.png)
pääkäyttäjä napisał(a):Na OC nie - dotyczy to AC. Inaczej patrzy się na auto stojące pod blokiem między innymi pojazdami na ogólnodostępnym parkingu a jeszcze inaczej, gdy na prywatnej, zamykanej posesji. Miejsce parkowania wpływa na bezpieczeństwo pojazdu.
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):Nie jeżdżę niczym, co ma pojemność mniejszą, niż mój bidonA kosiarkę mom na sztrom
.png)
.png)
bluesman napisał(a):współczuję tym, których cudze życie rusza, a wystarczy wziąć się do roboty i też można mieć dziecko . Jak się nie ma własnego życia to się trzeba ekscytować życiem innych![]()
.png)
wikol napisał(a):bluesman napisał(a):współczuję tym, których cudze życie rusza, a wystarczy wziąć się do roboty i też można mieć dziecko . Jak się nie ma własnego życia to się trzeba ekscytować życiem innych![]()
Powiedz to dziennikarzom i pismakom. Na pierwszych stronach serwisów w necie Lewy ogłasza wesołą nowinę. Zaraz wysyp papierowych wydań gazet z tą samą nowiną...widocznie to grupa zawodowa których cudze życie rusza.
.png)
bluesman napisał(a):wikol napisał(a):bluesman napisał(a):współczuję tym, których cudze życie rusza, a wystarczy wziąć się do roboty i też można mieć dziecko . Jak się nie ma własnego życia to się trzeba ekscytować życiem innych![]()
Powiedz to dziennikarzom i pismakom. Na pierwszych stronach serwisów w necie Lewy ogłasza wesołą nowinę. Zaraz wysyp papierowych wydań gazet z tą samą nowiną...widocznie to grupa zawodowa których cudze życie rusza.
to było akurat do Ciebiewybacz, że pominąłem cytat i wprowadziłem Cię w bład
![]()
po prostu takich newsów nie czytam, nie powielam, nie dytrybuuję, nie ekscytuję się
.png)
wikol napisał(a):bluesman napisał(a):wikol napisał(a):bluesman napisał(a):współczuję tym, których cudze życie rusza, a wystarczy wziąć się do roboty i też można mieć dziecko . Jak się nie ma własnego życia to się trzeba ekscytować życiem innych![]()
to było akurat do Ciebiewybacz, że pominąłem cytat i wprowadziłem Cię w bład
![]()
po prostu takich newsów nie czytam, nie powielam, nie dytrybuuję, nie ekscytuję się
Ja się tym w ogóle nie interesuje ale mimowolnie takie newsy wychodzą jako pierwsze przy odpaleniu strony np. z wiadomościami.
I dlatego smuci mnie że zaraz Lewi wyjdą z mojej lodówki...a tyle małżeństw nie może mieć dzieci....
Trajgul napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):To przestań czytać Onety, Gazety i Interie to nikt Ci z lodówki nie wyjdzie.
Tylko co tu czytać, zostaje chyba tylko PAP.