Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 28.12.2019 16:06

Ja też założyłem nowe opony, aczkolwiek sprawdzę je dopiero wiosną bo to Pirelli Diablo Rosso 3 i będą kręciły się na moim moto :D. Tak więc zimą nie tylko zimowe i wielosezonowe :D
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 28.12.2019 16:11

Wczoraj była przekładka kół. Z 50 pln podrożała na 60 .
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 28.12.2019 16:13

Tydzień siedzenia w domu za nami, a przed nami jeszcze ponad tydzień. Nuda okrutna, a pogoda zniechęca do wyjścia z domu. Ponarzekalem, dziękuję za uwagę.
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 28.12.2019 16:17

Trajgul napisał(a):Tydzień siedzenia w domu za nami, a przed nami jeszcze ponad tydzień. Nuda okrutna, a pogoda zniechęca do wyjścia z domu. Ponarzekalem, dziękuję za uwagę.

Rozwiąż zagadkę z chomikiem w "Czarnych historiach" jak się nudzisz :wink:
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 28.12.2019 16:20

Habanero napisał(a):Rozwiąż zagadkę z chomikiem w "Czarnych historiach" jak się nudzisz :wink:

Nie dzięki, gdyż na zmianę siedzę z nosem w telefonie albo skacze po kanałach tv albo gram w Monopol ;)
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 28.12.2019 16:23

Trajgul napisał(a):
Habanero napisał(a):Rozwiąż zagadkę z chomikiem w "Czarnych historiach" jak się nudzisz :wink:

Nie dzięki, gdyż na zmianę siedzę z nosem w telefonie albo skacze po kanałach tv albo gram w Monopol ;)

U mnie podobnie, tylko Monopol zastąpiłem serialem Fargo i oderwać się nie mogę :oczko_usmiech:
Cropidło
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cropidło » 28.12.2019 22:51

Witam.
Minął właśnie tydzień jak śmigamy nowym Koleosem.
Wczoraj żona po raz pierwszy odważyła się poprowadzić autko z automatem.
Dała radę ,ale stwierdziła,że w związku z nadchodzącym ochłodzeniem nie będzie ryzykować jazdy
na letnich oponach,ponieważ autko nie posiadało w
pakiecie opon zimowych .
już zamówiłem,może dojdą przed nowym rokiem.
Januszu pochwal się jaki to model.
Pozdrawiam Marek P.
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 29.12.2019 10:22

pääkäyttäjä napisał(a):
dids76 napisał(a):
pääkäyttäjä napisał(a):...a na Mondeo nadal letnie laczki. Po Trzech Kroli wypada przegląd to może wtedy zmienię :mrgreen:

Mam w obu autach wielosezonowe i odpadł dylemat "kiedy wymieniac?" :wink:

Ja ciągle nie mogę się przekonać...

Jednym robię 5000km a drugim 10000km rocznie (z wyjazdem do CRO), więc opony wyrzucałem ze względu na wiek a nie grubość bieżnika. W góry nie jeżdżę a dni ze śniegiem w ostatnich latach nie było u nasz za wiele :wink: Kupiłem dobre wielosezonowe, a raczej letnie z homologacją na zimę, jeżdżę już na tym drugi sezon i jak na razie bez problemu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.12.2019 10:33

W góry to ja mam łańcuchy, tak na wszelki wypadek (tam, gdzie zimą często jeżdżę, mijam znak o povinné zimní výbavě) :mrgreen: Pięć tysi km to ja zrobię w niecałe cztery miesiące, przy założeniu że tylko do biura jeżdżę trzy razy w tygodniu i to głównie po autobanie... Myślałem, żeby do Phedry kupić wielosezonowe bo ona i tak jeździ po mieście plus dłuższe wypady poza miasto - teraz mam zimowki, które mnie wkurzają - są głośne jak diabli :mrgreen: Kolega z forum zachwalał koreańskie całoroczne ale...

No, nie wiem.
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 30.12.2019 19:59

nowy rok ,nowe nadzieje :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.12.2019 21:07

O tak, nowy rok, stary ja. Dobrze, że rozpoczyna się nowe dziesięciolecie :mrgreen: Zmieniłem opony w Mondeo, idzie ocieplenie :lol:

Aktualizacja: a nie, chwila - nowa dekada dopiero za rok :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.01.2020 21:58

greenrs napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Ucieszył mnie telefon z VIP CAR Opole :oczko_usmiech: :lol:

Czyli prezent na święta już będzie :D Co tym razem?

amatus1 napisał(a):Janusz co za autko sw Mikołaj Ci przyniesie?

Cropidło napisał(a):Januszu pochwal się jaki to model.

yzedef napisał(a):Janek i co odebrane to Reno ? :D

bluesman napisał(a):Brawo :) Teraz będzie po Sączu brykać pomarańczowa szczała :)

Zagadka rozwiązana - tajemnica się wydała.

Instruktaż.jpeg

Auto odebrane 23.12.2019 r. - trzy miesiące jeździło jako demo, zrobiło 592 km :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.01.2020 07:22

Sam o takim myślałem... Ale się nie zdecydowałem (jeszcze). Co tam jest pod kapotą, 0.9 TCe?
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 04.01.2020 08:49

Gratulacje Andrzeju!Trzy lata temu takim jeździłem na jeździe próbnej ale salon niby nie miał możliwości sprzedania mi kombika więc zwiałem do skody:)
Cropidło
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cropidło » 04.01.2020 09:36

Niespotykany kolor ,ale do mojego by nie pasował
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 895
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone