Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ebolec
Cromaniak

Postnapisał(a) ebolec » 15.11.2010 06:49

Janusz Bajcer napisał(a):
ebolec napisał(a):...a czym to sobie zasłużyłem ,że aż dwaj moderatorzy piszą do mnie na temat kolegi AndrzejJ.
I w dodatku moderator z Nowego Sącza (bez urazy) zachęca mnie do jeszcze większego zainteresowania się kolegą AndrzejJ. :idea:
No niesamowite dosłownie :D

Urazy nie mam, tylko nie bardzo rozumiem mojego zachęcania do zainteresowania się kolegą AndrzejemJ. podając Ci link do spisu relacji na forum.

Tylko, ze "on" tam też sporadycznie pisze :(
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 15.11.2010 08:44

Serce w pasy napisał(a):Janniko, chyba po raz pierwszy na tym forum zgadzam się z twoim zdaniem.

Za chwilę zakażą nam jeżdżenia samochodami bo one tez trują!!!!!

Jestem przeciwny zakazom. Zakazy już były i się nie sprawdziły.
Jestem za zdrowym rozsądkiem!!!!!!

Lekarz rozmawia z pacjentem - nałogowym palaczem.
- Czy nie może pan obejść się bez papierosów? Czy sprawiają panu aż taką przyjemność?
- Oczywiście. Ilekroć zapalę, teściowa wychodzi z pokoju.
:wink:
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 15.11.2010 09:16

Brawa za Ustawę Antynikotynową. Precz z tytoniowym dymem !!

janniko napisał(a):Niedługo zabronią palić na ulicach, w samochodach, na balkonach, a potem w domach (może w piwnicach wyznaczą miejsca i podadzą godziny, w których można palić)!
Powiedzą nam co mamy jeść, jak chodzić ubrani, jak myśleć i co mówić, jak wychowywać własne dziecko (a jak nie usłuchamy, to zabiorą), jakiego wybrać partnera itp itd.
Quo vadis, do k.. nędzy nasz świecie!?
Taki świat zmierza ku wielkiej czarnej dupie, w której będzie sterylnie i zdrowo, bez fajek, tłustego żarcia, bez starości (eutanazja), bez przestępstw (obroże) itp itd... ale nic nie zmieni faktu, ze będzie to wielka czarna dupa!!!

Popieram palaczy z całego serca i mam nadzieję, że ci co to wymyślili uduszą się czystym i nieskażonym powietrzem szybciej niż palacze umrą na płuca!

Bez urazy Janniko, ale czasami odnoszę wrażenie, że ktoś cię strasznie skrzywdził i masz o to żal do całego świata.
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 15.11.2010 09:39

Arek napisał(a):Bez urazy Janniko, ale czasami odnoszę wrażenie, że ktoś cię strasznie skrzywdził i masz o to żal do całego świata.

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=626712#626712

:lol:
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 15.11.2010 09:44

wszystko jasne ;)

:D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.11.2010 10:17

ebolec napisał(a):Tylko, ze "on" tam też sporadycznie pisze :(

Skoro sporadycznie, to nie czytaj "onego" lecz pozostałe relacje, tam Andrzeja nie ma :D
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.11.2010 14:37

Jacek S napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Tak kserokopiarka mi padła co wiąże się z szybszym przebranżowieniem... załatw mi glejt z kurii, że mogę focić przed ołtarzem zawodowo :D ;) bo u mnie w Kielcach kurs dopiero na wiosnę :?

Nie mam takiej władzy...

Wiem ;) ale pytałeś o moje problemy ;)
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 15.11.2010 15:16

Arek napisał(a): ...Bez urazy Janniko, ale czasami odnoszę wrażenie, że ktoś cię strasznie skrzywdził i masz o to żal do całego świata.

Hm.. jesteś naprawdę wybitnym forumowym psychologiem, skoro na podstawie kilku postów tak celnie mnie rozgryzłeś!
:)
Faktycznie .. okropnie mnie skrzywdzono.
Bardzo mnie skrzywdzono, bo nie nauczono mnie cieszyć się byle czym i nie nauczono mnie konformizmu!
Ale wiesz co?
Wolę żyć z takim poczuciem krzywdy, ale jednak z nadzieją na to, że dobro i sprawiedliwość z czasem zwycięży, niż tkwić w błogiej niewiedzy i cieszyć się jak prosiak który tapla się w gównie i myśli, że tak właśnie wygląda raj!
:papa: :sm: :sm:
ebolec
Cromaniak

Postnapisał(a) ebolec » 15.11.2010 16:04

Arek, ale proponuję bez osobistych wycieczek w kierunku innych.
To, że kolega Janniko ma trochę "niewyparzony" język nie oznacza, że trzeba mu dokuczać, że został przez kogoś skrzywdzony.
Bez sensu taka pisanina :!:
Opisana wyzej sytuacja mnie zasmuciła
Pozdrawiam
ebolec
Cromaniak

Postnapisał(a) ebolec » 15.11.2010 20:22

Janusz Bajcer napisał(a):
ebolec napisał(a):Tylko, ze "on" tam też sporadycznie pisze :(

Skoro sporadycznie, to nie czytaj "onego" lecz pozostałe relacje, tam Andrzeja nie ma :D

Dziękuję za niecenione wskazówki... :D

PS. Proszę również o wskazówkę, jak to zrobić żeby zarobić na Rolls Royce'a, a z tego co wiem (a wiem dobrze bo widziałem) to po Nowym Sączu krążą dwa takie autka każdy wart 3 mln zł :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Postnapisał(a) MorskiPas » 15.11.2010 20:26

Cieszy mnie dobra opinia o naszym forum na tle innych portali turystycznych, ale trochę mnie smuci dziwna skłonność niektórych użytkowników do budowania spiskowych teorii.

Mam prośbę do autora tej wypowiedzi:

ebolec napisał(a):Znamienny jest dla mnie w tym zakresie pewien wpis MorskiegoPasa , ale wiem ,że jest on zaprzyjaźniony z właścicielem tego forum i to mi nasunęło skojarzenia odnośnie powiązań AndrzejJ.

o sprecyzowanie co miał na myśli, bo faktem jest, że jestem zaprzyjaźniony, ale co mają do tego powiązania?

Chętnie na wszystko odpowiem, bo tu nie ma żadnych tajemnic, tylko najpierw muszę wiedzieć jak brzmi pytanie.

pozdrav K
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.11.2010 20:30

ebolec napisał(a):PS. Proszę również o wskazówkę, jak to zrobić żeby zarobić na Rolls Royce'a, a z tego co wiem (a wiem dobrze bo widziałem) to po Nowym Sączu krążą dwa takie autka każdy wart 3 mln zł :wink:

Jedno jest Pana Korala - więc weź się za produkcję lodów :D

Drugie jest moje :wink: ale jak na niego zarobiłem, to moja słodka tajemnica :D
ebolec
Cromaniak

Postnapisał(a) ebolec » 15.11.2010 20:34

... jedno Mariana, a drugie Józefa.
Janusz, jest trzech braci Koralów, a tylko dwaj jeżdżą Rollsami (jeden białym, a drugi czarnym). Ten trzeci nie należy do ich spółki, więc jeździ czyms innym. Coś więc kręcisz Szanowny Panie :wink: :wink: :wink:
PS. Czyżbyś pracują w PZD wiedział coś więcej na temat tego typu aut, a gdzie Maybachy (a wiem dzieci dostały)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.11.2010 20:52

Skoro wiesz ile auta kosztuję i kto nimi jeździ, to po co pytasz o wskazówki, jak na nie zarobić :wink: :wink:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 15.11.2010 21:20

Czyli co :?: Trzeba robić lody :twisted: Pier..ę to wolę moją starą Astrę :lool:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 437
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone