Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2015 17:08

anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.04.2015 17:19

JackDaniels;) napisał(a):Jeśli to żart to bardzo głupi :| http://www.rmf24.pl/fakty/news-robert-l ... gn=firefox

Nie no, aż tak chyba ten świat nie skretyniał (jeszcze)....... :?
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 01.04.2015 17:22

Na Wikipedii też napisali , w tv też gadają ...więc to chyba nie żart :(
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 01.04.2015 17:39

Ambicja panów piłkarzy z Poznania w Stargardzie Szczecińskim.
zibi.s
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi.s » 01.04.2015 17:45

Ambicja panów piłkarzy z Poznania w Stargardzie Szczecińskim.

A mnie wręcz odwrotnie :mrgreen:
Brawo Błękitni :D
Pozdrawiam ze Stargardu :papa:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.04.2015 18:22

JackDaniels;) napisał(a):Jeśli to żart to bardzo głupi :| http://www.rmf24.pl/fakty/news-robert-l ... gn=firefox

Cukrzyca [*]
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 03.04.2015 22:02

zginęła dzisiaj, a może wczoraj młoda dziewczyna w Bieszczadach ....... zawsze traktowałem te góry nie do końca poważnie........... a jednak.......... czegoś brakło rozwagi ? szacunku dla gór...... przygotowania ? rutyna ? dlaczego poszła sama ? wiele pytań ale wynik jest cały czas taki sam jedno życie mniej ......... szkoda ...
turan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) turan » 03.04.2015 22:45

weldon napisał(a):

Cukrzyca [*]

Dupica [\]

Chyba że "cukier puder" wciągany przez nos...

"Jego przyjaciel Michał Witkowski nie może w to uwierzyć. Sugeruje nawet, że Roberta zabiło zbyt rozrywkowe życie.
"Wiem, że nigdy nie dbałeś o zdrowie, chlałeś, ćpałeś i mówiłeś, że chcesz umrzeć młodo, wiem, że gdybyś wraz ze mną mógł oglądać >recepcję< Twojej śmierci na portalach, tobyś stroił sobie żarty, wymyślałbyś dla mnie odjechaną stylówę na Twój pogrzeb. A najbardziej śmiałbyś się z tej >niezdiagnozowanej cukrzycy< i pytałbyś, od kiedy to się tak nazywa." - napisał Witkowski na swoim blogu.
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 03.04.2015 23:01

bluesman napisał(a): ....... zawsze traktowałem te góry nie do końca poważnie...........

A ja zawsze miałam względem nich duży respekt. Oczywiście wysokością nie imponują i stromą granią nie straszą, ale góry to zawsze góry. Nie jedno załamanie pogody już tam widziałam, a duże otwarte przestrzenie utrudniające orientację i praktycznie brak schronisk istotnie zwiększają ryzyko.

Niezmiernie poruszyła i zasmuciła mnie ta wiadomość. Praktycznie od rana śledziłam serwisy z nadzieją, że wszystko skończy się szczęśliwie. Niestety.

Parę tygodni temu przy podobnej pogodzie na szlaku z Wielkiej Rawki do UG zaginęła para. Byli we dwoje, dobrze wyposażeni. Zeszli poniżej linii lasu, udało im się rozpalić ogień i przetrwali noc, aż do nadejścia GOPRowców.
Tym razem do happy endu czegoś zabrakło. Straszna śmierć.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.04.2015 13:11

turan napisał(a):Sugeruje nawet, że Roberta zabiło zbyt rozrywkowe życie.

I jest to, o ile mi wiadomo, jedna z trzech, rozpatrywanych hipotez, które ma wyjaśnić sekcja zwłok.
Pewnym jest, że był cukrzykiem, a nie, jak niektórzy sugerują, że "miał nierozpoznaną cukrzycę", co nie wyklucza, że prowadzony tryb życia tylko przyśpieszył zaistnienie powikłań związanych z tą chorobą.

Dowiemy się po komunikacie medycznym.
Nicolae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 06.04.2015 07:46

Album "Chorwacja z lotu ptaka" od zająca :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 08.04.2015 13:25

weldon napisał(a):
turan napisał(a):Sugeruje nawet, że Roberta zabiło zbyt rozrywkowe życie.

I jest to, o ile mi wiadomo, jedna z trzech, rozpatrywanych hipotez, które ma wyjaśnić sekcja zwłok.
Pewnym jest, że był cukrzykiem, a nie, jak niektórzy sugerują, że "miał nierozpoznaną cukrzycę", co nie wyklucza, że prowadzony tryb życia tylko przyśpieszył zaistnienie powikłań związanych z tą chorobą.

Dowiemy się po komunikacie medycznym.

Niewydolność wielonarządowa była przyczyną śmierci Roberta Leszczyńskiego – tak wskazują wstępne wyniki sekcji zwłok znanego dziennikarza muzycznego. Jak dowiedział się Onet w prokuraturze, badania nie wykazały, by do zgonu doszło na skutek urazu mechanicznego. Ostateczne wyniki badań mają być znane za kilka tygodni.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 11.04.2015 20:06

Syn zajął II miejsce, w ogólnopolskim konkursie "Wielki Test Wiedzy Geograficznej.

Na coś się te wycieczki od małego przydały. :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.04.2015 20:08

Gratulacje :idea:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 11.04.2015 20:16

walp napisał(a):Syn zajął II miejsce, w ogólnopolskim konkursie "Wielki Test Wiedzy Geograficznej.
Na coś się te wycieczki od małego przydały. :)

Gratuluję..... :D
W starego się pewnie wdał.... :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 676
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone