Ale na pocieszenie była też dobra wiadomość, moja żona będzie BABCIĄ!:D
Wygląda na to, że następny urlop w Chorwacji spędzimy, jako szacowni dziadkowie.

.png)
.png)
termondar napisał(a):maciek1956 napisał(a):Gratulacje dla DZIADKA od teścia czekającego na wiadomość kiedy zostanie DZIADKIEM
Dzięki za gratulację, i daje słowo, że to syna zasługa:D
.png)
maciek1956 napisał(a):termondar napisał(a):maciek1956 napisał(a):Gratulacje dla DZIADKA od teścia czekającego na wiadomość kiedy zostanie DZIADKIEM
Dzięki za gratulację, i daje słowo, że to syna zasługa:D
Też liczę na syna, chociaż synowa ma coś do "powiedzenia"
.png)
mutiaq napisał(a):Jedziemy na koncert! jupi
Coma gra w krakowskim klubie Studio.
Oj będzie się działo!![]()
![]()
Najpierw oczywiście u znajomych "biforek", biorę chorwackie crno vino
.png)

.png)
majeczka napisał(a):W takim razie zapraszam do siebie, co prawda nie wracałam ciężarówką, nie mniej jednak jako takimi zapasami jeszcze dysponuję...
Aternatywnie, ewentualnie również do Szklarskiej, będziesz miał wówczas na pewno bliżej. Wkrótce wpadniemy tam, z 2-3 butelkami chorwackiego "crno vino" o ile tylko będą odpowiednie warunki do szusowania...
.png)
jan_s1 napisał(a):Szklarska... Ile my stamtąd mamy wspomnień przeróżnych. Pięknych wspomnień. Niestety w najbliższych miesiącach uziemniają nas przeszkody chorobowo-szpitalne, o których wolę nie pisać.
Ps. Mnie została tylko jedna butelka Saint-Emilion z zapasów paryskich. Na razie trzeba powiesić na ścianie i wierzyć, że Wielka Okazja nadejdzie rychło.

.png)
jan_s1 napisał(a):mutiaq napisał(a):Jedziemy na koncert! jupi
Coma gra w krakowskim klubie Studio.
Oj będzie się działo!![]()
![]()
Najpierw oczywiście u znajomych "biforek", biorę chorwackie crno vino
Tylko pozazdrościć! Chodzi mi bardziej o crno vino, niż o koncert.![]()
Gdybym miał ciężarówkę, to przywiózłbym tyle tego szlachetnego trunku, że może staczyłoby mi do listopada.
.png)
.png)
smoki3 napisał(a):Wczoraj w Biedronce kupiłem lampkę dotykową za 19, 99- i postawiłem ją za monitorem. Rewelacja, szczególnie dla oczu.
Pozdrawiam.![]()
smoki3