Leszek Skupin napisał(a):Taki okres... życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Dzięki.
Też tego sobie życzymy bo noc nieprzespana...
.png)
.png)
maciek1956 napisał(a):Noc, cieszy mnie, po kilku tragediach rodzinnych, radość syna. Tak zadowolonego, tak uśmiechniętego jak od dnia ślubu, nie widziałem go dawno. Niby było wszystko Ok, ale wyraźnie czegoś mu brakowało, teraz wiem, ma wspaniałą żonę, to go raduje, jest "najzwyklej" w świecie spokojny o codzienność. Dzisiejsza kolacja u młodych uspokoiła także nas, szczególnie "mamuśkę/teściową", syn trafił w dobre ręce.
Ot, tak zwykła proza życia
.png)
.png)
carnivalka napisał(a):maciek1956 napisał(a):Noc, cieszy mnie, po kilku tragediach rodzinnych, radość syna. Tak zadowolonego, tak uśmiechniętego jak od dnia ślubu, nie widziałem go dawno. Niby było wszystko Ok, ale wyraźnie czegoś mu brakowało, teraz wiem, ma wspaniałą żonę, to go raduje, jest "najzwyklej" w świecie spokojny o codzienność. Dzisiejsza kolacja u młodych uspokoiła także nas, szczególnie "mamuśkę/teściową", syn trafił w dobre ręce.
Miło się czyta takie dobre "prozy życia"
Gratulacje Maćku i jeszcze lepszego jak można
.png)
maciek1956 napisał(a): teraz wiem, ma wspaniałą żonę, to go raduje, jest "najzwyklej" w świecie spokojny o codzienność. Dzisiejsza kolacja u młodych uspokoiła także nas, szczególnie "mamuśkę/teściową", syn trafił w dobre ręce.
.png)
dallas napisał(a):hajduczek napisał(a):koniec dojazdów do pracywww.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" />
od jutra na "swoje smieci"ale dobrze tak czasem zobaczyc jak jest u innych i wtedy się docenia ,że wszędzie dobrze ale.........
a ja lubie podrózować i lubie zmiany