Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacky z DG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky z DG » 13.11.2010 13:31

ebolec napisał(a):Leszek Skupin, no to żeś "pojeździł" sobie na bulgaricusie. Oj (nie)ładnie (nie)ładnie. Warto było?
Tylko nie pisz, że na na Bulgaricusie to nie TY.
Człowieku trzeba trzymać fason tutaj i tam :evil:

świecznikowy człowiek zawsze na widoku...
i ciągle pod obserwacją...
szkoda tylko, że nie mogłem się tam włączyć...
aż klawiatura swędziała...

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.11.2010 13:32

Leszek - masz jakieś kłopoty?
Potrzebujesz pomocy?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 14:13

ebolec napisał(a):Leszek Skupin...

Po pierwsze cieszę się, że zwracasz się do mnie per Leszek Skupin :), ale spokojnie możesz mówić Leszek :)

Po drugie - relacja z Ukrainy jest tutaj jakbyś chciał wiedzieć. Tu była jako pierwsza. Tam ją tylko przekopiowałem. Na zdjęciu z prawej strony jestem ja jeśliby Cię to tak bardzo interesowało.

A pokaż mi jeszcze jedno proszę Cię. Co uznajesz, że sobie "pojeździłem na Bulgaricusie" :?: ... Do dziś nie wiem, bo nie przedstawiono mi tam żadnych zarzutów :!:

PYTAM CO ZŁEGO JEST W MOIM ZACHOWANIU :?: CZY JEST COŚ NIEREGULAMINOWEGO, ASPOŁECZNEGO LUB CHAMSKIEGO (niegodnego zachowania się moderatora :?:)

Bo stwierdzenia

no to żeś "pojeździł" sobie na bulgaricusie.

Niczego do dyskusji nie wnoszą, są nieprecyzyjne. A poniższe jest już bardzo subiektywne
Człowieku trzeba trzymać fason tutaj i tam

Co to znaczy trzymać fason :?: Czemu go tam nie trzymam :?: a tu tak :!: jakie są różnice :?: A może nie trzymam go ani tam ani tu więc jeśli tak to dlaczego :?:

Pozdrav :papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 14:16

jacky z DG napisał(a):.... czy warto było ?
drzeć szaty jak Reytan ?

:wink: :wink: :lol: :lol:

Myślę, że zawsze warto jest merytorycznie dyskutować, ba nawet trzeba :D, a szczególnie wtedy kiedy się ludzie ze sobą nie zgadzają :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 14:19

Jacek S napisał(a):Leszek - masz jakieś kłopoty?
Potrzebujesz pomocy?

Tak kserokopiarka mi padła co wiąże się z szybszym przebranżowieniem... załatw mi glejt z kurii, że mogę focić przed ołtarzem zawodowo :D ;) bo u mnie w Kielcach kurs dopiero na wiosnę :?
korculankajedna
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) korculankajedna » 13.11.2010 14:31

Na porządnych forach facet, który daje kolejno 3 wpisy ( zresztą bez żadnej konkretnej treści - patrz powyżej) - wylatuje na jakiś czas z forum lub przynajmniej dostaje upomnienie. Ale jak tutaj moderator Skupin może wywalić moderatora Skupina? Kolesiostwo...

ooloo :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2010 14:45

korculankajedna napisał(a):Na porządnych forach facet, który daje kolejno 3 wpisy ..........

Czyżbyś sugerowała, że to forum jest nieporządne????!!!!!

