PS. Za picie ciepłej wódki na imprezie u kumpla nikt nie karzę Ci płacić
.png)
.png)
weldon napisał(a):marze_na napisał(a):nie ma prawa krytykować kibiców
To zależy, co było tematem wiodącym imprezy, bo jeśli zawody żużlowe, to tak, ale jeśli były one tylko dodatkiem do fety Golloba, to faktycznie kibice okazali się małostkowi.
Przychodzisz na imprezę-pożegnanie kolegi z pracy i wychodzisz, bo wódka ciepła? Brzydko :/

marze_na napisał(a):Bezcenny? Nie na miejscu raczej.
Pani Justyna w tym wypadku mogłaby sobie darować takie komentarze. Przyszła tam na zaproszenie i przez cztery godziny grzała d... w strefie VIP.
Mnie akurat też było przykro, że Gollob fetuje przy pustoszejących trybunach, ale uważam, że ktoś kto wystąpił na tej imprezie w roli celebryty i maskotki nie ma prawa krytykować kibiców "OKRADZIONYCH z pieniędzy, oczekiwań, pozytywnych emocji" (to z mediów branżowych, nie jakiegoś tam onetu).
.png)
OK. To faktycznie nie zmuszało kibiców do zostania.Nicolae napisał(a):SGP to główna impreza cyklu wyłaniająca mistrza świata - pożegnanie Golloba było przy okazji ...
Nicolae napisał(a):PS. Za picie ciepłej wódki na imprezie u kumpla nikt nie karzę Ci płacić
.png)
anakin napisał(a):I Ty kogoś takiego nazywasz celebrytką i maskotką??![]()
anakin napisał(a):Nie znam szczegółów tej imprezy
.png)
.png)
weldon napisał(a):OK. To faktycznie nie zmuszało kibiców do zostania.Nicolae napisał(a):SGP to główna impreza cyklu wyłaniająca mistrza świata - pożegnanie Golloba było przy okazji ...
.png)
garbowski napisał(a):Żegna się jak by nie było ikona polskiego sportu
.png)
marze_na napisał(a):anakin napisał(a):Nie znam szczegółów tej imprezy
Właśnie.
Osobiście było mi w sobotę bezgranicznie przykro. I ze względu na kompromitujące zawody, na które czekałam praktycznie dwa lata i ze względu na formę w jakiej pożegnano Tomka. Zostałam do końca właśnie ze względu przez szacunek dla osiągnięć i wdzięczność za te lata wzruszeń i radości jakie dawał mi na torze. A zjeździłam za Gollobem nie jedno GP.
Jestem jednak w stanie zrozumieć tych, którzy wyszli. Nie popieram, ale rozumiem. Ale żeby zrozumieć to trzeba było wśród tych kibiców być.
.png)
marze_na napisał(a):Kiepura napisał(a):Oj, tam przecież wiadomo, że stadion nie do takich celów stworzono![]()
Gadanie. Na Millennium Stadium w Cardiff, Parken w Kopenhadze czy Friends Arena w Sztokholmie jakoś się dało zrobić imprezy na poziomie.
Janusz Bajcer napisał(a):Wszystkiemu winien Gang Olsena
.png)
dallaska napisał(a):gdzie mogę kupic ładowarkę do motoroli c651 ,w sklepie nie mogę dostac