Cropidło napisał(a):Niespotykany kolor ,ale do mojego by nie pasował
A ja dziś taki widziałem pod biedra ale na Renault captur
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):Sam o takim myślałem... Ale się nie zdecydowałem (jeszcze). Co tam jest pod kapotą, 0.9 TCe?
.png)
amatus1 napisał(a):Gratulacje Andrzeju!Trzy lata temu takim jeździłem na jeździe próbnej ale salon niby nie miał możliwości sprzedania mi kombika więc zwiałem do skody:)
.png)
Cropidło napisał(a):Niespotykany kolor ,ale do mojego by nie pasował
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Cropidło napisał(a):Niespotykany kolor ,ale do mojego by nie pasował
Z kolorem Valencia orange CLIO V wystartowało na targach w Genewie.
Ten kolor ostatnio popularny też i w innych markach samochodów.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Sam o takim myślałem... Ale się nie zdecydowałem (jeszcze). Co tam jest pod kapotą, 0.9 TCe?
Rodzaj paliwa: benzyna
Pojemność skokowa (cm3): 999
Liczba cylindrów: 3
Moc maksymalna (kW/KM): 74/100
Skrzynia biegów: 5 - manualna
.png)
amatus1 napisał(a):Mnie troszkę denerwowała ta skrzynia 5 biegowa, wybrałem 6 biegową 115 konną w Skodzie Scala.
.png)
Habanero napisał(a):No no, ładne cacko. Gratuluję zakupu
bluesman napisał(a):Po obejrzeniu wielkiej reklamy na tymże forum dotyczącej implantów silikonowych za co jestem niebywale wdzięcznypewnie tyż adminom
Anakin zatem jezdeś wielgim, Twoja moc to silikon
stwierdzam, że forum schodzi na psy
.png)
bluesman napisał(a):Po obejrzeniu wielkiej reklamy na tymże forum dotyczącej implantów silikonowych za co jestem niebywale wdzięcznypewnie tyż adminom