tego który zginął w wypadku?
.png)
.png)
Vjetar napisał(a):piotrf napisał(a):Nie wiem , muszę zapytać taksówkarza jakiej stacji słuchał
Jeśli to była III - info za Reuters'em.
Też słyszałem.
Później w Teleexpresie Sierocki to samo powiedział - że to ten ociemniały co w Sopocie był.
.png)
.png)
krakuscity napisał(a):A ja się wkurzyłem bo zmieniło się lotnisko przylotu naszej wycieczki majowej na Sycylię, miał być Kraków a będzie tak jak wylot Warszawa. Mało tego przylot będzie przed 21-szą więc chyba na drugi dzień trzeba będzie wziąć urlop.
.png)
A potem będę zapierdzielał po samochód na parking pod lotniskiem w Warszawie - to mnie pocieszyłaś. I jak tu być spokojnym.Bea.ta napisał(a):krakuscity napisał(a):A ja się wkurzyłem bo zmieniło się lotnisko przylotu naszej wycieczki majowej na Sycylię, miał być Kraków a będzie tak jak wylot Warszawa. Mało tego przylot będzie przed 21-szą więc chyba na drugi dzień trzeba będzie wziąć urlop.
spokojnie Janusz .... może być mgła albo inne oblodzenie i wylądujesz w Krakowie ... albo w Rzeszowie![]()