.png)
Adam,K napisał(a):10.12.2008 Oby nigdy więcej. Mama trafiła do szpitala i pod szpitalem chcieli mi (sory za słownictwo) zajebać auto. Powyrywali zamki, stacyjkę i zabrali przenośne DVD. Nie obeszło się bez lawety.Chwała, że nie zdążyli ukraść auta. Gliniarze powiedzieli, że poszłoby na części.
Popiel napisał(a):Trudno powiedzieć co wywołało????
Jedno wiem już na 100%. Nie wiem jakie by nie zaszły zmiany w naszej komendzie to nic to nie zmieni. Dalej będziemy mieli samych... szkoda słów, a gówniarze będą chodzić i śmiać się nam w twarz.
Zgłosiłem zniszczenie mienia, podałem świadków, imię i nazwisko sprawcy, który się sąsiadce przyznał do czynu i dziś dostałem odpowiedź:
"Na podstawie art. 54 .. 2 Kodeksu postępowania w sprawach o wykroczenia zawiadamiam, że przeprowadzone czynności wyjaśniające nie dostarczyły podstaw do skierowania wniosku o ukaranie do Sądu Rejonowego"
"z powodu: niewykrycia sprawcy przedmiotowego wykroczenia."
Dziękuję bozi, że mnie ustrzegła przed wstąpieniem w szeregi tych ...
Sprawnościówkę zaliczyłem, na teście psych. uzyskałem 95% i psycholog powiedziała że oszukiwałem, bo takie wyniki zdarzają im się rzadko i zobaczy co zrobić ze mną. Przyszedł list - na razie dziękujemy i cześć.
Jak zobaczę kolesia wypisującego cztery litery na murze, to powiem mu - masz rację człowieku.
Sławomir Wocial napisał(a):Popiel napisał(a):Trudno powiedzieć co wywołało????
Jedno wiem już na 100%. Nie wiem jakie by nie zaszły zmiany w naszej komendzie to nic to nie zmieni. Dalej będziemy mieli samych... szkoda słów, a gówniarze będą chodzić i śmiać się nam w twarz.
Zgłosiłem zniszczenie mienia, podałem świadków, imię i nazwisko sprawcy, który się sąsiadce przyznał do czynu i dziś dostałem odpowiedź:
"Na podstawie art. 54 .. 2 Kodeksu postępowania w sprawach o wykroczenia zawiadamiam, że przeprowadzone czynności wyjaśniające nie dostarczyły podstaw do skierowania wniosku o ukaranie do Sądu Rejonowego"
"z powodu: niewykrycia sprawcy przedmiotowego wykroczenia."
Dziękuję bozi, że mnie ustrzegła przed wstąpieniem w szeregi tych ...
Sprawnościówkę zaliczyłem, na teście psych. uzyskałem 95% i psycholog powiedziała że oszukiwałem, bo takie wyniki zdarzają im się rzadko i zobaczy co zrobić ze mną. Przyszedł list - na razie dziękujemy i cześć.
Jak zobaczę kolesia wypisującego cztery litery na murze, to powiem mu - masz rację człowieku.
Dziękuje Bozi , że ustrzegła nas przed twoim wstąpieniem w szeregi tych...
.png)
Popiel napisał(a):...
Sprawnościówkę zaliczyłem, na teście psych. uzyskałem 95% i psycholog powiedziała że oszukiwałem, bo takie wyniki zdarzają im się rzadko ...
...Jak zobaczę kolesia wypisującego cztery litery na murze...
.png)
JacYamaha napisał(a):madzia1981 napisał(a):Tak z ciekawości zapytam-
A czemu 5 a nie 4 ?
Bo poprawie trzeba pisać - przez "ch"
Polonista
.png)
JacYamaha napisał(a):madzia1981 napisał(a):Tak z ciekawości zapytam-
A czemu 5 a nie 4 ?
Bo poprawie trzeba pisać - przez "ch"
Polonista
.png)
JacYamaha napisał(a):Powienieneś wiedzieć, że pisze się 5 liter. Sam zawsze Powtarzasz - Bykom Stop.![]()
![]()