Niestety jest nieprzyjemność korzystania z PL służby zdrowia; dalej jest źle, bardzo źle.
Jedynie zaskakują obiady w miejskim, wielkość porcji i menu.
Mimo wszystko zawijam do prywatnego.
.png)
te kiero napisał(a):Niestety jest nieprzyjemność korzystania z PL służby zdrowia; dalej jest źle, bardzo źle.
.png)
bluesman napisał(a):p.s. „ Chodzi mi o to, aby język giętki, powiedział wszystko, co pomyśli głowa…”
.png)
te kiero napisał(a):bluesman napisał(a):p.s. „ Chodzi mi o to, aby język giętki, powiedział wszystko, co pomyśli głowa…”
język giętki, wypowiedział skrót myślowy głowy, wszelkie zawiłości były zamierzone, ewentualne tłumaczenie mogę przesłać na priv, choć wątpię czy bluesmana to interesuje;
przymusowy czas wolny - od sportu - pewnie u bluesmana spędzony w domu, nie w miejskim i nie chodzi o szalet... miejski, skoro mowa w poście o służbie zdrowia, znów zawiłości zamierzone
.png)
gusia-s napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Spadł śnieg![]()
![]()
Taaa, u mnie na 5 minut

.png)
bluesman napisał(a):zamierzony czy nie jednak brzmi jak bełkot i treść jest niezrozumiała (dla mnie) chyba, że ma to być dla wtajemniczonych (pewnie masonów)to ok.
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):Trzy lata temu moja śmiała się ze mnie, że kupi mi drabinke do odśnieżania Ulysse.
Sama dzisiaj chciała odjechać Phedrą - "mamma mia, jak Ty to odśnieżałeś?"
Tak, na Mondeo nadal mam letnie opony...
Bea.ta napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Tylko nie ma się czego trzymac bo relingi są z tyłu
Chyba nigdy się nie wspinałeś
.png)
Ostatnio korzystałam z miejskiego i u mnie źle nie było, nawet zostałam pozytywnie zaskoczona, choć pielęgniarki nic się nie zmieniły....te kiero napisał(a):Niestety jest nieprzyjemność korzystania z PL służby zdrowia; dalej jest źle, bardzo źle.
.....png)