Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ebolec
Cromaniak

Postnapisał(a) ebolec » 14.11.2010 10:19

Dla przypomnienie jeszcze podam, że istnieje jeszcze forum mojebalkany, o którym to chyba jego właściciel już zapomniał.
Odpowiedź Rysiu na Twoje pytanie skierowane do Jacka (przepraszam że się wtrącę) jest dość banalna- tutaj jest klimat do porozumiewania się, a tam być moze mniejszy :idea:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 14.11.2010 10:42

Klimat do porozumiewania się tworzą użytkownicy których tam niestety brakuje. Jak mam pisać w 5 czy 10 osób to nie potrzebuję forum tylko włączam GG albo skypa :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.11.2010 10:48

ebolec napisał(a):Czyli biznesmen jesteś, a ja jestem taki wyrobnik (czyt. do wynajęcia) :wink:

Biznesmeni nie pracują :D biznesmeni mają biznesy :D
ebolec
Cromaniak

Postnapisał(a) ebolec » 14.11.2010 10:55

Rysio,
co do ilości userów to się nie zgadzam. Porównywałem teraz- liczba jest podobna.
No i Leszka tam zobaczyłem, który zas ich tam napomina :D :D :D
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.11.2010 10:59

ebolec napisał(a):Leszek Skupin, no to żeś "pojeździł" sobie na bulgaricusie. Oj (nie)ładnie (nie)ładnie. Warto było?
Tylko nie pisz, że na na Bulgaricusie to nie TY. Oto zdjęcie zamieszczone przez Leszka w relacji z wyprawy na Ukrainę http://images40.fotosik.pl/32/9fb17749fc82b55e.jpg
A na zdjęciu kto pytam sie?
Człowieku trzeba trzymać fason tutaj i tam :evil:

ebolec napisał(a):...No i Leszka tam zobaczyłem, który zas ich tam napomina :D :D :D

Cóż za zmiana w ciągu kilku stron zaledwie :D

Miło że tak zmieniasz uśmiech Obrazek
ebolec
Cromaniak

Postnapisał(a) ebolec » 14.11.2010 11:07

A co miałem napisać, że się ich czepiasz znowu. :twisted:
Poczytałem wczoraj tutaj historii kontaktów z bulgaricusem i rzeczywiście jest jak już wyżej napisałem- od 2008 roku trochę czapiactwa Waszego tam było (jakieś zakłady kogo, kiedy zbanują, itp).
Chciałem delikatnie napisać, a Ty mi metamorfozę przypisujesz.
Ostatnio edytowano 26.02.2011 21:26 przez ebolec, łącznie edytowano 2 razy
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 14.11.2010 11:08

A ja się cieszę, bo mi się "Folwark zwierzęcy " przypomniał ...

Już go sobie postawiłem na półce książek do ponownego przeczytania ...

:wink:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.11.2010 11:11

ebolec napisał(a):A co miałem napisać, że się ich czepiasz znowu. :twisted: ...

Zadawanie pytań w dochodzeniu prawdy czepiactwem nazywasz :?: ;)
ebolec
Cromaniak

Postnapisał(a) ebolec » 14.11.2010 11:14

Leszku,a propos dochodzenia do prawdy. Kilka stron wcześniej zaproponowałem założenie partii- CRObrona RP. Niestety nikt nie podjął tematu :(
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.11.2010 11:22

Widocznie nikt nie chce wstępować do żadnej partii bo...

pkt 14 i 15 regulaminu reguluje tę kwestię ;)

14. Niedopuszczalne jest prezentowanie własnych poglądów politycznych, religijnych i światopoglądowych, jak też krytykowanie w jakiejkolwiek formie poglądów czy postaw innych osób.
15. Kategorycznie zabrania się dyskutowania o współczesnej, polskiej polityce.
ebolec
Cromaniak

Postnapisał(a) ebolec » 14.11.2010 11:31

Leszku, Ty mi z regulaminem wyjeżdżasz (czytaj - przywołujesz do porządku) a ma być miło (zgodnie z punktem 1 tegoż Regulaminu).
Tylko nie przytaczaj mi prosze zapisów punktu 16) :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.11.2010 11:34

Nie chciałem Ci wyjeżdżać z regulaminem, ale zapytałeś dlaczego nikt nie podłapał propozycji założenia partii na cro.pl... to była tylko zwyczajna odpowiedź, ale skoro czujesz się zbesztany.... cóż nie moja to już wina.

Pozdrav
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 14.11.2010 11:37

ebolec napisał(a):Rysio,
co do ilości userów to się nie zgadzam. Porównywałem teraz- liczba jest podobna.

Chyba nie o tym samym forum piszemy bo wlazłem teraz i z zarejestrowanych byłem ja i Pani Admin i Mod :wink:
ebolec
Cromaniak

Postnapisał(a) ebolec » 14.11.2010 11:41

Leszku, no to sobie pogaworzyliśmy. Chwilowo się odmeldowuję. 8)
Rysio, wiem co widziałem :!: Pisałem to prawie godzinę temu i wówczas było inna liczba, a Ty odpowiadasz mi dopiero teraz. Niezmienia to faktu, że tutaj jest lepszy klimat do wymiany poglądów
Pozdrawiam
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 14.11.2010 12:47

Ależeście sobie, Panowie, ulżyli.. no i chwatit!

Nie palę od lat kilku (7 lub 8 .. nie pamiętam), ale ubolewam nad jutrzejszą gehenną palaczy... i współczuję serdecznie.
Niedługo zabronią palić na ulicach, w samochodach, na balkonach, a potem w domach (może w piwnicach wyznaczą miejsca i podadzą godziny, w których można palić)!
Powiedzą nam co mamy jeść, jak chodzić ubrani, jak myśleć i co mówić, jak wychowywać własne dziecko (a jak nie usłuchamy, to zabiorą), jakiego wybrać partnera itp itd.
Quo vadis, do k.. nędzy nasz świecie!?
Taki świat zmierza ku wielkiej czarnej dupie, w której będzie sterylnie i zdrowo, bez fajek, tłustego żarcia, bez starości (eutanazja), bez przestępstw (obroże) itp itd... ale nic nie zmieni faktu, ze będzie to wielka czarna dupa!!!

Popieram palaczy z całego serca i mam nadzieję, że ci co to wymyślili uduszą się czystym i nieskażonym powietrzem szybciej niż palacze umrą na płuca!
:twisted:

:sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm: :sm:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 435
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone