Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 05.10.2009 12:33

Janusz Bajcer napisał(a):
Torac napisał(a):Mnie się podobają szerokie biodra :D :!:

A mnie szerokie usta (Naszych Turbo-Polek) :D

Panie Januszu pełen szacunek z mojej strony.....proszę tego nie brać do siebie......ale tutaj to mi pasuje jeszcze jeden cytat z "Seksmisji"

-"No wiesz? Nasza cywilizacja zawaliła się w gruzy, a tobie tylko dupy w głowie!"

Prosze o wybaczenie smarkuli :oops:

Pozostałym panom i paniom ślicznie dziekuje za zapewnienie świetnego humoru na resztę dnia i pędzę do pracy
Obrazek
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 05.10.2009 12:46

hajduczek napisał(a):Pozostałym panom i paniom ślicznie dziekuje za zapewnienie świetnego humoru na resztę dnia i pędzę do pracy
Obrazek

Jutro też wam uciekniemy...Wpadnij jutro to też się pochichramy - przynajmniej makabryczny poniedziałek jakoś leci.
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 05.10.2009 21:45

to trzeba by założyć nowy temat pt:"Tu się chichramy" :wink:

a w temacie....to dziś ucieszył mnie i rozśmieszył przemiły dialog z cromaniakamiObrazek
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 06.10.2009 06:50

Racja, żeby tu nie zaśmiecać przydałby się temat gdzie można pisać co ślina na język przyniesie. Ale nie mnie zakładać, niech to zrobi pomysłodawczyni :)
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 06.10.2009 07:13

to załozmy wątek pogaduchy czyli o wszystkim i niczym pozdrowienia :P
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 06.10.2009 08:32

Nie mam dobrego humoru !!! Szukam patrona ------> w ciągu dwóch dni dostałam 22 negatywne odpowiedzi :/ A miało być tak pięknie.....
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 06.10.2009 09:11

life is brutal trzymaj sie :P
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 06.10.2009 09:58

Kasiulka85 napisał(a):Nie mam dobrego humoru !!! Szukam patrona ------> w ciągu dwóch dni dostałam 22 negatywne odpowiedzi :/ A miało być tak pięknie.....

Kasiu kiedy mnie nachodzą takie "czarne chmury"to szukam powodu do uśmiechu....a konkretnie myślę o tym ,że są tacy co maja gorzej niz ja.......ale nie na zasadzie rzucenia sloganu.......ale takiego obrazowego wyobrazenia sobie tego........wyobrazenia sobie znajomych ....sasiadów.....którzy sa w gorszej sytuacji.....coś złego ich spotkało itd......i zawsze wtedy okazuje się ,że nie jest tak źle .....że w sumie powinnam się cieszyc z tego co mam ...kim jestem.....mi pomaga :)

wiem strasznie zamotałam ,ale mam nadzieje ,że zrozumiesz o co mi chodzi :wink:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 06.10.2009 10:11

Arek napisał(a):Racja, żeby tu nie zaśmiecać przydałby się temat gdzie można pisać co ślina na język przyniesie. Ale nie mnie zakładać, niech to zrobi pomysłodawczyni :)

myslę ,że taki temat umarł by szybko śmiercią naturalną ......w końcu po pierwsze to nie forum plotkarskie czy inny "pudelek"czy "kozaczek"(oznajmiam ,że te nazwy znam tylko ze słyszenia :wink: w życiu nigdy tam nie zaglądam :oops: :lol: )
a po drugie takie pogaduchy skłaniające do chichrania powstają spontanicznie i nie da sie tego wymusić zakładając specjalny tematObrazek
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 06.10.2009 10:35

hajduczek napisał(a):myslę ,że taki temat umarł by szybko śmiercią naturalną ......

Możliwe, ale nie będziesz wiedziała dopóki nie sprawdzisz

hajduczek napisał(a):w końcu po pierwsze to nie forum plotkarskie czy inny "pudelek"czy "kozaczek"(oznajmiam ,że te nazwy znam tylko ze słyszenia :wink: w życiu nigdy tam nie zaglądam :oops: :lol: )

Ja też nie, ale kolega z pokoju obok czyta jakiś serwis plotkarski (Pomponik... Tamponik... nie pamiętam nazwy) i przeglada Fakt, więc jestem na bieżąco w temacie: co słychać u celebrites... 8)

hajduczek napisał(a):a po drugie takie pogaduchy skłaniające do chichrania powstają spontanicznie i nie da sie tego wymusić zakładając specjalny tematObrazek

Pozostanie nam zatem śmiecenie i liczenie na wyrozumiałość modów
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 06.10.2009 10:41

Ja też nie, ale kolega z pokoju obok czyta jakiś serwis plotkarski (Pomponik... Tamponik... nie pamiętam nazwy)

to coś głośno czytaObrazek
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 06.10.2009 10:49

zdaje relację jak poseł sprawozdawca ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.10.2009 16:32

Kasiulka85 napisał(a):Nie mam dobrego humoru !!! Szukam patrona ------> w ciągu dwóch dni dostałam 22 negatywne odpowiedzi :/ A miało być tak pięknie.....

Jak widać zdać egzamin na aplikację to nie wszytko :(

Widocznie łatwiej zostać Panią sędziną niż Panią Sędzia :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 06.10.2009 17:26

Wreszcie ciepłe grzejniki :) (dziś rano temp. zewn. 2,5)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 06.10.2009 18:59

JacYamaha napisał(a):Wreszcie ciepłe grzejniki :) (dziś rano temp. zewn. 2,5)

o widze ,że kolega też blokers :wink: :D u mnie grzeją równo od pierwszego
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 181
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone