A Jacek jest z DG
.png)
.png)
.png)
ebolec napisał(a):.....
PS. Co do działań ostatecznych jesli chodzi kolegę AndrzejJ. to rozumiem pewien kłopot dla Ciebie, gdyż jak mniemam AndrzejJ. jest albo uosobieniem kogoś bardzo ważnego na tym forum, albo "bliską" osoby tego kogoś bardzo ważnego. I dlatego AndrzejJ. może więcej , a inni w konfrontacji z nim nie mają równych praw. Znamienny jest dla mnie w tym zakresie pewien wpis MorskiegoPasa , ale wiem ,że jest on zaprzyjaźniony z właścicielem tego forum i to mi nasunęło skojarzenia odnośnie powiązań AndrzejJ.
.png)
ebolec napisał(a):AndrzejJ. w swych tematach skacze z kwiatka na kwiatek- najpierw Majowie potem przerwa, by w tym roku rozprawić się z Machu Picchu. Przepraszam żle napisałem- nie rozprawić się lecz "wydymać" innych że coś napisze interesującego![]()
Liczę na cierpką ripostę od AndrzejJ.
Pozostałych Państwa serdecznie przepraszam za swój ton i pozdrawiam
.png)
nie zostałem przez AndrzejJ. ugyziony-jeszcze
.png)

.png)
ebolec napisał(a):niedużo dotychczas napisałem na forum, więc nie zostałem przez AndrzejJ. ugyziony-jeszcze. Czytałem natomiast liczne jego- trudno to nawet nazwać... uszczypliwości i tematy wymagające zajmowania się innych jego osobą
.png)
ebolec napisał(a):....idę się napić Desperados , bo mi się słabo zrobiło z wrażenia.
Rysiu, Leszek,Janusz, brakuje tylko admin. Kogoś przeoczyłem![]()
![]()
PS. mnie ucieszyło zainteresowanie moją skromna osobą