Hańba!
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 13.11.2010 14:48

Leszek Skupin witam,
po pierwsze- nie przekonasz mnie, że czerwoną kartkę na bulgaricusie dostałeś bez przyczyny. Tylko dlatego, że jestesz z cro.pl,
po drugie- po co wdawałeś się na tamtym forum w zwady lub jak to określiłeś w merytoryczną rozmowę ? Co chcałeś przez to osiągnąć? Po co porównywałeś obydwa fora skoro tutaj jesteś moderatorem, więc wiadomo, że Twoja ocena będzie nieobiektywna,
po trzecie-jako moderator tego forum jesteś jego ambasadorem na "zewnątrz". Dlatego też tak ważne jest to, że otrzymując czerwoną kartkę, wdając się w nic nie wnoszącą awanturkę spowodowałeś, że tam (na bulgaricusie) nasze forum będzie źle kojarzone.
Ot i tyle.
PS.Proponuję także, abyś zamiast umoralniał na bulgaricusie spróbował ujarzmić nieco chociaż kolegę AndrzejJ., gdyż jego wyskoki nie są już tylko trollowaniem, a często po prostu są chamstwem.
Pozdrawiam i oczekuję merytorycznej rozmowy
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 14:49

korculankajedna napisał(a):.... Ale jak tutaj moderator Skupin może wywalić moderatora Skupina? Kolesiostwo...

ooloo :lol: :lol:

Ano :lol:

Bo za moderatorem Skupinem stoi

moderator Skupin

:lool:

Pozdrav ooloo :papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 14:57

ebolec napisał(a):Leszek Skupin witam,
po pierwsze- nie przekonasz mnie, że czerwoną kartkę na bulgaricusie dostałeś bez przyczyny....

Czerwoną kartkę na bulgaricusie jak zauważyłeś przykleiłem sobie sam i sobie sam ją mogę zdjąć, jest to forma protestu przeciwko zbanowaniu tam Rysia.
ebolec napisał(a):po drugie- po co wdawałeś się na tamtym forum w zwady lub jak to określiłeś w merytoryczną rozmowę?...

Gdzie tam jest zwada :?: Jest stanowcze stwierdzenie lub pytanie, stanowcze aczkolwiek nie pozbawione kultury.
ebolec napisał(a):...po trzecie-jako moderator tego forum jesteś jego ambasadorem na "zewnątrz". Dlatego też tak ważne jest to, że otrzymując czerwoną kartkę, wdając się w nic nie wnoszącą awanturkę spowodowałeś, że tam (na bulgaricusie) nasze forum będzie źle kojarzone....

Patrz odpowiedź nr jeden
ebolec napisał(a):...PS.Proponuję także, abyś zamiast umoralniał na bulgaricusie spróbował ujarzmić nieco chociaż kolegę AndrzejJ., gdyż jego wyskoki nie są już tylko trollowaniem, a często po prostu są chamstwem.
Pozdrawiam i oczekuję merytorycznej rozmowy

AndrzejJ był na tym forum przede mną... dużo przede mną a są na tym forum moderatorzy starsi stażem i im pozostawiam rozmowy z Andrzejem na temat jego zachowania na forum.

Pozdrawiam
Leszek
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 13.11.2010 14:58

Leszek,
a czy sam się tam zablokowałeś?

Poniżej cytat z bulgaricusa:
"Złośliwości ??? nieeee skądże, to, że mnie kiedyś leon zwyzywał od faszystów puściłem dawno w niepamięć ale on to robi na każdym kroku (wyzywa od debili, chamów itp.) z innymi skoro WY szanowna Derekcjo tego nie zauważacie to .............. cóż c'est la vie najlepiej syf zamieść pod dywan i uważać że go nie ma, a nie posprzątać raz a porządnie".

Uważam, ze była to zaczepka w Twoim wykonaniu. Dodatkowo uważam, że Twoje tłumaczenia odnośnie AndrzejJ. są niekonsekwentne biorąc pod uwagę Twój powyższy wpis. Tam umoralniasz dyrekcyję,a tutaj tłumaczysz, że AndrzejJ. może więcej bo jest dłużej od Ciebie.
Pozdrowienia
PS.Nie bierz tego jako totalnej krytyki. Potraktuj raczej jako męską rozmowę
Ostatnio edytowano 13.11.2010 15:06 przez ebolec, łącznie edytowano 1 raz
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 15:01

Przecież się nie zablokowałem ani nie jestem zablokowany bo mogę tam pisać :D Pod avatarem mam tylko napis "Od: zablokowany", a zablokowany jest w miejscu gdzie powinno być miejsce zamieszkania, zameldowania czy cokolwiek tak jak tutaj mam "skąd: z żoną"

Pozdrawiam
Leszek

P.S.

ebolec napisał(a):....
"Złośliwości ??? nieeee skądże, to, że mnie kiedyś leon zwyzywał od faszystów puściłem dawno w niepamięć ale on to robi na każdym kroku (wyzywa od debili, chamów itp.) z innymi skoro WY szanowna Derekcjo tego nie zauważacie to .............. cóż c'est la vie najlepiej syf zamieść pod dywan i uważać że go nie ma, a nie posprzątać raz a porządnie".

Uważam, ze była to zaczepka w Twoim wykonaniu. Dodatkowo uważam, że Twoje tłumaczenia odnośnie AndrzejJ. są niekonsekwentne biorąc pod uwagę Twój powyższy wpis. Tam umoralniasz dyrekcyję,a tutaj tłumaczysz, że AndrzejJ. może więcej bo jest dłużej od Ciebie.
Pozdrowienia
PS.Nie bierz tego jako totalnej krytyki. Potraktuj raczej jako męską rozmowę

To prawda, że się wkurzyłem jak moje posty zaczęły tam znikać, bo nie złamałem regulaminu i dobrze, że następne zostały, widać poskutkowało. Potem ochłonąłem i przeprosiłem.... każdego może ponieść, ale zauważyłem, że nieliczni się do tego przyznają. Chciałem zauważyć, że nie jestem tu sam, poza tym jestem moderatorem, a nie administratorem, a to do niego należy decyzja ostateczna.

Traktuję to jako męską rozmowę :)
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 13.11.2010 15:21

Żeby była jasność- mnie się lepiej czyta to forum niż tamto!
Po drugie jakby to nazwać żeby zostać dobrze zrozumianym- po tych bojach wykazałeś na bulgaricusie "dobrą wolę" -to fakt. Ale niestety niesmak wśród ludzi na tamtym forum pozostał i na pewno wiesz o co mi chodzi. Uważam, że było to niepotrzebne! A na pewno nie ze strony moderatora innego forum.
Pozdrawiam

PS. Co do działań ostatecznych jesli chodzi kolegę AndrzejJ. to rozumiem pewien kłopot dla Ciebie, gdyż jak mniemam AndrzejJ. jest albo uosobieniem kogoś bardzo ważnego na tym forum, albo "bliską" osoby tego kogoś bardzo ważnego. I dlatego AndrzejJ. może więcej , a inni w konfrontacji z nim nie mają równych praw. Znamienny jest dla mnie w tym zakresie pewien wpis MorskiegoPasa , ale wiem ,że jest on zaprzyjaźniony z właścicielem tego forum i to mi nasunęło skojarzenia odnośnie powiązań AndrzejJ.
Ostatnio edytowano 13.11.2010 15:31 przez ebolec, łącznie edytowano 1 raz
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 15:29

A czy mnie mógł pozostać niesmak skoro zostałem przez jednego z użytkowników zwyzywany od faszystów i nie doczekałem się konsekwencji :?:

Ja tam jestem zalogowany od 2007 roku kiedy to chciałem jechać do Bułgarii. Po tamtych incydentach kiedy to ja zostałem zwyzywany od faszystów, Rysiek został zbanowany... od czasu do czasu czytam tamto forum... Tylko czytam a tu patrzę trafił się wątek w którym mogę wypowiedzieć swoje zdanie na pewien temat.
Po czym bach nie ma moich postów, a ani nikogo nie obraziłem ani nie złamałem regulaminu...

Pozdrav :papa:

P.S.

Cieszę się, że nasze forum Ci się lepiej czyta :)
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 13.11.2010 15:36

Leszek-nie uciekam od rozmowy, ale mam także inne obowiązki. Więc może nieco później ją dokończymy .
Uważam,że bardzo obrazowo i trafnie Twoją postawę jako rejtanowską określił Jacek z Redenowa
Pozdrowienia
Ostatnio edytowano 13.11.2010 15:38 przez ebolec, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 432
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone