Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 15:38

Spoko ja już niedługo uciekam do domu a tam nie mam dostępu do sieci (siedzę w pracy) więc dopiero jutro kiedy to znów będę miał dostęp..... ;)

A Jacek jest z DG :D
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 13.11.2010 15:40

a w Dąbrowie Górniczej jest dzielnica- REDEN :D
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 13.11.2010 17:11

Leszek, czy mozesz się ustosunkować do mojego ostatniego postu na temat AndrzejJ..
Jeśli nie możesz z przyczyn nie zależnych od Ciebie to OK- zrozumiem. Natomiast jeśli możesz wyjaśnić przyczynę cichej akceptacji "dyrekcyji" forum dla jego wywrotowej działalności to czekam chętnie na informacje
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 17:12

ebolec napisał(a):.....
PS. Co do działań ostatecznych jesli chodzi kolegę AndrzejJ. to rozumiem pewien kłopot dla Ciebie, gdyż jak mniemam AndrzejJ. jest albo uosobieniem kogoś bardzo ważnego na tym forum, albo "bliską" osoby tego kogoś bardzo ważnego. I dlatego AndrzejJ. może więcej , a inni w konfrontacji z nim nie mają równych praw. Znamienny jest dla mnie w tym zakresie pewien wpis MorskiegoPasa , ale wiem ,że jest on zaprzyjaźniony z właścicielem tego forum i to mi nasunęło skojarzenia odnośnie powiązań AndrzejJ.

AndrzejJ, AndrzejJ zaraz będę się bał otworzyć lodówkę :lool: a nie popatrzyłeś na to co robią inni użytkownicy :?: i kogo tak naprawdę "atakuje" lub też komu "odgryza się" AndrzejJ :?:

Czemu ja jakoś nie mam z nim problemów, czemu jakoś WIĘKSZOŚĆ użytkowników nie ma z nim problemu :?: Spójrz na to szerzej.... nawet jak mnie czasem "ugryzie w ucho" (a zdarza mu się to) to trzeba to przełknąć, odgryźć się byle nie za mocno (żeby nie eskalować) lub przymrużyć oko i zaśmiać się z samego siebie, że człek głupotę palnął a nie obruszać się i przybierać bojową postawę...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 17:15

Poza tym radzę Ci się uspokoić, bo sam Andrzeja prowokujesz, a potem się zdziwisz żeś oberwał.
https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?p=624773#624773

ebolec napisał(a):AndrzejJ. w swych tematach skacze z kwiatka na kwiatek- najpierw Majowie potem przerwa, by w tym roku rozprawić się z Machu Picchu. Przepraszam żle napisałem- nie rozprawić się lecz "wydymać" innych że coś napisze interesującego :twisted:

Liczę na cierpką ripostę od AndrzejJ.

Pozostałych Państwa serdecznie przepraszam za swój ton i pozdrawiam
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 13.11.2010 17:19

Leszku,
niedużo dotychczas napisałem na forum
Ostatnio edytowano 26.02.2011 21:20 przez ebolec, łącznie edytowano 1 raz
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 17:23

Również odradzam "gryzienie" Andrzeja jak w wyżej cytowanym przeze mnie poście bo jak piszesz, że
nie zostałem przez AndrzejJ. ugyziony-jeszcze

To się w końcu doprosisz a po co Ci to :?:
Będzie kolejna jatka na forum :?:

Będzie zaraz szukanie winnego :?: cro-spec-komisja ma powstać :?:

Odpuść :!:
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 13.11.2010 17:30

Napisałem odpowiedż do Twojego postu na temat kolegi AndrzejJ. ,ale nie umieszczę jej. Pozdrawiam tylko
PS.Ty nadal w pracy :?:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.11.2010 17:34

Słusznie... może czasem lepiej się ugryźć w język niż potem żałować... ja też tak czasami mam ;)

Również pozdrawiam

P.S. Już się zrywam :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.11.2010 17:39

ebolec napisał(a):niedużo dotychczas napisałem na forum, więc nie zostałem przez AndrzejJ. ugyziony-jeszcze. Czytałem natomiast liczne jego- trudno to nawet nazwać... uszczypliwości i tematy wymagające zajmowania się innych jego osobą

Zamiast czytać liczne posty AndrzejaJ z uszczypliwościami
polecam poczytać liczne relacje, podaję Spis treści

tam nie znajdziesz AndrzejaJ uszczypliwości.
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 13.11.2010 17:48

...a czym to sobie zasłużyłem ,że aż dwaj moderatorzy piszą do mnie na temat kolegi AndrzejJ.
Ostatnio edytowano 26.02.2011 21:21 przez ebolec, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 13.11.2010 18:04

ebolec napisał(a):PS.Jak się jeszcze Rysio dołaczy to padnę z wrażenia

A o co chodzi :?:

Ps. Nie wywołuj wilka z lasu :devil:

:wink:

Edit: Żeby w temacie pozostać :mrgreen: Ucieszyło mnie to że właśnie sobie silnik do pontonu zamówiłem :D
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 13.11.2010 18:08

Milczenie jest złotem...
Ostatnio edytowano 26.02.2011 21:22 przez ebolec, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 13.11.2010 18:13

ebolec napisał(a):....idę się napić Desperados , bo mi się słabo zrobiło z wrażenia.
Rysiu, Leszek,Janusz, brakuje tylko admin. Kogoś przeoczyłem :D :D :D

PS. mnie ucieszyło zainteresowanie moją skromna osobą :wink:

Jak już się tak cieszysz, Ty to napisz czasem coś na temat Chorwacji, bo na Bulgaricusie więcej na temat BG pisałem niż Ty tu o Chorwacji a 2 razy mnie ukrzyżowali :wink:
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 13.11.2010 18:19

Rysiu
i po co ta agresja lub delikatniej ujmując aluzja była skierowana w moją stronę. Tu jest prawie Hyde Park, więc chyba mogę :?: :wink:
A o ukrzyżowaniu na bulgaricusie to słyszałem. I po co Ci to było?
Pozdrowienia
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 433
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone