Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dziś 4 lipca Święto Niepodległości Stanów Zjednoczonych. To również rocznica urodzin premiera Albani Edi Ramma. Muszę jednak wspąpnieć,że to również moje urodziny. Jestem urodzony czwartego lipca.
Cropidło napisał(a):Dziś 4 lipca Święto Niepodległości Stanów Zjednoczonych. To również rocznica urodzin premiera Albani Edi Ramma. Muszę jednak wspąpnieć,że to również moje urodziny. Jestem urodzony czwartego lipca.
Kilkugodzinne kajakowanie na Pilicy, trasa Warka-Mniszew. Cisza, spokój, pojedynczy plażowicze, ani jednego innego kajaka. No i cudna przyroda, ptaki, roślinność. Fajnie spędzony czas.
W sobotę 19.07 mieliśmy wyjeżdżać na wczasy do Tribunj. Niestety ciężka choroba mojej żony definitywnie przekreśliła nasze plany. W zamian za to w weekend zwiedziliśmy Babie Doły, Kosakowo oraz Mechelinki. Może we wrześniu uda się wyjazd do Sarandy.