JacYamaha napisał(a):dallas napisał(a):ha ha ,nieletnia bym nie chciała byc
![]()
im jestem starsza tym lepiej
Coś Ci się porąbało - to dotyczy tylko wina![]()
Hmmm.. może Dallas chodziło o to, że z wiekiem rośnie libido ??
.png)
shtriga napisał(a):Rysio napisał(a):shtriga napisał(a):Podejrzewam dallas, że jesteś trochę młodsza ode mnie.
Czyli jeszcze nieletnia
Na komplementy kolegów z forum zawsze mogą liczyć nawet stare panny. Pamiętaj dallas o tym![]()
![]()
![]()
.png)
Arek napisał(a):JacYamaha napisał(a):dallas napisał(a):ha ha ,nieletnia bym nie chciała byc
![]()
im jestem starsza tym lepiej
Coś Ci się porąbało - to dotyczy tylko wina![]()
Hmmm.. może Dallas chodziło o to, że z wiekiem rośnie libido ??
a szanse maleją......png)
dallas napisał(a):shtriga napisał(a):Na komplementy kolegów z forum zawsze mogą liczyć nawet stare panny. Pamiętaj dallas o tym![]()
![]()
![]()
nie ma juz starych panien sa singielki
.png)
Arek napisał(a):hajduczek napisał(a):u kobiet to z wiekiem raczej tylko tyłek rośnie
Co za pesymizm... W wielu kulturach szerokie biodra uważane były za symbol płodności. Zresztą ciągle aktualne jest powiedzenie: miłego ciałka nigdy za wiele...
.png)
Arek napisał(a):hajduczek napisał(a):u kobiet to z wiekiem raczej tylko tyłek rośnie
Co za pesymizm... W wielu kulturach szerokie biodra uważane były za symbol płodności. Zresztą ciągle aktualne jest powiedzenie: miłego ciałka nigdy za wiele...
)zgadzam sie jednak z Toba ,że kobiety niezwykle pesymistycznie podchodzą do wyglądu swojego ciała
.png)
JacYamaha napisał(a):Arek napisał(a):hajduczek napisał(a):u kobiet to z wiekiem raczej tylko tyłek rośnie
...to nie ten krąg kulturowy....
.png)
Torac napisał(a):JacYamaha napisał(a):Arek napisał(a):hajduczek napisał(a):u kobiet to z wiekiem raczej tylko tyłek rośnie
Mnie się podobają szerokie biodra![]()
.png)
JacYamaha napisał(a):Torac napisał(a):JacYamaha napisał(a):Arek napisał(a):hajduczek napisał(a):u kobiet to z wiekiem raczej tylko tyłek rośnie
A widziałeś dallas?
JacYamaha napisał(a):Torac napisał(a):JacYamaha napisał(a):Arek napisał(a):hajduczek napisał(a):u kobiet to z wiekiem raczej tylko tyłek rośnie
A widziałeś dallas?
.png)
.png)
JacYamaha napisał(a):A widziałeś dallas?