Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 14.11.2009 16:55

Leszek Skupin napisał(a):Taki okres :?... życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

Dzięki.

Też tego sobie życzymy bo noc nieprzespana...
termondar
Koneser

Postnapisał(a) termondar » 14.11.2009 19:18

JacYamaha napisał(a):Choroba w domu :(

U mnie też, jakieś przeziębienie się przypałętało.
Życzę zdrowia
:papa:
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 15.11.2009 00:36

Noc, cieszy mnie, po kilku tragediach rodzinnych, radość syna. Tak zadowolonego, tak uśmiechniętego jak od dnia ślubu, nie widziałem go dawno. Niby było wszystko Ok, ale wyraźnie czegoś mu brakowało, teraz wiem, ma wspaniałą żonę, to go raduje, jest "najzwyklej" w świecie spokojny o codzienność. Dzisiejsza kolacja u młodych uspokoiła także nas, szczególnie "mamuśkę/teściową", syn trafił w dobre ręce.
Ot, tak zwykła proza życia
carnivalka
Cromaniak

Postnapisał(a) carnivalka » 15.11.2009 00:46

maciek1956 napisał(a):Noc, cieszy mnie, po kilku tragediach rodzinnych, radość syna. Tak zadowolonego, tak uśmiechniętego jak od dnia ślubu, nie widziałem go dawno. Niby było wszystko Ok, ale wyraźnie czegoś mu brakowało, teraz wiem, ma wspaniałą żonę, to go raduje, jest "najzwyklej" w świecie spokojny o codzienność. Dzisiejsza kolacja u młodych uspokoiła także nas, szczególnie "mamuśkę/teściową", syn trafił w dobre ręce.

Miło się czyta takie dobre "prozy życia"
Gratulacje Maćku i jeszcze lepszego jak można
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 15.11.2009 01:02

Wielkie dzięki Carnivalko
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 15.11.2009 08:06

A u nas choroba powoli odpuszcza... tylko moje gardło jakieś niesforne.. :(
Wciąż jakieś nawroty drapania i bólu.. :( :(

Ale radość mamy również: dzięki kwocie, którą dostaliśmy od ubezpieczyciela (bezrachunkowej) za niedawne "delikatne" spotkanie naszej Aversji z tramwajem, autko wygląda po lakierniku jak nowiuśkie, a z "pozostałości" tej kwoty wstawiliśmy sobie wreszcie nowe drzwi wejściowe do mieszkania... i jeszcze na pokrycie tych utraconych 10 % wystarczy!
:)

he he.. jeszcze kilka stłuczek i cały remont dokończymy...
:P
Kevlar
Cromaniak

Postnapisał(a) Kevlar » 15.11.2009 08:21

janniko napisał(a):... jeszcze kilka stłuczek i cały remont dokończymy...
:P

Wystarczy jeździć po newralgicznych punktach i samo przyjdzie. Aby tylko bez uszczerbku dla zdrowia.
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.11.2009 09:15

carnivalka napisał(a):
maciek1956 napisał(a):Noc, cieszy mnie, po kilku tragediach rodzinnych, radość syna. Tak zadowolonego, tak uśmiechniętego jak od dnia ślubu, nie widziałem go dawno. Niby było wszystko Ok, ale wyraźnie czegoś mu brakowało, teraz wiem, ma wspaniałą żonę, to go raduje, jest "najzwyklej" w świecie spokojny o codzienność. Dzisiejsza kolacja u młodych uspokoiła także nas, szczególnie "mamuśkę/teściową", syn trafił w dobre ręce.

Miło się czyta takie dobre "prozy życia"
Gratulacje Maćku i jeszcze lepszego jak można

O tak Maćku to cieszy :):):)
kleeberg
Koneser

Postnapisał(a) kleeberg » 15.11.2009 12:17

maciek1956 napisał(a): teraz wiem, ma wspaniałą żonę, to go raduje, jest "najzwyklej" w świecie spokojny o codzienność. Dzisiejsza kolacja u młodych uspokoiła także nas, szczególnie "mamuśkę/teściową", syn trafił w dobre ręce.

Gratuluję, tak miłej i szczęśliwej "zwykłej prozy życia".
Przeżywam to samo, ale jakby podwójnie :lol:
Ożeniłem w tym roku dwóch synów, prawie jednocześnie.
Młodszy miał ślub w lutym, a starszy we wrześniu :D
Nasze szczęście trwa...., oby było tak do końca świata i jeden dzień
dłużej :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam wszystkich..
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 15.11.2009 12:22

Cieszy błekitne niebo i słońce za oknem, którego w ostatnich tygodniach brakowało :D
Zapowiada się wspaniałe popołudnie :lol:
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 15.11.2009 16:03

kasia72 napisał(a):Cieszy błekitne niebo i słońce za oknem, którego w ostatnich tygodniach brakowało :D
Zapowiada się wspaniałe popołudnie :lol:

A tu deszcz, deszcz, deszcz :(
hajduczek
Cromaniak

Postnapisał(a) hajduczek » 15.11.2009 21:58

koniec dojazdów do pracywww.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" />
od jutra na "swoje smieci" :D ale dobrze tak czasem zobaczyc jak jest u innych i wtedy się docenia ,że wszędzie dobrze ale......... :lol:
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 16.11.2009 08:01

Teraz mnie coś zaczyna brać - gardłowa sprawa... :( :?
dallaska
Cromaniak

Postnapisał(a) dallaska » 16.11.2009 08:23

hajduczek napisał(a):koniec dojazdów do pracywww.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" />
od jutra na "swoje smieci" :D ale dobrze tak czasem zobaczyc jak jest u innych i wtedy się docenia ,że wszędzie dobrze ale......... :lol:

a ja lubie podrózować i lubie zmiany
hajduczek
Cromaniak

Postnapisał(a) hajduczek » 16.11.2009 08:47

dallas napisał(a):
hajduczek napisał(a):koniec dojazdów do pracywww.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" />

a ja lubie podrózować i lubie zmiany

37 km to raczej przejażdżka ,a nie podróż :wink: a zmiany też lubię....bardzo....ponieważ mnie motywują i nakręcają....jednak takich zmian na "bardzo gorsze" jak ta ostatnia ,to jednak NIE :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 210
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone