Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.11.2019 13:42

Nie jeżdżę niczym, co ma pojemność mniejszą, niż mój bidon :lol: A kosiarkę mom na sztrom :oczko_usmiech:
sito_zabrze
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sito_zabrze » 06.11.2019 13:44

pääkäyttäjä napisał(a):Na OC nie - dotyczy to AC. Inaczej patrzy się na auto stojące pod blokiem między innymi pojazdami na ogólnodostępnym parkingu a jeszcze inaczej, gdy na prywatnej, zamykanej posesji. Miejsce parkowania wpływa na bezpieczeństwo pojazdu.

Pewnie coś w tym jest
Kalkulator AXA
Zeby obliczyć OC trzeba podać wszystko. Wyposażenie, alarmy, przebieg, kierowców , wiek

Po naciśnięciu "wylicz" pokazuje samo OC i OC+AC :oczko_usmiech:

W kazdym razie OC 435zl
Najtańszy pakiet OC +AC na zamiennikach i udziałem własnym 890zł
Pełny pakiet 1470zł

Astra 4 1.6 z gazem 2015r o wartości 34900 :roll:
Dziwne bo dałem 37tys 3 miechy temu :oczko_usmiech: :mrgreen:
sito_zabrze
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sito_zabrze » 06.11.2019 13:46

pääkäyttäjä napisał(a):Nie jeżdżę niczym, co ma pojemność mniejszą, niż mój bidon :lol: A kosiarkę mom na sztrom :oczko_usmiech:

Ja na Rodos nie mom sztromu w lałbie :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.11.2019 13:55

Dla ludzi spoza Śląska, coby im smutno nie było, że nie rozumieją:
- sztrom: prąd
- lauba: altanka

:D
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 06.11.2019 14:22

pääkäyttäjä napisał(a):
Masz coś do kosiarek ?

Przedłużacz 8)

:mrgreen:
lew
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lew » 06.11.2019 15:58

pääkäyttäjä napisał(a):Dla ludzi spoza Śląska, coby im smutno nie było, że nie rozumieją:
- sztrom: prąd
- lauba: altanka

:D

.....a to niby ma być w gwarze? Oj "gorole" :lol:
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 06.11.2019 22:26

Lewa jest w ciąży. Super wiadomość dla wszystkich ;)
Niedługo będę się zastanawiał co wyskoczy z lodówki...
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 07.11.2019 10:00

współczuję tym, których cudze życie rusza, a wystarczy wziąć się do roboty i też można mieć dziecko . Jak się nie ma własnego życia to się trzeba ekscytować życiem innych :mrgreen:

Cieszy mnie prawie półmetek w leczeniu :mrgreen: ale teraz byle co mnie cieszy, tanie zegarki i takie tam :mrgreen:
Założyłem sobie na swój tani zegarek szkło hartowane, wiem jest tani ale mimo wszystko mi go szkoda. Dodatkowo na hartowane szkło nakleję folię, a co :mrgreen:
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 07.11.2019 11:01

bluesman napisał(a):współczuję tym, których cudze życie rusza, a wystarczy wziąć się do roboty i też można mieć dziecko . Jak się nie ma własnego życia to się trzeba ekscytować życiem innych :mrgreen:

Powiedz to dziennikarzom i pismakom. Na pierwszych stronach serwisów w necie Lewy ogłasza wesołą nowinę. Zaraz wysyp papierowych wydań gazet z tą samą nowiną...widocznie to grupa zawodowa których cudze życie rusza.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 07.11.2019 11:17

wikol napisał(a):
bluesman napisał(a):współczuję tym, których cudze życie rusza, a wystarczy wziąć się do roboty i też można mieć dziecko . Jak się nie ma własnego życia to się trzeba ekscytować życiem innych :mrgreen:

Powiedz to dziennikarzom i pismakom. Na pierwszych stronach serwisów w necie Lewy ogłasza wesołą nowinę. Zaraz wysyp papierowych wydań gazet z tą samą nowiną...widocznie to grupa zawodowa których cudze życie rusza.

to było akurat do Ciebie :mrgreen: wybacz, że pominąłem cytat i wprowadziłem Cię w bład :(
po prostu takich newsów nie czytam, nie powielam, nie dytrybuuję, nie ekscytuję się :mrgreen:
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 07.11.2019 11:51

bluesman napisał(a):
wikol napisał(a):

to było akurat do Ciebie :mrgreen: wybacz, że pominąłem cytat i wprowadziłem Cię w bład :(
po prostu takich newsów nie czytam, nie powielam, nie dytrybuuję, nie ekscytuję się :mrgreen:

Ja się tym w ogóle nie interesuje ale mimowolnie takie newsy wychodzą jako pierwsze przy odpaleniu strony np. z wiadomościami.
I dlatego smuci mnie że zaraz Lewi wyjdą z mojej lodówki...a tyle małżeństw nie może mieć dzieci....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.11.2019 11:55

To przestań czytać Onety, Gazety i Interie to nikt Ci z lodówki nie wyjdzie.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 07.11.2019 12:05

wikol napisał(a):
bluesman napisał(a):
wikol napisał(a):

Ja się tym w ogóle nie interesuje ale mimowolnie takie newsy wychodzą jako pierwsze przy odpaleniu strony np. z wiadomościami.
I dlatego smuci mnie że zaraz Lewi wyjdą z mojej lodówki...a tyle małżeństw nie może mieć dzieci....

Sądząc po awatarze to piwo pierwsze chyba Ci z lodówki zawsze wychodzi i cza się tym cieszyć :mrgreen: kurna chata, a co z tym mają wspólnego inne małżeństwa ?
Ostatnio edytowano 07.11.2019 12:09 przez bluesman, łącznie edytowano 3 razy
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 07.11.2019 12:06

pääkäyttäjä napisał(a):To przestań czytać Onety, Gazety i Interie to nikt Ci z lodówki nie wyjdzie.

Tylko co tu czytać, zostaje chyba tylko PAP.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.11.2019 12:16

Trajgul napisał(a):
pääkäyttäjä napisał(a):To przestań czytać Onety, Gazety i Interie to nikt Ci z lodówki nie wyjdzie.

Tylko co tu czytać, zostaje chyba tylko PAP.

A to swoją drogą... jak mi się nudzi przed kompem, to czytam branżowe rzeczy albo coś w stylu Independent.co.uk. Mam jeszcze wykupione subskrypcje w czeskim Respekt czy Tema.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 885
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone