bluesman napisał(a):ale Ci zazdroszczę tego zapachu nowego auta, niezapomniane
Chyba zapachu nie będzie, bo auto trzy miesiące już trochę jeździło na jazdach testowych ....
.png)
bluesman napisał(a):ale Ci zazdroszczę tego zapachu nowego auta, niezapomniane
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):ale Ci zazdroszczę tego zapachu nowego auta, niezapomniane
Chyba zapachu nie będzie, bo auto trzy miesiące już trochę jeździło na jazdach testowych ....
.png)
amatus1 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):ale Ci zazdroszczę tego zapachu nowego auta, niezapomniane
Bedzie bedzie, moja poprzednia skoda z pół roku nam "pachniała", do powrotu z cro:) Chodź jak ja sprzedawałem ją teraz po blisko 3 latach to ponoć kupcowi dalej pachniała nowością:)
.png)
Wiola-Tom napisał(a):amatus1 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Zapach będzie gwarantujeja właśnie w sobotę odebrałem nasz nowy nabytek też był jako demo 3-miesiące (2500 tyś przebiegu) i nadal pachnie.
.png)
Trajgul napisał(a):Ja jak kupuję kilkunastolatki, co 2-3 lata, to też mi pachną nowością

.png)
.png)
amatus1 napisał(a):Janusz co za autko sw Mikołaj Ci przyniesie?
.png)
damianisko5 napisał(a):Wiola-Tom napisał(a):amatus1 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Zapach będzie gwarantujeja właśnie w sobotę odebrałem nasz nowy nabytek też był jako demo 3-miesiące (2500 tyś przebiegu) i nadal pachnie.
2500 tys* to 2.5 miliona, co to jest tyś?

.png)
Kiepura napisał(a):Nie lubicie zapachu tanich materiałów z Chin?